標題: 月曆果邊有d問題 [打印本頁]

作者: PHILIP    時間: 2006-12-19 10:00 AM     標題: 月曆果邊有d問題

因為負責人入左醫院, 我都希望可以1月前收齊所有月曆...
現在我手頭上仲有20個... 如果有人趕住送俾人, 可以黎拎左先.
如果唔趕o既.. 我估一月前都應該會有..
希望大家唔好介意啦, 我都好煩..

同埋你地黎拎之前唔該話聲我知先.. 如果派人黎拎, 叫佢話我知係邊個叫o既..
如果唔係, 我都唔知俾佢好定唔俾佢好..  希望大家合作..
thx

有o羊問題就pm我啦
作者: ceci_mina    時間: 2006-12-19 11:09 AM

仲等到!哈!日曆我唔急噃!因為我公司枱頭有個美少女日曆跨年度咖!
可以去到零七年八月。
慢慢喔!呵~~~~
辛苦你喇!
作者: PHILIP    時間: 2006-12-19 11:14 AM

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2006-12-19 11:09 AM 發表
仲等到!哈!日曆我唔急噃!因為我公司枱頭有個美少女日曆跨年度咖!
可以去到零七年八月。
慢慢喔!呵~~~~
辛苦你喇!

作者: Jade    時間: 2006-12-19 11:16 AM

唔緊要啦! 我都唔急, 我都係用嚟收藏,

唔該晒你呀! philip
作者: marshmallow008    時間: 2006-12-19 11:28 AM

唔急唔急...
到時有先再叫我地拎......thanks!
作者: py    時間: 2006-12-19 12:59 PM

yes..lee個月曆都唔舒得用ga啦
作者: lichingho    時間: 2006-12-19 04:50 PM

PM唔到

pls help me!! i would like to get the calendars as xmas gifts

pls pls pls contact me! thanks philip
作者: peggy    時間: 2006-12-19 09:49 PM

唔緊要啦.,.,.,你為我地做咁多野我地已經好感激架喇......~
我都唔急......等你有多d貨再通知我地攞啦
作者: joankong    時間: 2006-12-20 11:10 AM

我想問如果要拎,要出去邊度拎呀
如果唔方便出黎拎,有冇其他方法呢
作者: IRISZE88    時間: 2006-12-20 12:22 PM

我吾急,有排俾你慢慢執呀,過年收爐前派,hahaha。
作者: abby    時間: 2006-12-20 04:43 PM

我都唔急, 慢慢來啦
作者: Caca    時間: 2006-12-20 11:48 PM

Philip, 我都唔趕架, 個曲曲月曆只係用稷威下, 之後成為收藏品, 因為唔捨得用呀!
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-12-22 01:22 PM

philip, 我都未比$$你, 係咪過去你ACC. 就可以?
我都唔急GE~ 見面先都可以~^^
作者: MOMOandCREAMY    時間: 2006-12-23 03:32 PM     標題: re

請問喺邊樹攞月曆呀?點同你聯絡?
我地訂左3個,已入數.有個用黎送比人新一年用,所以希望可以2006年攞到。
請email 我: joditmw@yahoo.com.hk

Thanks a lot

作者: Jade    時間: 2006-12-23 03:47 PM

QUOTE:
原帖由 MOMOandCREAMY 於 23/12/2006 15:32 發表
請問喺遏樹擁月曆呀?點同你聯絡?
Thanks
你pm philip , 同佢聯絡啦 !

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0