PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 月曆果邊有d問題  

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
月曆果邊有d問題

因為負責人入左醫院, 我都希望可以1月前收齊所有月曆...
現在我手頭上仲有20個... 如果有人趕住送俾人, 可以黎拎左先.
如果唔趕o既.. 我估一月前都應該會有..
希望大家唔好介意啦, 我都好煩..

同埋你地黎拎之前唔該話聲我知先.. 如果派人黎拎, 叫佢話我知係邊個叫o既..
如果唔係, 我都唔知俾佢好定唔俾佢好..  希望大家合作..
thx

有o羊問題就pm我啦

2006-12-19 10:00 AM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

ceci_mina (康 & Ceci)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
Cookie Nick夫婦

UID 806
精華 0
積分 3169
帖子 3207
閱讀權限 250
註冊 2006-8-14
所養英曲名稱:吳小曲 (細曲) + 吳小嚦(Nick豬仔)
英曲會員編號:806
狗狗性別:曲曲小公主 & 嚦嚦小王子
狗狗出生日期:2 Jan 2005 + 15 Jan 2006
狗狗最喜歡:細曲:眼啤啤、攬住人條頸;Nick:風筒吹毛,鍚人個咀
狗狗最討厭:細曲:比人吹耳仔;Nick:老婆唔睬佢
狗狗技能:細曲:叫人聽電話;Nick:響沙發頂表演體操
狗狗性格:吳小曲:極聰明;Nick仔:傻更更
居住地區:青衣
來自香港
狀態 離線
仲等到!哈!日曆我唔急噃!因為我公司枱頭有個美少女日曆跨年度咖!
可以去到零七年八月。
慢慢喔!呵~~~~
辛苦你喇!

2006-12-19 11:09 AM#2

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2006-12-19 11:09 AM 發表
仲等到!哈!日曆我唔急噃!因為我公司枱頭有個美少女日曆跨年度咖!
可以去到零七年八月。
慢慢喔!呵~~~~
辛苦你喇!

2006-12-19 11:14 AM#3

Jade
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung
唔緊要啦! 我都唔急, 我都係用嚟收藏,

唔該晒你呀! philip

2006-12-19 11:16 AM#4
查看資料  Blog  發短消息  頂部

marshmallow008 (肥啤皇后)
英曲硏究生

UID 302
精華 0
積分 346
帖子 348
閱讀權限 250
註冊 2006-4-2
所養英曲名稱:Car
英曲會員編號:591
狗狗性別:M
狗狗出生日期:2002
狗狗最喜歡:偷食,去街街
狗狗最討厭:帶口罩
狗狗技能:Sit,Hand Hand..(左手only)
狗狗性格:極好動
居住地區:大埔
唔急唔急...
到時有先再叫我地拎......thanks!

另外兩個仔,臭豬B同阿Bob
2006-12-19 11:28 AM#5
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

py (亞py(奀仔媽))
英曲班主任
Charles系我英文名~臭屎~奀

UID 134
精華 0
積分 658
帖子 672
閱讀權限 250
註冊 2006-1-11
所養英曲名稱:奀仔
英曲會員編號:547
狗狗性別:仔
狗狗出生日期:12-12-2003
狗狗最喜歡:落街,遊車河...
狗狗最討厭:戴口罩,洗耳仔...
狗狗技能:(只限於係屋企)
狗狗性格:傻仔一名
居住地區:
來自屯門元朗天水圍既中間~洪水橋
狀態 離線
yes..lee個月曆都唔舒得用ga啦

2006-12-19 12:59 PM#6
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

lichingho (Alex & Angel)
英曲導師

UID 736
精華 0
積分 560
帖子 562
閱讀權限 250
註冊 2006-8-1
所養英曲名稱:仔仔/小蕃茄妹妹傻瓜BB豬
英曲會員編號:624
狗狗性別:男仔/女仔
狗狗出生日期:2ndFeb97/ 28thDec02
狗狗最喜歡:Alex & Angel
狗狗最討厭:成日係屋企
狗狗技能:挨住Alex扮可愛
狗狗性格:好
居住地區:荃灣
來自本土
狀態 離線
PM唔到

pls help me!! i would like to get the calendars as xmas gifts

pls pls pls contact me! thanks philip
2006-12-19 04:50 PM#7

peggy (peggy)
英曲高中生

UID 94
精華 0
積分 123
帖子 128
閱讀權限 250
註冊 2005-12-4
所養英曲名稱:gigi
英曲會員編號:
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:18/10/1998
狗狗最喜歡:爸爸
狗狗最討厭:咀咀.,&細佬dick dick
狗狗技能:sit, down, hand, 轉圈
狗狗性格:串
居住地區:大埔
來自HK
狀態 離線
唔緊要啦.,.,.,你為我地做咁多野我地已經好感激架喇......~
我都唔急......等你有多d貨再通知我地攞啦

2006-12-19 09:49 PM#8

joankong
英曲高中生

UID 771
精華 0
積分 161
帖子 161
閱讀權限 250
註冊 2006-8-8
所養英曲名稱:pluto
英曲會員編號:601
狗狗出生日期:2006年5月1日
狗狗最喜歡:玩,食野,去街街
狗狗最討厭:梳毛,洗耳仔
狗狗技能:sit,hand,搵波波,搵繩繩,搵骨骨,jump,give me five
狗狗性格:活潑,熱情
居住地區:粉嶺
我想問如果要拎,要出去邊度拎呀
如果唔方便出黎拎,有冇其他方法呢
2006-12-20 11:10 AM#9

IRISZE88 (Iris_ch*^-^*)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
我係電車男

UID 257
精華 0
積分 1154
帖子 1204
閱讀權限 250
註冊 2006-3-15
所養英曲名稱:George
英曲會員編號:566
狗狗性別:M
狗狗出生日期:24 Aug 04
狗狗最喜歡:咬樽蓋,食瞓,豬鍚鍚
狗狗最討厭:沒人理佢去街,洗耳仔
狗狗技能:跳躍
狗狗性格:膽小怕事,出過街驚人閃跑閃躲,好嬌嗲又痴心
居住地區:東涌
來自大嶼山新市鎮
狀態 離線
我吾急,有排俾你慢慢執呀,過年收爐前派,hahaha。

張宅有果隻電車男@-@等待回來電車女
2006-12-20 12:22 PM#10

abby (abby)
英曲導師

UID 350
精華 0
積分 435
帖子 445
閱讀權限 250
註冊 2006-4-14
所養英曲名稱:妹妹
英曲會員編號:
狗狗性別:女
狗狗出生日期:1996
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:一個人
狗狗技能:吃
狗狗性格:乖
居住地區:西環
來自hk
狀態 離線
我都唔急, 慢慢來啦
2006-12-20 04:43 PM#11

Caca (Carmen)
英曲初中生

UID 48
精華 0
積分 83
帖子 93
閱讀權限 250
註冊 2005-10-11
所養英曲名稱:Momo (Mo仔)
英曲會員編號:237
狗狗性別:公主
狗狗出生日期:16 July 1997
狗狗最喜歡:食野, 同爸爸打交, 玩到顛, 沖涼, 比媽媽攬住
狗狗最討厭:Ding Ding (我細佬隻狗狗)
狗狗技能:唔郁, 扮比人點左穴
狗狗性格:活潑, 聽話, 有少少潔癖
居住地區:Tuen Mun
來自原產英國 (可能係水貨)
狀態 離線
Philip, 我都唔趕架, 個曲曲月曆只係用稷威下, 之後成為收藏品, 因為唔捨得用呀!

~ Momo's Blog ~
http://princessmomo.mysinablog.com/
2006-12-20 11:48 PM#12

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
philip, 我都未比$$你, 係咪過去你ACC. 就可以?
我都唔急GE~ 見面先都可以~^^

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-12-22 01:22 PM#13

MOMOandCREAMY
英曲小學生

UID 110
精華 0
積分 57
帖子 57
閱讀權限 250
註冊 2005-12-19
所養英曲名稱:檬檬 & Creamy
英曲會員編號:374 and 514
狗狗性別:F
狗狗出生日期:2003 and 2004
狗狗最喜歡:食野, 去街街
狗狗最討厭:
狗狗技能:Sit, Hand, Stay, 攞骨骨
狗狗性格:開朗
居住地區:大圍
re

請問喺邊樹攞月曆呀?點同你聯絡?
我地訂左3個,已入數.有個用黎送比人新一年用,所以希望可以2006年攞到。
請email 我: joditmw@yahoo.com.hk

Thanks a lot

2006-12-23 03:32 PM#14

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung

QUOTE:
原帖由 MOMOandCREAMY 於 23/12/2006 15:32 發表
請問喺遏樹擁月曆呀?點同你聯絡?
Thanks
你pm philip , 同佢聯絡啦 !

2006-12-23 03:47 PM#15

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.076907 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-10 07:48 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver