PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 87  5/5  <  1  2  3  4  5 

標題: 會員優惠第一炮!!  

IRISZE88 (Iris_ch*^-^*)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
我係電車男

UID 257
精華 0
積分 1154
帖子 1204
閱讀權限 250
註冊 2006-3-15
所養英曲名稱:George
英曲會員編號:566
狗狗性別:M
狗狗出生日期:24 Aug 04
狗狗最喜歡:咬樽蓋,食瞓,豬鍚鍚
狗狗最討厭:沒人理佢去街,洗耳仔
狗狗技能:跳躍
狗狗性格:膽小怕事,出過街驚人閃跑閃躲,好嬌嗲又痴心
居住地區:東涌
來自大嶼山新市鎮
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-4-13 06:31 PM 發表

即係你除左要一把m size之外, 再要多把大的??

p.s. 你地明白就得~^^ 因為怕你地想快d要ma~
係呀,我表妹養的金毛甩毛得勁,所以我幫佢買多一把"大"裝梳子($430),吾知你會否俾八折她?
2006-4-13 06:46 PM#81
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
冇問題呀~ 你計返8折再過返$$去同一個a/c啦~

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-4-13 06:51 PM#82
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

IRISZE88 (Iris_ch*^-^*)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
我係電車男

UID 257
精華 0
積分 1154
帖子 1204
閱讀權限 250
註冊 2006-3-15
所養英曲名稱:George
英曲會員編號:566
狗狗性別:M
狗狗出生日期:24 Aug 04
狗狗最喜歡:咬樽蓋,食瞓,豬鍚鍚
狗狗最討厭:沒人理佢去街,洗耳仔
狗狗技能:跳躍
狗狗性格:膽小怕事,出過街驚人閃跑閃躲,好嬌嗲又痴心
居住地區:東涌
來自大嶼山新市鎮
狀態 離線
吾該晒你。
2006-4-13 06:52 PM#83

英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
各位, 我今日已經law左13把中, 一把大的梳返黎~
可以的話, 就話我知大家想幾時law~ 再唔係我同大家再約時間~
如果有邊位可以幫朋友law埋就最好啦~^^
仲有, 邊個冇我電話的, 就pm我啦~^^

其餘幾把, 會係今個月月底有貨~ 到時未law梳的朋友, 我會再通知你~^^

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-4-15 11:20 PM#84

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
我唔急,你可以比咗其他人先...

2006-4-16 01:22 AM#85

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
HAHA~ 大家都唔急~ 咁我就叫嘉嘉試下d 梳得唔得先~^^ (講下笑)
記得冇我電話ge~pm我呀~

2006-4-16 11:10 AM#86

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
唔好意思呀~ 近來因為轉左工, 未習慣所以小d上黎, 下星期放假一次過上黎睇 (唔知會唔會有一日300個留言呢. 我自己........)
大家如果未取梳, 未比$$, 都應該收到我pm.
其實可以的話, 12:30 取貨最好, 唔得的話, 就下午5點左右, 再唔係就要call我再約.
不過記得早一日話我知, 我要帶返工呀~

2006-4-21 01:14 AM#87
 87  5/5  <  1  2  3  4  5 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.067771 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-9 05:18 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver