PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 80  3/4  <  1  2  3  4  > 

標題: dog dog fashion  

ingridiy (BEAR寶媽)
英曲大學生

UID 372
精華 0
積分 226
帖子 266
閱讀權限 250
註冊 2006-4-21
所養英曲名稱:BEAR BEAR , 寶寶(唐唐)
英曲會員編號:
狗狗性別:男仔
狗狗最喜歡:係咁跑係咁跑 ,食...真係除左屎屎咩都食
狗狗最討厭:冇自由
狗狗技能:sit,hand,down,heel,stay
狗狗性格:大佬性格 , 世界仔
居住地區:西環
來自★★★西環碼頭唐狗世界★★★
狀態 離線
我見到有救生衣,唔知幾錢呢,有冇bear仔 size架呢

我家有2隻唐唐~~~大唐叫bear bear~~~細唐叫寶仔~~~
2006-4-28 06:19 PM#41
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Jade
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung

QUOTE:
原帖由 ingridiy 於 28/4/2006 18:19 發表
我見到有救生衣,唔知幾錢呢,有冇bear仔 size架呢
bear仔好似好細隻,
我見到有好多size,
不過得一個色橙色
連芝娃娃size都有
大size就我諗好似曲架咁大倒

幾多$$我冇睇
我可能下個星期會再上去一次
如果我再上去我同你留意下呀

2006-4-28 06:23 PM#42
查看資料  Blog  發短消息  頂部

英曲大學生

UID 372
精華 0
積分 226
帖子 266
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-4-28 06:23 PM 發表

bear仔好似好細隻,
我見到有好多size,
不過得一個色橙色
連芝娃娃size都有
你話曲架咁大度呀,咁我用我以前隻曲架蟑p應該同bear仔差唔多喎,咁bear仔咪有得著囉

我家有2隻唐唐~~~大唐叫bear bear~~~細唐叫寶仔~~~
2006-4-28 06:27 PM#43

英曲大學生

UID 372
精華 0
積分 226
帖子 266
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-4-28 06:23 PM 發表

幾多$$我冇睇
唔該曬呀

2006-4-28 06:29 PM#44

shiuhang (阿)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
go goal gold!!

UID 160
精華 0
積分 1161
帖子 1296
閱讀權限 250
註冊 2006-2-9
所養英曲名稱:叮叮(飛女叮,惡叮,臭屁叮)
英曲會員編號:543
狗狗性別:女
狗狗出生日期:聖誕節~
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:打佢個咀
狗狗技能:
狗狗性格:惡屎能登
居住地區:深井
來自荃灣之友
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Elsa 於 2006-4-28 05:34 PM 發表
阿..叮叮個狗袋咁快又唔啱用???
個袋size就ok..不過已經爛熔熔啦個袋....................
2006-4-28 06:42 PM#45
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Elsa (Elsa)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shiuhang 於 2006-4-28 06:42 PM 發表

個袋size就ok..不過已經爛熔熔啦個袋....................
咁你要買一個大小小..叮叮開始長大啦..不過順便提一提你..唔好再買粉紅色啦..

2006-4-28 06:47 PM#46

英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 160
精華 0
積分 1161
帖子 1296
閱讀權限 250
註冊 2006-2-9
狗狗最喜歡:
狗狗技能:
來自荃灣之友
狀態 離線
買粉藍
2006-4-28 07:01 PM#47

波比媽 (Y.u.K.i)
版主
波比..Burger..亞拔

UID 20
精華 0
積分 2511
帖子 2552
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:波比
英曲會員編號:243
狗狗性別:男
狗狗出生日期:2001年10月15日
狗狗最喜歡:我,食,
狗狗最討厭:唔見左我,冇得玩,冇得食
狗狗技能:sit,down,hand,over
狗狗性格:冇耐性..一黎料就出動煩音叫
居住地區:
來自粉嶺(荒郊野外)
狀態 離線
粉藍啊

[英曲--波比]..[積羅素--Burger]..[唐唐--亞拔]
2006-4-28 08:51 PM#48

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shiuhang 於 2006-4-28 03:20 PM 發表
I want buy dog bag ar~there have how many type of bag???
Please go to 寵物城 buy your dog bag....
Because last time i bought one big size just $180....very very reasonable....
~~呀恆....你用英文問...我用英文答

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-4-28 10:49 PM#49

英曲助教

UID 160
精華 0
積分 1161
帖子 1296
閱讀權限 250
註冊 2006-2-9
狗狗最喜歡:
狗狗技能:
來自荃灣之友
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sandy722 於 2006-4-28 10:49 PM 發表

Please go to 寵物城 buy your dog bag....
Because last time i bought one big size just $180....very very reasonable....
~~呀恆....你用英文問...我用英文答
= ="我係學校打唔到先用英文ja!
但係寵物城無咁多款...
2006-4-28 10:55 PM#50

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
阿,記住買個大少少同埋... "堅固"少少ge...

2006-4-28 10:59 PM#51

英曲助教

UID 160
精華 0
積分 1161
帖子 1296
閱讀權限 250
註冊 2006-2-9
狗狗最喜歡:
狗狗技能:
來自荃灣之友
狀態 離線
我知呀~所以而家搵緊
2006-4-28 11:01 PM#52

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
來自怏樂星球
狀態 離線
最緊要實用....堅固.....花款d野岥mportant lor.....
我而家載2個妹#茬U....
係elaine介紹....就係elaine載 kaka 嗰個袋...
我都試過載到可樂仔呀....

2006-4-29 02:25 AM#53

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:

bear仔好似好細隻,
我見到有好多size,
不過得一個色橙色
連芝娃娃size都有

幾多$$我冇睇

你下個星期又再上去一次....放多次血呀

2006-4-29 02:26 AM#54

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:

QUOTE:
原帖由 shiuhang 於 28/4/2006 19:01 發表
買粉藍
果度有個火紅色好靚架!!(講真架)

2006-4-29 11:09 AM#55

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:

QUOTE:
原帖由 shiuhang 於 28/4/2006 23:01 發表
我知呀~所以而家搵緊
我係寶寶豬幫我妹買咗一個
個款好簡單,有成20吋長($180)呢個$$係喺狗展時賣,
平時會唔會平d or貴d就唔知
佢仲有一個細  size
有黑同杏色
你上寶寶豬網業就見到
佢而家只要買嘢滿$400就可以半價換購

2006-4-29 11:15 AM#56

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sandy722 於 2006-4-29 02:25 AM 發表
最緊要實用....堅固.....花款d野岥mportant lor.....
係elaine介紹....就係elaine載 kaka 鶩茬U...
係呀~ 果個真係幾好, 我等緊出左糧就買過個藍色比佢~^^

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-4-29 11:18 AM#57

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:

QUOTE:
原帖由 sandy722 於 29/4/2006 02:26 發表

你下個星期又再上去一次....放多次血呀
死嘢唔係呀.......................

我有一件衫仔唔岩size,可能要上去換呀...................................

2006-4-29 11:18 AM#58

David
英曲高中生

UID 27
精華 0
積分 160
帖子 160
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Fi Fi
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:Jan 15, 2004
狗狗最喜歡:食, 玩
狗狗最討厭:home alone
狗狗技能:hand, sit, stay
狗狗性格:樂天,妒忌心重
居住地區:大埔
來自大埔
狀態 離線
我都上去睇鴷
2006-4-29 09:53 PM#59

coffee@abby
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
my lovely coffee * ^^ *

UID 16
精華 0
積分 580
帖子 1712
閱讀權限 250
所養英曲名稱:coffee tse
英曲會員編號:542
狗狗出生日期:14-2-2005
狗狗最喜歡:出街反,食0野,有客人來.
狗狗最討厭:洗耳,被隔離,抹手仔,唔問就夾硬抱
狗狗技能:set,down,stay,salut,bang,跳圈,跳欄,企身轉,幫人除&a
狗狗性格:唔記仇,活潑,最愛同狗玩
居住地區:
來自將軍澳
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sandy722 於 2006-4-29 02:25 AM 發表
係elaine介紹....就係elaine載 kaka 嗰個袋...
點樣0架..可以影出來看下嗎...
2006-4-30 05:15 PM#60
 80  3/4  <  1  2  3  4  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.086023 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-9 09:20 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver