PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 91  3/5  <  1  2  3  4  5  > 

標題: 你地好,我係古惑仔Jeffy  

Emily (Emily)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
你係我快樂o既來源~ mousse

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Mousse / Sabu
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:18/9/2004, 30/10/2005
狗狗最喜歡:蝦阿媽! 破壞! 出街玩! 食食食!
狗狗最討厭:困籠! 無街去!
狗狗技能:食極都唔飽
狗狗性格:活潑 = 癲?
居住地區:青衣
來自Mousse & Sabu ~ 溫馨的家
狀態 離線
邊個fat 邊個fat?
呢度冇人/狗 fat!
個個都 fit fit 呀!

我都唔係好明, 點解mousse次次都見唔到 coffee o既
連我都係呀! 我都未見過呀!

2005-11-23 09:57 PM#41
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線
不過 4/12 一定見到

2005-11-23 09:57 PM#42
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-11-23 09:57 PM:
不過 4/12 一定見到
不過我見唔到...

2005-11-23 09:58 PM#43
查看資料  Blog  發短消息  頂部

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by Chermaine at 2005-11-23 09:58 PM:

不過我見唔到...
你唔去咩
點解呀? :oo

2005-11-23 10:29 PM#44

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-11-23 10:29 PM:

你唔去咩
點解呀? :oo
唔去啦... 我諗緊去唔去遊行...

2005-11-23 10:38 PM#45

jodi
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250
所養英曲名稱:阿樂
英曲會員編號:264
狗狗性別:男
狗狗出生日期:Dec 01, 2003
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:有人搶佢野食
狗狗技能:嘩...甘少位邊夠打呀. 佢萬能架.
狗狗性格:門口狗!
居住地區:人口卜大田
遊行吧!  我地係人潮中為So Ball 同阿樂無得出去玩而奮鬥!!!
民主係需要代價既.  佢兩個少少既 sacrafice 都要架啦!

四歲啦!!!
2005-11-23 10:42 PM#46

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by jodi at 2005-11-23 10:42 PM:
遊行吧!  我地係人潮中為So Ball 同阿樂無得出去玩而奮鬥!!!
民主係需要代價既.  佢兩個少少既 sacrafice 都要架啦!
講得好!!
我未搵人去... 如果我搵唔到,可唔可以join埋你呀?

2005-11-23 11:09 PM#47

jodi
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250
所養英曲名稱:阿樂
英曲會員編號:264
狗狗出生日期:Dec 01, 2003
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:有人搶佢野食
狗狗技能:嘩...甘少位邊夠打呀. 佢萬能架.
狗狗性格:門口狗!
居住地區:人口卜大田
好.  我地MSN 傾啦.

四歲啦!!!
2005-11-23 11:55 PM#48

jeffy (Polly)
英曲導師

UID 82
精華 0
積分 394
帖子 404
閱讀權限 250
註冊 2005-11-22
所養英曲名稱:Jeffy
英曲會員編號:549
狗狗出生日期:2-2004
狗狗最喜歡:食野,倒亂,吠吠,去街街
狗狗最討厭:剪毛,梳毛
狗狗技能:sit sit, give me five
狗狗性格:活潑,喜歡跟陌生人玩
居住地區:西貢
來自HK
來自 549
狀態 離線
x'mas 係咪有party 攪呢?媽媽都唔知會唔會帶我呢個jeffy 仔去tim ga......

2005-11-24 12:19 PM#49

megan (megan)
英曲專家
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
所養英曲名稱:岑杜比
英曲會員編號:513
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:may 1, 2004
狗狗最喜歡:吃喝玩樂, 毛仔, 媽媽爸爸
狗狗最討厭:媽媽吾采佢
狗狗技能:扮可憐, 掙食
狗狗性格:嗲精
居住地區:荃灣
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
mousse 同coffee 可以做情侣呀!  都幾親架!
係喎, 無狗肥呀, 除左肥毛!

2005-11-24 01:50 PM#50

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by megan at 2005-11-24 01:50 PM:
mousse 同coffee 可以做情侣呀!  都幾親架!
係喎, 無狗肥呀, 除左肥毛!
我都覺得mousse同coffee有夫妻相...

2005-11-24 01:52 PM#51

英曲導師

UID 82
精華 0
積分 394
帖子 404
閱讀權限 250
來自HK
來自 549
狀態 離線
媽媽話想post 我 d 得意仔相相比大家睇下,但係佢又話無識war ,唔知名位姐姐哥哥可唔可以教不我媽媽呢???

2005-11-25 09:17 AM#52

英曲專家
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
好簡單, 你見吾見倒下面有附件呢樣野呀, 係响"發表回复" 個button 之前.  你首先按"瀏覽", select 張相既location 就好易架喇!

2005-11-25 10:48 AM#53

eileen@cookie
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 7
精華 1
積分 886
帖子 889
閱讀權限 250
註冊 2005-9-29
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:569
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2004-5-23
狗狗最喜歡:食,玩,咬爛野
狗狗最討厭:無得食
狗狗技能:sit,down,hand,bang,請請
狗狗性格:開朗,友善
居住地區:
甘呢度已經撮合左三對情侶了
1.coffee + mousse = 絕配情侶
2.melody + 毛毛 = 兩小無猜
3.cookie + 杜比 = 絕配三級夫妻檔

2005-11-25 10:59 AM#54
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

英曲導師

UID 82
精華 0
積分 394
帖子 404
閱讀權限 250
來自HK
來自 549
狀態 離線
你地好,我係古惑仔Jeffy

2005-11-25 12:04 PM#55

英曲導師

UID 82
精華 0
積分 394
帖子 404
閱讀權限 250
來自HK
來自 549
狀態 離線
try to post pic

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2005-11-25 12:09 PM#56

英曲導師

UID 82
精華 0
積分 394
帖子 404
閱讀權限 250
來自HK
來自 549
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by jeffy at 2005-11-25 12:09 PM:
try to post pic

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2005-11-25 12:10 PM#57

英曲專家
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
jeffy 條頸係吾係好長架?

2005-11-25 01:26 PM#58

英曲專家
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by cookie at 2005-11-25 10:59 AM:
甘呢度已經撮合左三對情侶了
1.coffee + mousse = 絕配情侶
2.melody + 毛毛 = 兩小無猜
3.cookie + 杜比 = 絕配三級夫妻檔

係咪兩個cookie 都係杜比架??

2005-11-25 01:27 PM#59

eileen@cookie
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 7
精華 1
積分 886
帖子 889
閱讀權限 250
註冊 2005-9-29
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:569
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2004-5-23
狗狗最喜歡:食,玩,咬爛野
狗狗最討厭:無得食
狗狗技能:sit,down,hand,bang,請請
狗狗性格:開朗,友善
居住地區:
好貪心的奶奶

2005-11-25 03:25 PM#60
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部
 91  3/5  <  1  2  3  4  5  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.078127 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 09:45 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver