PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 87  4/5  <  1  2  3  4  5  > 

標題: 會員優惠第一炮!!  

奔妮吐 (小蚊子)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 210
精華 1
積分 993
帖子 982
閱讀權限 250
註冊 2006-3-7
所養英曲名稱:芝娃娃(桐桐),英曲(CoCo
英曲會員編號:564
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:桐桐 1/6,CoCo 31/12
狗狗最喜歡:反轉個肚比你摸
狗狗最討厭:污穢
狗狗技能:
狗狗性格:愛乾淨,霸道
居住地區:灣仔
pm左電話比你la

小狗相簿
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/amon0102/album?.dir=/9aacscd
2006-4-8 04:33 PM#61
查看資料  Blog  發短消息  頂部

IRISZE88 (Iris_ch*^-^*)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
我係電車男

UID 257
精華 0
積分 1154
帖子 1204
閱讀權限 250
註冊 2006-3-15
所養英曲名稱:George
英曲會員編號:566
狗狗性別:M
狗狗出生日期:24 Aug 04
狗狗最喜歡:咬樽蓋,食瞓,豬鍚鍚
狗狗最討厭:沒人理佢去街,洗耳仔
狗狗技能:跳躍
狗狗性格:膽小怕事,出過街驚人閃跑閃躲,好嬌嗲又痴心
居住地區:東涌
來自大嶼山新市鎮
狀態 離線
pm左電話比你la, 不過這留意這點。
2006-4-8 11:35 PM#62

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
我要問下個同事先... 不過佢好懶影相ga... 佢有3隻狗都無乜相睇ge...

2006-4-9 01:31 AM#63

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
請各位留意, 今日個負責人打比我, 同我講話因為把梳太好賣, 中size, 已經得返14把, 我地依家有17個人訂, 佢已經同我keep起晒14把, 咁應該仲有3把就要等今個月月尾再返貨, 我會盡快比d梳你地, 依家想問問係咪個個都想快d要, 定係唔太急? (因為都要約你地出黎law) 我會係下星期三出去cwb 取貨, 大家想快就果日取. 仲有, 如果唔急用ge希望可以等一等, 月尾有貨會即刻比你地~^^ 希望唔好介意......唔好意思, 我都係今日先知....

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-4-9 06:46 PM#64
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

奔妮吐 (小蚊子)
英曲助教

UID 210
精華 1
積分 993
帖子 982
閱讀權限 250
註冊 2006-3-7
狗狗技能:
我唔急ka...
你地要先啦...

小狗相簿
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/amon0102/album?.dir=/9aacscd
2006-4-9 08:16 PM#65

英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
我都唔急ga...

2006-4-9 09:54 PM#66

英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
咁應該問題唔大^^
只要梳一到手, 就會call你地~
希望大家準時過$$^^ 我星期3就會去啦~

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-4-9 10:00 PM#67

boling (LING)
英曲班主任

UID 71
精華 0
積分 635
帖子 691
閱讀權限 250
註冊 2005-11-7
所養英曲名稱:BOBO
英曲會員編號:
狗狗性別:男
狗狗出生日期:2000年3月18日
狗狗最喜歡:ME,食野
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
我星期四會見到elaine,如果有人想我幫佢攞就通知我,我住將軍澳,觀塘返工,但都以用速遞送比你地(免費,只限公司)

2006-4-10 02:01 AM#68

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
BOLING~ THS!

2006-4-10 09:00 AM#69

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
1)yuki
2)阿hang
3)jodi
4) abby
5) Susanna
6)BOLING
7) Sue
8)Dawn
9)Irisze
10) MELODY
11) puppyyan
12) chermaine
13)Elsa
14)奔妮吐
15)David
16) joejoe
17) megan
18) jade

2006-4-10 03:07 PM#70

Jade
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung
elaine 唔該晒你呀!

2006-4-10 03:09 PM#71

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
真係唔好意思呀~ 原本係聽日(星期四) 同大家出去LAW 梳, 不過因為嘉嘉突然病左的關係, 我會係星期5先LAW...希望大家唔好介意.
如果嘉嘉聽日情況OK,. 我就出去啦~^^

2006-4-12 06:25 PM#72

奔妮吐 (小蚊子)
英曲助教

UID 210
精華 1
積分 993
帖子 982
閱讀權限 250
註冊 2006-3-7
狗狗技能:
大家明白既...
唔駛唔好意思...
嘉嘉身體要緊..

小狗相簿
2006-4-12 06:30 PM#73

Elsa (Elsa)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
無所謂啦..梳又唔等住用..你搞掂左kaka個病先啦...我地慢慢都未遲架..唔使唔好意思

2006-4-12 08:12 PM#74
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
依家佢個情況咁樣, 可能仲要過多2日先.....

2006-4-12 08:53 PM#75

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-4-12 06:25 PM 發表
真係唔好意思呀~ 原本係聽日(星期四) 同大家出去LAW 梳, 不過因為嘉嘉突然病左的關係, 我會係星期5先LAW...希望大家唔好介意.
如果嘉嘉聽日情況OK,. 我就出去啦~^^
elaine,我地真係唔急ga... 得嘉嘉好番晒先啦...

2006-4-13 01:17 AM#76

Sue
版主

UID 131
精華 0
積分 1303
帖子 1303
閱讀權限 250
註冊 2006-1-10
所養英曲名稱:BenBen
英曲會員編號:576
狗狗性別:Dog
狗狗出生日期:July 10, 2005
狗狗最喜歡:食啋情B搅搅震
狗狗最討厭:手指指
狗狗技能:一般技能
狗狗性格:鉆央B喜歡交朋友
居住地區:Tai Po
來自遠方
狀態 離線
我]唔急用,遲d先去搅,最緊要睇住 KaKa。
2006-4-13 01:11 PM#77

IRISZE88 (Iris_ch*^-^*)
英曲助教
我係電車男

UID 257
精華 0
積分 1154
帖子 1204
閱讀權限 250
註冊 2006-3-15
所養英曲名稱:George
英曲會員編號:566
狗狗性別:M
狗狗出生日期:24 Aug 04
狗狗最喜歡:咬樽蓋,食瞓,豬鍚鍚
狗狗最討厭:沒人理佢去街,洗耳仔
狗狗技能:跳躍
狗狗性格:膽小怕事,出過街驚人閃跑閃躲,好嬌嗲又痴心
居住地區:東涌
來自大嶼山新市鎮
狀態 離線
可否幫我再訂多一把"L"碼梳子?有沒得八折?
不過等KAKA好番先才幫都得,吾該晒你。

2006-4-13 03:24 PM#78

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung
Elanie,

你義務幫我哋你仲話唔好意思,嘉嘉病咗你仲掛住我哋d梳,咁我哋咪仲唔好意思。

等嘉嘉好返先算啦! 唔洗急住去囉,我諗大家都唔急用架!
唔好諗咁多,一陣嘉嘉返嚟專心照顧好嘉嘉啦!

祝嘉嘉快d好返。

2006-4-13 06:30 PM#79

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 IRISZE88 於 2006-4-13 03:24 PM 發表
可否幫我再訂多一把"L"碼梳子?有沒得八折?
不過等KAKA好番先才幫都得,吾該晒你。
即係你除左要一把m size之外, 再要多把大的??

p.s. 你地明白就得~^^ 因為怕你地想快d要ma~

2006-4-13 06:31 PM#80
 87  4/5  <  1  2  3  4  5  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.075356 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-8 01:28 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver