PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 66  1/4  1  2  3  4  > 

標題: D雨傘到左了... 希望可以下星期前盡量黎拎啦.  

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
D雨傘到左了... 希望可以下星期前盡量黎拎啦.

D雨傘到左了
因為下星期我有白事在身.. 所以都想o係下星期前交到雨傘俾你地..
因為到時我可能會好忙..

如果可以.. 希望大家盡量快d黎 9龍灣mtr拎啦..d雨傘真係好阻地方...  thx
黎之前1日打俾我.. 約時間啦.. thx各位..

如果可以.. 最好今個星期六,日 黎拎啦... 時間3:00pm-8:00pm...
我真係唔想日日行幾次去mtr...... 仲慘過返工..

phone no. 93889848 philip

已取雨傘者為藍色:
1. Philip                 5直傘(2,2,3,3,4,7號款),     4摺傘(2,2,3,3號款)
3. Lew                  2直傘(2,4號款),     2摺傘 (3,7號款)
4. joeymak             1直傘(2號款),       1摺傘(2號款)

6. sleeperzero         1直傘(2號款),       2摺傘(3及全黃款)
9. fyf519               1直傘(2號款)
10. Louise              2直傘 (2,3號款),    1摺傘(2號款)
14. Sandy h            2直傘(2,4號款),     2摺傘(3及4號款)
17. teresatyk          2直傘 (2,3 號款),    2摺傘 (2,4 號款)
18. dukduk             2直傘 (3,4號款),    3摺傘 (2,2,3 號款)

20. Hill爸                      2直傘(4,全黃款),      2摺傘(2,3號款)
22. donaldduck_bb   1直傘(2號款),        1摺傘(7號款)
38. judycash                                        2摺傘(2及3號款)  
43. waiwai (tracy)      2直傘(3,7號款),   2摺傘(2,4 號款)
44. ckm                   1摺傘(2號款)
29. Janice                1直傘(2號款),        2摺傘(2及3號款)
19. wallis                1直傘(2號款)
40. Sandy                 1直傘(3號款),          1摺傘(3 號款)
7. steve1222          1直傘(2號款),       2摺傘(2及3號款)
11. jackybenlok       1直傘(2號款),       1摺傘( 3號款)
12. 小狗                      1直傘 (2號款)
13. Iris Lam            1直傘(2號款),        2摺傘(2及3號款)
28. Jeanis                1直傘(全黃款),        1摺傘(2號款)
30. djela                  2摺傘(3,4號款)
42. whisky511           1直傘(2號款),      1摺傘(3 號款)
41. 蚊                              1直傘(3號款)
8. 我愛英曲                1直傘(2號款),        1摺傘(3號款)
21. jimmy237          2直傘(2,2號款)
26. jason162           1直傘(3號款),         2摺傘(2,全黃款)
27. rabbitsarah         1直傘(2號款)
31. arbow2003         2直傘(2,3號款),     1摺傘(全黃 款)
32. citylifehk123        2直傘(2,3號款)  
16. 小肥                      1直傘(2號款)
39. Rocco                 4直傘(2,3,3,4 號款),     2摺傘(3,全黃款)
36. heihei716             1直傘(2號款),       1摺傘(3號款)
33. amycobychan       1直傘(2號款)
15. elmo                1直傘(2號款),        2摺傘(3及7號款)
34. Jade                   4直傘(2,3,3,3號款),     3摺傘(2,4,3號款)
5. yip999               2直傘(2,3號款),     2摺傘(2,3號款)
24. qqdog               2直傘(3,7號款),      2摺傘(2,全黃款)
35. steffi                   2直傘(2,3號款),     1摺傘(3號款)

* 2. wendy               2直傘(2,3號款),     1摺傘(3號款)
23. vacc                  1直傘(2號款),        1摺傘(2號款)
25. david                 1直傘(2號款)
37. yk2_tang                                       2摺傘(2及4號款)

2010-7-27 08:23 PM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
所養英曲名稱:QQ(新成員)、Jojo(於2009年5月16日去咗彩虹橋)
英曲會員編號:943
狗狗性別:F
狗狗出生日期:(QQ)10/7/2009 (Jojo)13/5/2002
狗狗最喜歡:食嘢、玩、去街、瞓覺、通屋跑
狗狗最討厭:唔見咗媽咪 & 俾爸爸打Pat Pat
狗狗技能:冇
狗狗性格:活潑好動、嗲人
居住地區:油麻地
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
回復 #1 PHILIP 的帖子

Hi Philip, 我係No. # (Alice Lew)。我想問吓通常咩時間方便攞傘?同埋我可唔可以喺約你喺鑽石山mtr度攞呀?因為近我公司
2010-7-27 10:45 PM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
所養英曲名稱:QQ(新成員)、Jojo(於2009年5月16日去咗彩虹橋)
英曲會員編號:943
狗狗出生日期:(QQ)10/7/2009 (Jojo)13/5/2002
狗狗最喜歡:食嘢、玩、去街、瞓覺、通屋跑
狗狗最討厭:唔見咗媽咪 & 俾爸爸打Pat Pat
狗狗技能:冇
狗狗性格:活潑好動、嗲人
居住地區:油麻地
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
回復 #1 PHILIP 的帖子

Sorry, 我係No. #3 (Alice Lew)
2010-7-27 10:46 PM#3

djela (dj)
英曲導師

UID 619
精華 0
積分 383
帖子 455
閱讀權限 250
註冊 2006-7-2
所養英曲名稱:朱古力
英曲會員編號:160
狗狗性別:female
狗狗出生日期:2001-05
狗狗最喜歡:食無營養的食物
狗狗最討厭:我們回家後再出街
狗狗技能:很多
狗狗性格:和人一樣
居住地區:筲箕灣
來自歡樂天地
狀態 離線
是不是今個星期都得呀??

2010-7-27 11:22 PM#4

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Lew 於 2010-7-27 10:45 PM 發表
Hi Philip, 我係No. # (Alice Lew)。我想問吓通常咩時間方便攞傘?同埋我可唔可以喺約你喺鑽石山mtr度攞呀?因為近我公司
明天ok ?? 3:45分

2010-7-27 11:43 PM#5

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 djela 於 2010-7-27 11:22 PM 發表
是不是今個星期都得呀??
係.. 不過要預早話我知..

2010-7-27 11:44 PM#6

531elmo
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 1090
精華 2
積分 1602
帖子 1573
閱讀權限 250
註冊 2006-10-19
所養英曲名稱:elmo
英曲會員編號:371
狗狗出生日期:2003/5/31
狗狗最喜歡:食野 + 作反
狗狗最討厭:呀媽鬧
狗狗技能:扮死狗
狗狗性格:un 皮又怕死
居住地區:
不如 Philip 你係下星期定2-3個時間出來俾大家盡量一齊去拎, 咁你唔駛走咁多次 ; 如果夾唔到既, 睇下可唔可以遲少少先再拎 ?
2010-7-28 12:02 AM#7

531elmo
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 1090
精華 2
積分 1602
帖子 1573
閱讀權限 250
註冊 2006-10-19
所養英曲名稱:elmo
英曲會員編號:371
狗狗出生日期:2003/5/31
狗狗最喜歡:食野 + 作反
狗狗最討厭:呀媽鬧
狗狗技能:扮死狗
狗狗性格:un 皮又怕死
居住地區:
philip 要拎咁多傘俾我地, 加上有私事煩住, 希望大家盡量就下佢既時間啦 ...
2010-7-28 12:04 AM#8

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 531elmo 於 2010-7-28 12:02 AM 發表
不如 Philip 你係下星期定2-3個時間出來俾大家盡量一齊去拎, 咁你唔駛走咁多次 ; 如果夾唔到既, 睇下可唔可以遲少少先再拎 ?
遲少少先再拎 ?? 就係唔想d雨傘阻住晒d地方.. 成百支.. 我home又唔係大..
thx你

2010-7-28 12:06 AM#9

steve1222 (薯爸,薯媽)
版主

UID 4446
精華 0
積分 1145
帖子 1176
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:薯DON豬,薯仔妹妹
英曲會員編號:626
狗狗性別:M,F
狗狗出生日期:16-2-2001,17-04-1994
狗狗最喜歡:雞肉
狗狗最討厭:聽到〝NO〞
狗狗技能:SIT,HAND,WAIT,GO
狗狗性格:熱情
居住地區:MA ON SHAN
來自MA ON SHAN
狀態 離線
我諗你定多一個時間,咁兩個時間交收,
如果兩個時間都就不到先朋友,
等你安排好家裡的事後,再約時間交收,
真係辛苦晒,philip

2010-7-28 12:07 AM#10

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
philip,不如我collect哂可以响hk嗰邊取傘嘅人呀?
我今個sat可以7:00pm前到取.

你地邊個要响hk嗰邊取傘嘅????????請在此留名

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2010-7-28 12:09 AM#11

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 steve1222 於 2010-7-28 12:07 AM 發表
我諗你定多一個時間,咁兩個時間交收,
如果兩個時間都就不到先朋友,
等你安排好家裡的事後,再約時間交收,
真係辛苦晒,philip
現在加左星期日.. o者係星期六日都得..
有時都唔明.. 星期三通知你地... 希望你地星期六日黎拎一拎.. 係唔係真係o甘難就呢??
真係o甘忙呢??

唔好意思.. 我真係唔明o者.. 所以先會o甘講.. 唔好介意..
thx

2010-7-28 12:10 AM#12

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2010-7-28 12:09 AM 發表
philip,不如我collect哂可以响hk嗰邊取傘嘅人呀?
我今個sat可以7:00pm前到取.

你地邊個要响hk嗰邊取傘嘅????????請在此留名
thx sandy.. ^^

2010-7-28 12:10 AM#13

yip999 (阿業)
英曲大學生

UID 814
精華 0
積分 255
帖子 255
閱讀權限 250
註冊 2006-8-16
所養英曲名稱:曲曲
英曲會員編號:909
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2008-5月16日
狗狗最喜歡:跳上跳落
狗狗最討厭:吹風筒
狗狗技能:sit..hand..jump and stay
狗狗性格:活潑..愛玩..咬野..出街無膽
居住地區:深水步區
PHILIP 你係咪住得寶''淘大附近...我坐小巴黎可以在果度交收唔洗行過去地鐵站..星期日可以嗎?

2010-7-28 02:12 AM#14

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 yip999 於 2010-7-28 02:12 AM 發表
PHILIP 你係咪住得寶''淘大附近...我坐小巴黎可以在果度交收唔洗行過去地鐵站..星期日可以嗎?
可以呀.. thx

2010-7-28 07:21 AM#15

joeymak (joey)
英曲高中生

UID 10057
精華 0
積分 199
帖子 199
閱讀權限 250
註冊 2009-6-23
所養英曲名稱:Dor Dor
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:09/05/2009
狗狗最喜歡:玩
狗狗最討厭:Daddy Mammy訓覺
狗狗技能:食
狗狗性格:超級硬頸
居住地區:上水
來自hk
狀態 離線
Philip

可唔可以pm個地址比我,我聽日叫速遞過黎收,同埋聽日咩時間方便?

My Baby ~ Dor Dor
2010-7-28 09:06 AM#16

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 joeymak 於 2010-7-28 09:06 AM 發表
Philip

可唔可以pm個地址比我,我聽日叫速遞過黎收,同埋聽日咩時間方便?
ok

2010-7-28 09:45 AM#17

teresatyk
英曲導師

UID 10674
精華 0
積分 486
帖子 486
閱讀權限 250
註冊 2010-2-25
所養英曲名稱:Ailey,Heiley 彩虹橋2.2.10,BB 彩虹橋11.4.10
英曲會員編號:919
狗狗性別:女
狗狗出生日期:Ailey 29.7.05,Heiley 16.5.06,BB 28
狗狗最喜歡:同媽咪睡,偷嘢食,上天台曬太陽
狗狗最討厭:開吸塵機
狗狗技能:捉飛蛾
狗狗性格:嗲嗲
居住地區:西貢
Philip 我今晚 5:30 收工,大約 6:10,我可以在淘大取(唔好意思,我只熟識淘大),方便嗎 ? 辛苦你了,又要安排 gum 多人取傘,thx.

Heiley彩虹橋2.2.2010

BB 彩虹橋11.4.2010
2010-7-28 10:16 AM#18

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 teresatyk 於 2010-7-28 10:16 AM 發表
Philip 我今晚 5:30 收工,大約 6:10,我可以在淘大取(唔好意思,我只熟識淘大),方便嗎 ? 辛苦你了,又要安排 gum 多人取傘,thx.
無問題.. 你黎之前打俾我啦..

2010-7-28 10:31 AM#19

rabbitsarah (Sarah)
英曲大學生

UID 9815
精華 0
積分 243
帖子 242
閱讀權限 250
註冊 2008-7-30
所養英曲名稱:Sorella
英曲會員編號:
狗狗性別:Female
狗狗出生日期:Jan 18, 2008
狗狗最喜歡:咬野....食野同扮可憐
狗狗最討厭:我去街....
狗狗技能:用手打人, Sit 同扮可憐
狗狗性格:平易近人
居住地區:Sai Kung
來自自家繁殖
狀態 離線
Philip,  我星期六可以到你屋企樓下取嗎?  請pm 地址給我, 不要走來走去啦...因為我都係住西貢之嗎, 好近.
2010-7-28 10:43 AM#20
 66  1/4  1  2  3  4  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.087085 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-4-27 09:18 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver