PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 66  3/4  <  1  2  3  4  > 

標題: D雨傘到左了... 希望可以下星期前盡量黎拎啦.  

ckm
英曲小學生

UID 4817
精華 0
積分 72
帖子 72
閱讀權限 250
註冊 2007-6-23
所養英曲名稱:coffee
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:May 2000
狗狗最喜歡:食嘢,去街..
狗狗最討厭:行雷
狗狗技能:sit,請請,hand,stay..
狗狗性格:開朗,活躍同嗲人
居住地區:TaiPo
來自Hong Kong
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ckm 於 2010-7-28 12:44 PM 發表
philip唔好意思呀,明天6:00後,你會幾點在家,我過黎你處拎,OK嗎??
我冇話星期5哇,係明天wor,因為我係沙田返工咁放工過黎你處拎,所以6:30未必準時黎到,可能會遲小小咁law,你ok嗎
2010-7-28 11:23 PM#41
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Louise (Louise)
英曲初中生

UID 31
精華 0
積分 65
帖子 94
閱讀權限 250
註冊 2005-10-2
所養英曲名稱:蕃薯
英曲會員編號:154
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2002-Jul-11
狗狗最喜歡:食野, 玩波波, 游水, 周圍跑
狗狗最討厭:冇得玩, 冇得食
狗狗技能:"收拾"屋企
狗狗性格:活潑開朗 (即係曳啦)
居住地區:原本係屯門
來自搬左去荃灣
狀態 離線
philip, 唔好意思, 最近好忙都冇上黎呢度, 唔知道你會好忙, 冇時間交收我地蠷B, 我聽日會去開觀塘, 可以過黎九龍灣, 如果5,6點灡伅◎|唔會太晏, 我都可以去你樓下, 或者邊度方便你都得, 我聽日預早打個電話比你, ok ma? 如果唔得你話我知, 我再安排下時間, thx a lot

2010-7-29 12:14 AM#42
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ckm 於 2010-7-28 11:23 PM 發表

我冇話星期5哇,係明天wor,因為我係沙田返工咁放工過黎你處拎,所以6:30未必準時黎到,可能會遲小小咁law,你ok嗎
如果係 6:30.. 應該都ok o既.. 不過你黎之前打一打俾我先啦.. thx

2010-7-29 09:12 AM#43

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Louise 於 2010-7-29 12:14 AM 發表
philip, 唔好意思, 最近好忙都冇上黎呢度, 唔知道你會好忙, 冇時間交收我地蠷B, 我聽日會去開觀塘, 可以過黎九龍灣, 如果5,6點灡伅◎|唔會太晏, 我都可以去你樓下, 或者邊度方便你都得, 我聽日預早打個電 ...
6點後應該ok.. 你黎之前打一打俾我啦.. thx

2010-7-29 09:13 AM#44

ckm
英曲小學生

UID 4817
精華 0
積分 72
帖子 72
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自Hong Kong
狀態 離線
咁今日我黎之前打比你啦.THANKS...
2010-7-29 09:28 AM#45

joeymak (joey)
英曲高中生

UID 10057
精華 0
積分 199
帖子 199
閱讀權限 250
註冊 2009-6-23
所養英曲名稱:Dor Dor
英曲會員編號:
狗狗出生日期:09/05/2009
狗狗最喜歡:玩
狗狗最討厭:Daddy Mammy訓覺
狗狗技能:食
狗狗性格:超級硬頸
居住地區:上水
來自hk
狀態 離線
Philip

收到拉!好靚呀!唔該晒你!

My Baby ~ Dor Dor
2010-7-29 09:30 AM#46

teresatyk
英曲導師

UID 10674
精華 0
積分 486
帖子 486
閱讀權限 250
註冊 2010-2-25
所養英曲名稱:Ailey,Heiley 彩虹橋2.2.10,BB 彩虹橋11.4.10
英曲會員編號:919
狗狗出生日期:Ailey 29.7.05,Heiley 16.5.06,BB 28
狗狗最喜歡:同媽咪睡,偷嘢食,上天台曬太陽
狗狗最討厭:開吸塵機
狗狗技能:捉飛蛾
狗狗性格:嗲嗲
居住地區:西貢
Philip d 傘好靚呀, 真係唔該你啦,昨晚又落雨要你在MTR 等我,辛苦你.

Heiley彩虹橋2.2.2010

BB 彩虹橋11.4.2010
2010-7-29 10:30 AM#47

donaldduck_bb (Zita)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 8102
精華 0
積分 1162
帖子 1161
閱讀權限 250
註冊 2008-1-17
所養英曲名稱:BuBi
英曲會員編號:734
狗狗性別:F
狗狗出生日期:7-10-2007
狗狗最喜歡:暫時係咬人
狗狗最討厭:大風
狗狗技能:
狗狗性格:超hyper, 爸媽返屋企仲會失禁=.=
居住地區:Kwai Chung
0尋晚拎左喇.. 辛苦晒盟主~~ 0的遮好靚呀 ^^

2010-7-29 10:58 AM#48

whisky511
英曲小學生

UID 10047
精華 0
積分 75
帖子 75
閱讀權限 250
註冊 2009-6-14
所養英曲名稱:whisky
英曲會員編號:
狗狗出生日期:11-5-2003
狗狗最喜歡:食野同去街
狗狗最討厭:剪腳底毛同腳甲
狗狗技能:坐、手、唱歌
狗狗性格:硬頸
居住地區:chai wan

QUOTE:
原帖由 Lew 於 2010-7-28 11:07 PM 發表
把聲好細個?  咁即係話個樣好......  (開玩笑咋,Philip唔好嬲喎!)
把聲好似80後貢細,我未見過佢,可能個人真係80後
2010-7-29 02:32 PM#49

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 whisky511 於 2010-7-29 02:32 PM 發表

把聲好似80後貢細,我未見過佢,可能個人真係80後
我好老啦.. 邊係80後 >.<

2010-7-29 08:27 PM#50

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Lew 於 2010-7-28 11:07 PM 發表
把聲好細個?  咁即係話個樣好......  (開玩笑咋,Philip唔好嬲喎!)
所以咪唔夾lor.. 真係好唔鐘意把聲...

