標題: 新人報到 [打印本頁]

作者: AllisonLee    時間: 2008-11-25 02:09 PM     標題: 新人報到

大家好, 我地係COOKIE B & MUI MUI 啊.
我地係咪好得意呢?(哈,呢2張相係我地3個月大時影既, 依家係7歲啦)我閒要叫媽媽UPLOAD我地D近照過你地睇吓

生日:COOKIE B  17/5/2000
   MUI MUI        11/11/2000
出沒地 :西貢
絕育       :沒有(我地仲我想生BB架....但唔知點解一直都唔得...?? 7歲係咪高齡產婦呢?)

得閒出嚟玩呀 !!!
作者: Jeanis    時間: 2008-11-25 02:11 PM

Hello!
作者: 小狗    時間: 2008-11-25 02:52 PM

你地個BB樣好得意, 好可愛呀.
作者: donaldduck_bb    時間: 2008-11-25 03:08 PM

哈.. 個BB樣好得意呀.. 大個左都一定好可愛0者~~

記住一齊出黎玩呀!!
作者: Janice    時間: 2008-11-25 04:41 PM

COBO: 你咁似我嫁..........

歡迎你.多D上來分享下.

作者: jimmy237    時間: 2008-11-25 05:55 PM

Welcome....send 依家d相來看看是否狗大十八變!
作者: waiwai    時間: 2008-11-25 06:30 PM

好可愛嘅BB, 我細個都好得意家嫁. 可惜老媽唔識上載啲相, 無緣和大家見面, 唉!!
煩請各位老友的老爸, 老媽多多賜教, 希望我的玉照早日可同大家見面.
作者: Elsa    時間: 2008-11-25 06:39 PM

歡迎歡迎...
作者: sunnysideup    時間: 2008-11-25 06:55 PM

一見曲BB就流口水  歡迎...
作者: yip999    時間: 2008-11-25 07:18 PM

真係好得意...有無近照...變成點樣呀
作者: vivian    時間: 2008-11-25 10:23 PM

好想睇下大個左既樣呀
作者: steve1222    時間: 2008-11-26 12:08 AM

歡迎你地呀,多點上來吹下水,post下相呀~
作者: AllisonLee    時間: 2008-11-26 04:30 PM

Thank you 你地呀.
我們的近照 :

作者: donaldduck_bb    時間: 2008-11-26 05:33 PM

嘩.. 真係十八變呀.. 哈.. 而家十分sharp醒呀!!!
作者: AllisonLee    時間: 2008-11-26 06:02 PM

我地7年嚟襯爸媽番工時既威水史 :
”wear”穿杯柜門(因內藏零食),然後將所有食得既消滅
”wear”穿房門(因想上床瞓)
推”lum”焗爐...成塊玻璃門碎哂
推”lum”碗碟架...10幾隻碗碟碎哂
玩厠紙, 可以將12卷全新既厠紙粉碎舖滿屋企地下

不能盡錄...
仲覺得我地可愛嗎...??
作者: donaldduck_bb    時間: 2008-11-26 09:24 PM

QUOTE:
原帖由 AllisonLee 於 2008-11-26 06:02 PM 發表
推”lum”碗碟架. ...
咁有破壞力.. 連門都整得爛.. 好勁呀..
作者: AllisonLee    時間: 2008-11-27 10:05 AM

尋日又有新攪作....
史X生醉雞湯底1LT裝2盒...粉碎...成梳化都係湯...
我已經放呢2盒嘢係一個高過佢地企起身成個頭既架上面, 唔知點解都拎到嚟玩!!!!

呢排少爺同少奶唔知做咩係要6:00正起身...自己醒就好啦...做咩要嘈醒我唔俾我瞓
作者: PHILIP    時間: 2008-11-27 02:30 PM

QUOTE:
原帖由 AllisonLee 於 2008-11-27 10:05 AM 發表
尋日又有新攪作....
史X生醉雞湯底1LT裝2盒...粉碎...成梳化都係湯...
我已經放呢2盒嘢係一個高過佢地企起身成個頭既架上面, 唔知點解都拎到嚟玩!!!!

呢排少爺同少奶唔知做咩係要6: ...
哈哈.. 真係好醒目呀.. yeah..
作者: HILL爸    時間: 2008-11-27 02:38 PM

hello....歡迎晒, 我家都係一仔一女, 叫阿hill同dor dor,
亦都經常係西貢出沒, 下次約埋一斉去玩啦.
作者: gozilla2323    時間: 2008-11-27 03:26 PM

我成日去滿記食野~~唔知見唔見到你地呢^^
作者: AllisonLee    時間: 2008-11-27 04:06 PM

係咩, 我住嗰度要搭5分鐘VAN仔先到滿記.
通常星期六/日先會同少爺同少奶去西貢海旁公園玩.
你有冇去開嗰度呀 ?
作者: donaldduck_bb    時間: 2008-11-27 04:21 PM

QUOTE:
原帖由 AllisonLee 於 2008-11-27 10:05 AM 發表
尋日又有新攪作....

呢排少爺同少奶唔知做咩係要6: ...
嘩.. 呢對夫妻好勁秋呀..
我地見面時, 駛唔駛著裝甲保護一下..
作者: AllisonLee    時間: 2008-11-30 12:10 AM

唔使, 你帶定d嘢食收買下佢地就得架啦.
有得食...佢2個連阿媽性咩都可能唔記得...
作者: 小狗    時間: 2008-12-1 11:39 AM

不容忽視的曲曲夫婦
作者: amycobychan    時間: 2009-1-14 09:25 PM

QUOTE:
原帖由 AllisonLee 於 2008-11-26 06:02 PM 發表
推”lum”碗碟架. ...
welcome, 我是 Coby仔, 都是新人(狗) 黎架..

你地好"競" ah...
Coby仔覺得你地好幸福ah,如果Coby仔學你地一樣,主人一定唔要我,
只有姑婆婆話我唔太naughty...最love我

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0