標題: hihi~我叫Coffee ar~ [打印本頁]

作者: 4442    時間: 2010-6-20 01:12 PM     標題: hihi~我叫Coffee ar~

以下係本人ge相ar~入去睇下la~

http://s907.photobucket.com/albums/ac274/jwongjwongjwong/?action=view&current=c.jpg
作者: joeymak    時間: 2010-6-20 01:32 PM

Hi Hi! coffee d 毛同我 dor dor d 毛一樣架,又係好多毛,好軟個隻。
coffee 係仔定女呀?好靚!
作者: PHILIP    時間: 2010-6-20 01:37 PM

hi.. 你好呀..多d上黎啦
係lor.. 仔定女呢.. 好靚呀.. 好斯文呀
作者: whisky511    時間: 2010-6-20 01:41 PM

QUOTE:
原帖由 4442 於 2010-6-20 01:12 PM 發表
以下係本人ge相ar~入去睇下la~

[url=http://s907.photobucket.com/albums/ac274/jwongjwongjwong/?action=view&current=c.jpg]http://s907.photobucket.com/albums/ac274/jwongjwongjwong/?action=view& ...
好得意呀!係咪係外國影架?
作者: 531elmo    時間: 2010-6-20 04:04 PM

一樣表情..  
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2010-6-20 05:50 PM

QUOTE:
原帖由 531elmo 於 2010-6-20 04:04 PM 發表
一樣表情..  
係呀
多d上黎吹水呀
作者: teresatyk    時間: 2010-6-20 06:27 PM

Hi Coffee 好靚呀
作者: djela    時間: 2010-6-20 07:02 PM

佢個咀,戚向一邊..
我隻狗狗有時都會係甘....幾得意
作者: donaldduck_bb    時間: 2010-6-21 12:47 PM

hi 你好~~~

好可以愛呀.. 個樣好招積呀.. ^^
作者: 4442    時間: 2010-6-21 01:28 PM     標題: 回復 #4 whisky511 的帖子

張相唔喺外國影,喺係澳門路環影.
作者: 4442    時間: 2010-6-21 01:48 PM

Coffee喺仔仔.  大約 1 and a half year 我家人收留咗佢.  Coffee都幾慘,佢以前啲主人因為有BB所唔要佢, 種帶佢去狗房相 Bang 死佢, 好彩佢奶奶好心救咗佢.  原本我無想過要佢, 因為之前嗰隻死咗好傷心. 點知佢一見到我家人就要跟我哋走. 佢現在只會跟我, 其他人拖佢都唔要, 個樣好慘, 可能有童年陰影.

最近我同佢參加咗比賽, 希望大家可以投佢一票, 網址喺 ....

http://www.exmoo.com/soda_dog_2010.php

Coffee's number is 225.

多謝各位.  希望可以發揮大聯盟的力量.
作者: 4442    時間: 2010-6-21 01:52 PM     標題: 回復 #2 joeymak 的帖子

佢喺仔仔.佢啲毛真係好多,每次同佢剪毛都要3個鐘.剪到佢都睡覺.
作者: Irislam    時間: 2010-6-21 02:02 PM

QUOTE:
原帖由 4442 於 2010-6-21 01:48 PM 發表
Coffee喺仔仔.  大約 1 and a half year 我家人收留咗佢.  Coffee都幾慘,佢以前啲主人因為有BB所唔要佢, 種帶佢去狗房相 Bang 死佢, 好彩佢奶奶好心救咗佢.  原本我無想過要佢, 因為之前 ...
hehe.....我投左啦
作者: steffi    時間: 2010-6-21 02:32 PM

我都投左票喇...
我個仔都係叫coffee呀,佢都係人地唔要佢,多番轉手先落返我手~

佢又係勁長毛,不過返排因為受鰶,被逼俾爸爸剃哂d毛...
作者: Lew    時間: 2010-6-21 03:29 PM

Voted
作者: 4442    時間: 2010-6-21 06:07 PM

多謝! 聯盟啲朋友. I am so touch.
作者: 4442    時間: 2010-6-21 06:13 PM

佢哋個咀,戚向一邊,喺因為等待大人接,而 D 大人就 hid behind the tree and 偷影佢哋.
作者: teresatyk    時間: 2010-6-21 07:37 PM

我投左啦
作者: whisky511    時間: 2010-6-21 09:55 PM

我都投左
作者: amycobychan    時間: 2010-6-22 12:25 AM

一定支持...已經投佢225coffee一票
作者: 4442    時間: 2010-6-22 09:36 AM

多謝大聯盟啲朋友, 今次比賽啲人類好緊張, 但啲狗狗傻吓傻吓, 都唔知發生咩事, 哈哈哈 ... 但每個過程都會被我哋好多回憶.
作者: Hinckley    時間: 2010-6-22 09:50 AM

簡直係「英」!我都投左啦!
作者: bibitsoi    時間: 2010-6-22 12:18 PM

我都投左你一票,如果你贏左要請英曲大聯盟既狗狗食狗糧架
作者: 4442    時間: 2010-6-22 01:31 PM

其實我還有些更可愛的相, 但我不懂得如何 post 上網, 有無朋友可以幫忙, 敎吓我.
作者: ckm    時間: 2010-6-22 02:15 PM

我隻都係叫COFFEE,SAY個HI HI先
作者: ckm    時間: 2010-6-24 02:23 PM

QUOTE:
原帖由 4442 於 2010-6-22 01:31 PM 發表
其實我還有些更可愛的相, 但我不懂得如何 post 上網, 有無朋友可以幫忙, 敎吓我.
我都想知點POST..
作者: PHILIP    時間: 2010-6-24 07:24 PM

QUOTE:
原帖由 ckm 於 2010-6-24 02:23 PM 發表

我都想知點POST..
睇下d度啦..
http://pfhouse.net/BBS/viewthread.php?tid=9099&extra=page%3D1
作者: ckm    時間: 2010-6-25 12:13 PM

TRY TRY SIN..TKS^^

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0