標題: 狗酒店 [打印本頁]

作者: 匿名     時間: 2006-3-13 08:32 PM     標題: 狗酒店

請問那一間狗酒好,又平,又好服務....
最好在九龍東或旺角等都可以.

作者: chimil    時間: 2006-3-13 08:35 PM

QUOTE:
原帖由 Guest from 218.102.170.x 於 2006-3-13 08:32 PM 發表
請問那一間狗酒好,又平,又好服務....
最好在九龍東或旺角等都可以.
推介旺角dogotel,係亞皆老街,中電斜對面,百佳隔離
好服務,但唔平
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-3-13 11:44 PM

要平, 好難會好好服務呀~ 一係試下搵有養狗的朋友照顧~^^
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-3-13 11:48 PM

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-3-13 11:44 PM 發表
要平, 好難會好好服務呀~ 一係試下搵有養狗的朋友照顧~^^
我都贊成!有冇家人可以take care呀
狗狗stay係自己home好d
作者: 匿名     時間: 2006-3-14 07:48 AM

因為我其他屋企人要到夜晚才可以照顧到班班,如果無人在屋企班班
會唔食唔飲水,佢一定要落街才去大小便的,所以我又驚佢唔去大小
便要等到夜晚才去得.

作者: PHILIP    時間: 2006-3-14 09:51 AM

QUOTE:
原帖由 Guest from 218.102.170.x 於 2006-3-14 07:48 AM 發表
因為我其他屋企人要到夜晚才可以照顧到班班,如果無人在屋企班班
會唔食唔飲水,佢一定要落街才去大小便的,所以我又驚佢唔去大小
便要等到夜晚才去得.
其實如果你可以一早放佢去一次toilet先, o甘應該會ok o既...
不如你去"發問區"問啦, 果度會多d人答你架...
可以o既話, 登記埋啦, 等我地知你係邊個ma..^^
作者: Chermaine    時間: 2006-3-14 01:43 PM

你係咪以後每日都係咁? 咁好難ga喎...
#洗唔洗move呢個topic去發問區?
作者: megan    時間: 2006-3-14 05:57 PM

QUOTE:
原帖由 chimil 於 2006-3-13 08:35 PM 發表

推介旺角dogotel,係亞皆老街,中電斜對面,百佳隔離
好服務,但唔平
我今日去左DOGOTEL, 佢都態度好好, 同表現好專"葉", 令我有少少欣賞佢地!  雖然D 野係貴價貸, 但值得.

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0