2010-7-29 08:28 PM#51

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
所養英曲名稱:QQ(新成員)、Jojo(於2009年5月16日去咗彩虹橋)
英曲會員編號:943
狗狗出生日期:(QQ)10/7/2009 (Jojo)13/5/2002
狗狗最喜歡:食嘢、玩、去街、瞓覺、通屋跑
狗狗最討厭:唔見咗媽咪 & 俾爸爸打Pat Pat
狗狗技能:冇
狗狗性格:活潑好動、嗲人
居住地區:油麻地
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
回復 #51 PHILIP 的帖子

Philip, 今日唔該晒你!

你個樣都唔係好老呀,似70後
2010-7-29 10:35 PM#52

ckm
英曲小學生

UID 4817
精華 0
積分 72
帖子 72
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自Hong Kong
狀態 離線
唔該PHILIP,今日拎傘見你拎住咁多傘又流晒汗,真係辛苦晒你呀
2010-7-30 12:09 AM#53

teresatyk
英曲導師

UID 10674
精華 0
積分 486
帖子 486
閱讀權限 250
註冊 2010-2-25
所養英曲名稱:Ailey,Heiley 彩虹橋2.2.10,BB 彩虹橋11.4.10
英曲會員編號:919
狗狗出生日期:Ailey 29.7.05,Heiley 16.5.06,BB 28
狗狗最喜歡:同媽咪睡,偷嘢食,上天台曬太陽
狗狗最討厭:開吸塵機
狗狗技能:捉飛蛾
狗狗性格:嗲嗲
居住地區:西貢

QUOTE:
原帖由 Lew 於 2010-7-29 10:35 PM 發表

Philip 一 d 都唔老,好似個後生仔 gum, 我地就真係老婆婆啦

Heiley彩虹橋2.2.2010

BB 彩虹橋11.4.2010
2010-7-30 10:05 AM#54

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Lew 於 2010-7-29 10:35 PM 發表

就係70後lor。。。

2010-7-30 10:08 AM#55

HILL爸 (Ivan)
英曲班主任

UID 4210
精華 0
積分 690
帖子 690
閱讀權限 250
註冊 2007-4-16
所養英曲名稱:Hill Hill & Dor Dor
英曲會員編號:634
狗狗性別:M & F
狗狗出生日期:3/3/06 & 26/1/08
狗狗最喜歡:同人玩,去街同食嘢
狗狗最討厭:阿爸阿媽返工,無人陪,自己係屋企
狗狗技能:瞓,食,玩
狗狗性格:好動,跟人
居住地區:sai kung
我地噚晚都攞咗喇,好靚呀。仲有麻煩晒philip,趕到身水身汗......
2010-7-30 10:41 PM#56
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
所養英曲名稱:QQ(新成員)、Jojo(於2009年5月16日去咗彩虹橋)
英曲會員編號:943
狗狗出生日期:(QQ)10/7/2009 (Jojo)13/5/2002
狗狗最喜歡:食嘢、玩、去街、瞓覺、通屋跑
狗狗最討厭:唔見咗媽咪 & 俾爸爸打Pat Pat
狗狗技能:冇
狗狗性格:活潑好動、嗲人
居住地區:油麻地
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
回復 #55 PHILIP 的帖子

70後都唔係好老呀!我一D都唔覺得自己老喎
2010-7-30 11:24 PM#57

wallis
英曲班主任

UID 717
精華 0
積分 669
帖子 672
閱讀權限 250
註冊 2006-7-29
所養英曲名稱:津津
英曲會員編號:
狗狗出生日期:6-12-06
狗狗最喜歡:食野,咬咬,去街街,跑草,我地陪住佢
狗狗最討厭:戴口罩,得自己一個係屋企
狗狗技能:sit,唔准郁,左手右手,執玩具
狗狗性格:嗲,熱情
居住地區:YUEN LONG
把傘真係好靚, thanks very much~

永遠懷念我最疼愛的B女女
2010-7-30 11:55 PM#58

jimmy237 (Jimmy)
英曲導師

UID 292
精華 0
積分 532
帖子 523
閱讀權限 250
註冊 2006-3-29
所養英曲名稱:班班
英曲會員編號:
狗狗出生日期:1-25-05
狗狗最喜歡:被人摸肚,喜歡同人玩
狗狗最討厭:被狗吠,狗糧,唔喜歡同狗玩
狗狗技能:跳圈,遞手
狗狗性格:斯文,溫柔
居住地區:黃大仙
剛剛我都拎左把傘, 見到Philip 汗流浹背拿住十幾二十把姐來到分比人,真係辛苦曬你. Thankyou!
2010-7-31 05:49 PM#59

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線
唔駛客氣.. 希望大家鐘意

2010-7-31 09:56 PM#60
 66  3/4  <  1  2  3  4  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.084855 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-4-28 01:36 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver