PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 87  2/5  <  1  2  3  4  5  > 

標題: 會員優惠第一炮!!  

IRISZE88 (Iris_ch*^-^*)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
我係電車男

UID 257
精華 0
積分 1154
帖子 1204
閱讀權限 250
註冊 2006-3-15
所養英曲名稱:George
英曲會員編號:566
狗狗性別:M
狗狗出生日期:24 Aug 04
狗狗最喜歡:咬樽蓋,食瞓,豬鍚鍚
狗狗最討厭:沒人理佢去街,洗耳仔
狗狗技能:跳躍
狗狗性格:膽小怕事,出過街驚人閃跑閃躲,好嬌嗲又痴心
居住地區:東涌
來自大嶼山新市鎮
狀態 離線
如果團體訂購20把以上,係咪9折後再打8折咁計
2006-4-3 09:37 PM#21
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
唔係~~^^
係要買夠12把, 就會有8折~
如果你只係就咁買一把, 二把, 就只可以有9折 (只係買M OR L SIZE)

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-4-3 09:45 PM#22
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

SUSANNA (小曲媽)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 5
精華 1
積分 440
帖子 972
閱讀權限 250
所養英曲名稱:小曲
英曲會員編號:545
狗狗出生日期:10-5-2005
狗狗最喜歡:行山、跑草地
狗狗最討厭:嘈、自己一個瞓覺
狗狗技能:扮傻、扮唔知、扮聽唔到
狗狗性格:內向、驚人
居住地區:深井
來自我係南丫島出世架!
狀態 離線
想訂購中size的...
1)yuki
2)阿hang
3)jodi
4) abby
5) Susanna

想訂購大size....
1)

我係小曲女,家有爸爸&媽媽!
2006-4-3 11:59 PM#23
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

boling (LING)
英曲班主任

UID 71
精華 0
積分 635
帖子 691
閱讀權限 250
註冊 2005-11-7
所養英曲名稱:BOBO
英曲會員編號:
狗狗性別:男
狗狗出生日期:2000年3月18日
狗狗最喜歡:ME,食野
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
1)yuki
2)阿hang
3)jodi
4) abby
5) Susanna
6)BOLING

1)

2006-4-4 12:51 AM#24

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
elaine....
可樂仔唔多毛甩....你覺得駛唔駛要呢?
我帕waste $$呀

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-4-4 12:59 AM#25

megan (megan)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
所養英曲名稱:岑杜比
英曲會員編號:513
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:may 1, 2004
狗狗最喜歡:吃喝玩樂, 毛仔, 媽媽爸爸
狗狗最討厭:媽媽吾采佢
狗狗技能:扮可憐, 掙食
狗狗性格:嗲精
居住地區:荃灣
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
我send 左email 去問size m 係咪for 曲架同哥基.  希望佢快d 覆

2006-4-4 08:32 AM#26
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Sue
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 131
精華 0
積分 1303
帖子 1303
閱讀權限 250
註冊 2006-1-10
所養英曲名稱:BenBen
英曲會員編號:576
狗狗性別:Dog
狗狗出生日期:July 10, 2005
狗狗最喜歡:食啋情B搅搅震
狗狗最討厭:手指指
狗狗技能:一般技能
狗狗性格:鉆央B喜歡交朋友
居住地區:Tai Po
來自遠方
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 boling 於 2006-4-4 12:51 AM 發表
1)yuki
2)阿hang
3)jodi
4) abby
5) Susanna
6)BOLING
7) Sue

1)
2006-4-4 08:43 AM#27

英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
M SIZE 係for 英曲ka~^^ 我已經問左~ 哥基用m 都應該冇問題^^ size差唔多~

sandy: 其實好似拉布拉多果d狗, 都可以用, 係因為佢係梳佢d底毛同死毛呀~^^
你都可以睇定d呀~ 到時再買都得~(不過就得9折)

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-4-4 02:00 PM#28

Dawn
英曲導師

UID 269
精華 0
積分 430
帖子 428
閱讀權限 250
註冊 2006-3-21
所養英曲名稱:旺旺
英曲會員編號:583
狗狗出生日期:不詳
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:剪腳底毛
狗狗技能:扮friend
狗狗性格:活潑、開朗及八卦
居住地區:沙田
來自沙田
狀態 離線
要麻煩妳了,唔該我都想掟一把。

原帖由 boling 於 2006-4-4 12:51 AM 發表
1)yuki
2)阿hang
3)jodi
4) abby
5) Susanna
6)BOLING
7) Sue
8)Dawn

1)
2006-4-4 03:51 PM#29

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-4-4 02:00 PM 發表
M SIZE 係for 英曲ka~^^ 我已經問左~ 哥基用m 都應該冇問題^^ size差唔多~

sandy: 其實好似拉布拉多果d狗, 都可以用, 係因為佢係梳佢d底毛同死毛呀~^^
你都可以睇定d呀~ 到時再買都得~(不過就得9折)
好呀!唔該你先...
我睇定d先
到時再買都得

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-4-4 09:43 PM#30

heather_hba (Heather Li)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12

UID 10
精華 1
積分 6484
帖子 6526
閱讀權限 250
所養英曲名稱:BooBee, Apple
英曲會員編號:16, 434
狗狗性別:男, 女
狗狗出生日期:1 Jan 2002/ 9 Nov 2003
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:boo: 古怪 Apple: 時好時壞
居住地區:shau kei wan
來自HK
狀態 離線
幾時 deadline 呀????
2006-4-4 09:49 PM#31

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
等緊你地呀~ 希望有12把以上我先訂~ 如果唔係就冇8折呀~
得9折......今個星期日deadline啦~ 因為仲要等你地入$$, 我再同佢地LAW貨, 再比你地都要時間, 我應該月中左右就要返工啦, 一定要係返工前搞掂~
HEATHER 你有興趣?

2006-4-4 09:53 PM#32

IRISZE88 (Iris_ch*^-^*)
英曲助教
我係電車男

UID 257
精華 0
積分 1154
帖子 1204
閱讀權限 250
註冊 2006-3-15
所養英曲名稱:George
英曲會員編號:566
狗狗出生日期:24 Aug 04
狗狗最喜歡:咬樽蓋,食瞓,豬鍚鍚
狗狗最討厭:沒人理佢去街,洗耳仔
狗狗技能:跳躍
狗狗性格:膽小怕事,出過街驚人閃跑閃躲,好嬌嗲又痴心
居住地區:東涌
來自大嶼山新市鎮
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Dawn 於 2006-4-4 03:51 PM 發表
要麻煩妳了,唔該我都想掟一把。

1)yuki
2)阿hang
3)jodi
4) abby
5) Susanna
6)BOLING
7) Sue
8)Dawn
9)Irisze
1)
2006-4-5 12:05 PM#33

heather_hba (Heather Li)
英曲專家

UID 10
精華 1
積分 6484
帖子 6526
閱讀權限 250
所養英曲名稱:BooBee, Apple
英曲會員編號:16, 434
狗狗性別:男, 女
狗狗出生日期:1 Jan 2002/ 9 Nov 2003
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:boo: 古怪 Apple: 時好時壞
居住地區:shau kei wan
來自HK
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-4-4 09:53 PM 發表
等緊你地呀~ 希望有12把以上我先訂~ 如果唔係就冇8折呀~
得9折......今個星期日deadline啦~ 因為仲要等你地入$$, 我再同佢地LAW貨, 再比你地都要時間, 我應該月中左右就要返工啦, 一定要係返工前搞掂~
HEATHER ...
問緊爸爸...因為我d 狗唔需要...
我覺得佢d 狗要....佢因間接十仔你同佢講係咩呀...因為我都唔太明係點
(佢買左...incase 我pat 痕...都可以攞黎用)
2006-4-5 12:58 PM#34

chimil (詹)
英曲專家

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250
所養英曲名稱:Melody
英曲會員編號:529
狗狗出生日期:2004.11.23
狗狗最喜歡:食,,玩
狗狗最討厭:媽媽mug都say no
狗狗技能:發媽媽脾四
狗狗性格:有時open,有時蝦人
居住地區:Sham Tseng
Elaine:我估melody需要呢種神奇的梳,唔該預埋我,一把M SIZE, THANKS

1)yuki
2)阿hang
3)jodi
4) abby
5) Susanna
6)BOLING
7) Sue
8)Dawn
9)Irisze
10) MELODY

1)

2006-4-5 01:13 PM#35

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
1)yuki
2)阿hang
3)jodi
4) abby
5) Susanna
6)BOLING
7) Sue
8)Dawn
9)Irisze
10) MELODY
11) puppyyan

p.s. 仲差一把就有8折啦~^^ 今個星期之前將$$ 過比我啦~ 依家未洗住~ 一齊我就會PM你地~^^

1)

2006-4-5 09:14 PM#36

Emily (Emily)
英曲專家
你係我快樂o既來源~ mousse

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Mousse / Sabu
英曲會員編號:
狗狗出生日期:18/9/2004, 30/10/2005
狗狗最喜歡:蝦阿媽! 破壞! 出街玩! 食食食!
狗狗最討厭:困籠! 無街去!
狗狗技能:食極都唔飽
狗狗性格:活潑 = 癲?
居住地區:青衣
來自Mousse & Sabu ~ 溫馨的家
狀態 離線
我唔係好明呢把梳究竟有咩用.......

2006-4-6 02:48 AM#37

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
主要用途係梳佢d底毛同死毛, 咁就可以減小佢平日甩毛~
而且把野都幾方便, 幾好梳~

2006-4-6 09:09 AM#38

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
我想問..星仔用乜SIZE??

2006-4-6 05:19 PM#39
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

英曲大聯盟副盟主

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
你只係會比星仔用MA? COFFEE會唔會用呀?
如果COFFEE都會, 用中就好D~^^ 細就要梳耐D

2006-4-6 10:36 PM#40
 87  2/5  <  1  2  3  4  5  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.078168 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-8 04:52 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver