PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 狗酒店  

遊客 218.102.170.x
未註冊

狗酒店

請問那一間狗酒好,又平,又好服務....
最好在九龍東或旺角等都可以.
2006-3-13 08:32 PM#1
 編輯帖子 頂部

chimil (詹)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Melody
英曲會員編號:529
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2004.11.23
狗狗最喜歡:食,,玩
狗狗最討厭:媽媽mug都say no
狗狗技能:發媽媽脾四
狗狗性格:有時open,有時蝦人
居住地區:Sham Tseng

QUOTE:
原帖由 Guest from 218.102.170.x 於 2006-3-13 08:32 PM 發表
請問那一間狗酒好,又平,又好服務....
最好在九龍東或旺角等都可以.
推介旺角dogotel,係亞皆老街,中電斜對面,百佳隔離
好服務,但唔平

2006-3-13 08:35 PM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
要平, 好難會好好服務呀~ 一係試下搵有養狗的朋友照顧~^^

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-3-13 11:44 PM#3
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-3-13 11:44 PM 發表
要平, 好難會好好服務呀~ 一係試下搵有養狗的朋友照顧~^^
我都贊成!有冇家人可以take care呀
狗狗stay係自己home好d

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-3-13 11:48 PM#4

遊客 218.102.170.x
未註冊

因為我其他屋企人要到夜晚才可以照顧到班班,如果無人在屋企班班
會唔食唔飲水,佢一定要落街才去大小便的,所以我又驚佢唔去大小
便要等到夜晚才去得.
2006-3-14 07:48 AM#5
 編輯帖子 頂部

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Guest from 218.102.170.x 於 2006-3-14 07:48 AM 發表
因為我其他屋企人要到夜晚才可以照顧到班班,如果無人在屋企班班
會唔食唔飲水,佢一定要落街才去大小便的,所以我又驚佢唔去大小
便要等到夜晚才去得.
其實如果你可以一早放佢去一次toilet先, o甘應該會ok o既...
不如你去"發問區"問啦, 果度會多d人答你架...
可以o既話, 登記埋啦, 等我地知你係邊個ma..^^

2006-3-14 09:51 AM#6

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
你係咪以後每日都係咁? 咁好難ga喎...
#洗唔洗move呢個topic去發問區?

2006-3-14 01:43 PM#7
查看資料  Blog  發短消息  頂部

megan (megan)
英曲專家
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
所養英曲名稱:岑杜比
英曲會員編號:513
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:may 1, 2004
狗狗最喜歡:吃喝玩樂, 毛仔, 媽媽爸爸
狗狗最討厭:媽媽吾采佢
狗狗技能:扮可憐, 掙食
狗狗性格:嗲精
居住地區:荃灣
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chimil 於 2006-3-13 08:35 PM 發表

推介旺角dogotel,係亞皆老街,中電斜對面,百佳隔離
好服務,但唔平
我今日去左DOGOTEL, 佢都態度好好, 同表現好專"葉", 令我有少少欣賞佢地!  雖然D 野係貴價貸, 但值得.

2006-3-14 05:57 PM#8
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.063072 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-10 05:10 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver