PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 28  2/2  <  1  2 

標題: hihi~我叫Coffee ar~  

英曲BB班

UID 9830
精華 0
積分 19
帖子 19
閱讀權限 250
註冊 2008-8-11
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
多謝大聯盟啲朋友, 今次比賽啲人類好緊張, 但啲狗狗傻吓傻吓, 都唔知發生咩事, 哈哈哈 ... 但每個過程都會被我哋好多回憶.
2010-6-22 09:36 AM#21
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Hinckley (我們這一「家」)
英曲班主任

UID 2025
精華 0
積分 713
帖子 700
閱讀權限 250
註冊 2007-2-9
所養英曲名稱:男-仔仔,Happy仔 / 女-囡囡,Shirley婆婆
英曲會員編號:618
狗狗性別:童男童女
狗狗出生日期:仔仔-天秤座/囡囡-天蠍座/Happy仔&Shirley婆婆不?
狗狗最喜歡:仔=鍾意錫人/囡=鍾意人抱抱
狗狗最討厭:仔=唔理佢/囡=唔抱佢
狗狗技能:Sit,R&L hand,Stay簡單指令
狗狗性格:仔仔-大哥款/囡囡-嗲嗲扭擰/Happy仔-大陸仔出省城/Shi
居住地區:銀行系其中一棵行星地球上一處荒島叫青衣
來自Joyful Pet's house
狀態 離線
簡直係「英」!我都投左啦!

[在新視窗顯示]

http://www.joyfulpets-house.com
2010-6-22 09:50 AM#22
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

bibitsoi (佳)
英曲小學生

UID 370
精華 0
積分 74
帖子 74
閱讀權限 250
註冊 2006-4-20
所養英曲名稱:bibi
英曲會員編號:003
狗狗性別:F
狗狗出生日期:1995年4月1日
狗狗最喜歡:扭計
狗狗最討厭:
狗狗技能:無
狗狗性格:
居住地區:北角
狀態 離線
我都投左你一票,如果你贏左要請英曲大聯盟既狗狗食狗糧架
2010-6-22 12:18 PM#23
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

英曲BB班

UID 9830
精華 0
積分 19
帖子 19
閱讀權限 250
註冊 2008-8-11
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
其實我還有些更可愛的相, 但我不懂得如何 post 上網, 有無朋友可以幫忙, 敎吓我.
2010-6-22 01:31 PM#24

ckm
英曲小學生

UID 4817
精華 0
積分 72
帖子 72
閱讀權限 250
註冊 2007-6-23
所養英曲名稱:coffee
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:May 2000
狗狗最喜歡:食嘢,去街..
狗狗最討厭:行雷
狗狗技能:sit,請請,hand,stay..
狗狗性格:開朗,活躍同嗲人
居住地區:TaiPo
來自Hong Kong
狀態 離線
我隻都係叫COFFEE,SAY個HI HI先
2010-6-22 02:15 PM#25

ckm
英曲小學生

UID 4817
精華 0
積分 72
帖子 72
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自Hong Kong
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 4442 於 2010-6-22 01:31 PM 發表
其實我還有些更可愛的相, 但我不懂得如何 post 上網, 有無朋友可以幫忙, 敎吓我.
我都想知點POST..
2010-6-24 02:23 PM#26

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ckm 於 2010-6-24 02:23 PM 發表

我都想知點POST..
睇下d度啦..
http://pfhouse.net/BBS/viewthread.php?tid=9099&extra=page%3D1

2010-6-24 07:24 PM#27
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

ckm
英曲小學生

UID 4817
精華 0
積分 72
帖子 72
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自Hong Kong
狀態 離線
TRY TRY SIN..TKS^^
2010-6-25 12:13 PM#28
 28  2/2  <  1  2 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.058442 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-6 03:29 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver