PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 25  1/2  1  2  > 

標題: 新人報到  

AllisonLee
英曲小學生

UID 9906
精華 0
積分 40
帖子 40
閱讀權限 250
註冊 2008-11-25
所養英曲名稱:Cookie + MuiMui
英曲會員編號:
狗狗性別:M + F
狗狗出生日期:5 & 11 / 2000
狗狗最喜歡:ME
狗狗最討厭:剪腳甲
狗狗技能:唱歌/學人講嘢
狗狗性格:係人都Friend
居住地區:西貢
來自西貢
狀態 離線
新人報到

大家好, 我地係COOKIE B & MUI MUI 啊.
我地係咪好得意呢?(哈,呢2張相係我地3個月大時影既, 依家係7歲啦)我閒要叫媽媽UPLOAD我地D近照過你地睇吓

生日:COOKIE B  17/5/2000
   MUI MUI        11/11/2000
出沒地 :西貢
絕育       :沒有(我地仲我想生BB架....但唔知點解一直都唔得...?? 7歲係咪高齡產婦呢?)

得閒出嚟玩呀 !!!

2008-11-25 02:09 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Jeanis
英曲導師

UID 9171
精華 0
積分 432
帖子 432
閱讀權限 250
註冊 2008-4-28
所養英曲名稱:Forest
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:19-05-2006
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:被困, 被鬧, 有得睇冇得食
狗狗技能:Sit, Stand, Down, 追波
狗狗性格:乖過主人
居住地區:大坑
Hello!

2008-11-25 02:11 PM#2

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
你地個BB樣好得意, 好可愛呀.

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2008-11-25 02:52 PM#3

donaldduck_bb (Zita)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 8102
精華 0
積分 1162
帖子 1161
閱讀權限 250
註冊 2008-1-17
所養英曲名稱:BuBi
英曲會員編號:734
狗狗性別:F
狗狗出生日期:7-10-2007
狗狗最喜歡:暫時係咬人
狗狗最討厭:大風
狗狗技能:
狗狗性格:超hyper, 爸媽返屋企仲會失禁=.=
居住地區:Kwai Chung
哈.. 個BB樣好得意呀.. 大個左都一定好可愛0者~~

記住一齊出黎玩呀!!

2008-11-25 03:08 PM#4

Janice
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 4503
精華 0
積分 686
帖子 745
閱讀權限 250
註冊 2007-5-22
所養英曲名稱:Coffee & Cobo
英曲會員編號:623
狗狗性別:女
狗狗出生日期:31/05/1995 & 19/10/2007
狗狗最喜歡:食,訓,游泳,主人按摩
狗狗最討厭:無人係屋企(怕靜,怕黑,怕打雷)
狗狗技能:唱歌,打鼻鼾
狗狗性格:活潑,開朗, 什麼都吃
居住地區:ShamShuiPO
來自朋友
狀態 離線
COBO: 你咁似我嫁..........

歡迎你.多D上來分享下.

2008-11-25 04:41 PM#5

jimmy237 (Jimmy)
英曲導師

UID 292
精華 0
積分 532
帖子 523
閱讀權限 250
註冊 2006-3-29
所養英曲名稱:班班
英曲會員編號:
狗狗出生日期:1-25-05
狗狗最喜歡:被人摸肚,喜歡同人玩
狗狗最討厭:被狗吠,狗糧,唔喜歡同狗玩
狗狗技能:跳圈,遞手
狗狗性格:斯文,溫柔
居住地區:黃大仙
Welcome....send 依家d相來看看是否狗大十八變!
2008-11-25 05:55 PM#6

waiwai
英曲小學生

UID 8569
精華 0
積分 41
帖子 41
閱讀權限 250
註冊 2008-3-11
所養英曲名稱:wai wai and un chai
英曲會員編號:
狗狗性別:male
狗狗出生日期:wai wai: 31-1-1995, un chai: unknown
狗狗最喜歡:play with ball, outing, swimming
狗狗最討厭:ignor by mother
狗狗技能:sit,hand, answer phone
狗狗性格:cheerful
居住地區:n.t.
好可愛嘅BB, 我細個都好得意家嫁. 可惜老媽唔識上載啲相, 無緣和大家見面, 唉!!
煩請各位老友的老爸, 老媽多多賜教, 希望我的玉照早日可同大家見面.
2008-11-25 06:30 PM#7

Elsa (Elsa)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
歡迎歡迎...

2008-11-25 06:39 PM#8
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

sunnysideup (Honma 媽)
英曲硏究生

UID 799
精華 0
積分 323
帖子 322
閱讀權限 250
註冊 2006-8-13
所養英曲名稱:Honma, Chiqui
英曲會員編號:604
狗狗性別:有仔有女
狗狗出生日期:Honma: 2006年5月30日; Chiqui: 1月26日
狗狗最喜歡:同爹哋媽咪玩, 痴到實
狗狗最討厭:困籠, 孤單
狗狗技能:最叻係Fetch... 同埋咋咋帝...
狗狗性格:活潑, 蠱蠱惑惑, Chiqui 勁嗲
居住地區:
來自HK
狀態 離線
一見曲BB就流口水  歡迎...

Hi, 我係Honma and Chiqui 百厭星, 玩,食, 瞓我最醒!
2008-11-25 06:55 PM#9

yip999 (阿業)
英曲大學生

UID 814
精華 0
積分 255
帖子 255
閱讀權限 250
註冊 2006-8-16
所養英曲名稱:曲曲
英曲會員編號:909
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2008-5月16日
狗狗最喜歡:跳上跳落
狗狗最討厭:吹風筒
狗狗技能:sit..hand..jump and stay
狗狗性格:活潑..愛玩..咬野..出街無膽
居住地區:深水步區
真係好得意...有無近照...變成點樣呀

2008-11-25 07:18 PM#10

vivian
英曲大學生

UID 1452
精華 0
積分 165
帖子 205
閱讀權限 250
註冊 2007-1-14
所養英曲名稱:Baby
英曲會員編號:617
狗狗性別:Male
狗狗出生日期:Sept 2006
狗狗最喜歡:玩,撒嬌,食,在浴缸沖涼, 同妹妹maggie玩
狗狗最討厭:吸塵機, 電單車
狗狗技能:sit, down, hand, jump, stand
狗狗性格:貪玩但怕事, 孤寒
居住地區:Kowloon City
來自Pet Shop
狀態 離線
好想睇下大個左既樣呀
2008-11-25 10:23 PM#11

steve1222 (薯爸,薯媽)
版主

UID 4446
精華 0
積分 1145
帖子 1176
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:薯DON豬,薯仔妹妹
英曲會員編號:626
狗狗性別:M,F
狗狗出生日期:16-2-2001,17-04-1994
狗狗最喜歡:雞肉
狗狗最討厭:聽到〝NO〞
狗狗技能:SIT,HAND,WAIT,GO
狗狗性格:熱情
居住地區:MA ON SHAN
來自MA ON SHAN
狀態 離線
歡迎你地呀,多點上來吹下水,post下相呀~

2008-11-26 12:08 AM#12
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

AllisonLee
英曲小學生

UID 9906
精華 0
積分 40
帖子 40
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自西貢
狀態 離線
Thank you 你地呀.
我們的近照 :

2008-11-26 04:30 PM#13

英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 8102
精華 0
積分 1162
帖子 1161
閱讀權限 250
狗狗技能:
嘩.. 真係十八變呀.. 哈.. 而家十分sharp醒呀!!!

2008-11-26 05:33 PM#14

AllisonLee
英曲小學生

UID 9906
精華 0
積分 40
帖子 40
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自西貢
狀態 離線
我地7年嚟襯爸媽番工時既威水史 :
”wear”穿杯柜門(因內藏零食),然後將所有食得既消滅
”wear”穿房門(因想上床瞓)
推”lum”焗爐...成塊玻璃門碎哂
推”lum”碗碟架...10幾隻碗碟碎哂
玩厠紙, 可以將12卷全新既厠紙粉碎舖滿屋企地下

不能盡錄...
仲覺得我地可愛嗎...??

2008-11-26 06:02 PM#15

英曲助教

UID 8102
精華 0
積分 1162
帖子 1161
閱讀權限 250
狗狗技能:

QUOTE:
原帖由 AllisonLee 於 2008-11-26 06:02 PM 發表
我地7年嚟襯爸媽番工時既威水史 :
”wear”穿杯柜門(因內藏零食),然後將所有食得既消滅
”wear”穿房門(因想上床瞓)
推”lum”焗爐...成塊玻璃門碎哂
推”lum”碗碟架. ...
咁有破壞力.. 連門都整得爛.. 好勁呀..

2008-11-26 09:24 PM#16

AllisonLee
英曲小學生

UID 9906
精華 0
積分 40
帖子 40
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自西貢
狀態 離線
尋日又有新攪作....
史X生醉雞湯底1LT裝2盒...粉碎...成梳化都係湯...
我已經放呢2盒嘢係一個高過佢地企起身成個頭既架上面, 唔知點解都拎到嚟玩!!!!

呢排少爺同少奶唔知做咩係要6:00正起身...自己醒就好啦...做咩要嘈醒我唔俾我瞓

2008-11-27 10:05 AM#17

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 AllisonLee 於 2008-11-27 10:05 AM 發表
尋日又有新攪作....
史X生醉雞湯底1LT裝2盒...粉碎...成梳化都係湯...
我已經放呢2盒嘢係一個高過佢地企起身成個頭既架上面, 唔知點解都拎到嚟玩!!!!

呢排少爺同少奶唔知做咩係要6: ...
哈哈.. 真係好醒目呀.. yeah..

2008-11-27 02:30 PM#18
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

HILL爸 (Ivan)
英曲班主任

UID 4210
精華 0
積分 690
帖子 690
閱讀權限 250
註冊 2007-4-16
所養英曲名稱:Hill Hill & Dor Dor
英曲會員編號:634
狗狗性別:M & F
狗狗出生日期:3/3/06 & 26/1/08
狗狗最喜歡:同人玩,去街同食嘢
狗狗最討厭:阿爸阿媽返工,無人陪,自己係屋企
狗狗技能:瞓,食,玩
狗狗性格:好動,跟人
居住地區:sai kung
hello....歡迎晒, 我家都係一仔一女, 叫阿hill同dor dor,
亦都經常係西貢出沒, 下次約埋一斉去玩啦.
2008-11-27 02:38 PM#19
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

gozilla2323 (靜仔)
英曲大學生

UID 4447
精華 0
積分 229
帖子 224
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:啊BE
英曲會員編號:
狗狗性別:女仔黎架!!~
狗狗出生日期:唔太清楚
狗狗最喜歡:玩+食+同我訓~^^
狗狗最討厭:冇........唉~~
狗狗技能:咬住舊骨~寧pat pat
狗狗性格:乖到死~唔識發惡~唔吠~
居住地區:將軍澳
來自愛狗一族
狀態 離線
我成日去滿記食野~~唔知見唔見到你地呢^^
2008-11-27 03:26 PM#20
 25  1/2  1  2  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.089945 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-5 11:15 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver