PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 85  4/5  <  1  2  3  4  5  > 

標題: yoyoyo~~~  

Emily (Emily)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
你係我快樂o既來源~ mousse

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Mousse / Sabu
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:18/9/2004, 30/10/2005
狗狗最喜歡:蝦阿媽! 破壞! 出街玩! 食食食!
狗狗最討厭:困籠! 無街去!
狗狗技能:食極都唔飽
狗狗性格:活潑 = 癲?
居住地區:青衣
來自Mousse & Sabu ~ 溫馨的家
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by Chermaine at 2005-12-28 11:52 PM:

樂樂... 唔係阿樂
係古天樂 - 對呢個人no comment
至於另外嗰個, 唔好意思,我覺得佢淨係得個殼,無乜內涵
型英帥靚正

2005-12-28 11:55 PM#61
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-12-28 11:49 PM:

我去卡拉ok 點過佢哋首歌, 笑到我扒地
點解咁好笑?

2005-12-28 11:56 PM#62
查看資料  Blog  發短消息  頂部

jodi
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250
所養英曲名稱:阿樂
英曲會員編號:264
狗狗性別:男
狗狗出生日期:Dec 01, 2003
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:有人搶佢野食
狗狗技能:嘩...甘少位邊夠打呀. 佢萬能架.
狗狗性格:門口狗!
居住地區:人口卜大田
古天樂個look 我幾ok 喎.  :?
我成日都懷疑我阿媽係暗地裹鐘意佢架.  當年係佢力排眾議甘堅持阿樂要叫阿樂.  一係就係古天樂, 一係, 可能係 Yu 文樂.  

至於內涵...你講笑咩, 我地呢d普通人, 都只係會望到佢地個 look, 內涵同我地有咩關係??

四歲啦!!!
2005-12-28 11:57 PM#63

jodi
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by Chermaine at 2005-12-28 11:56 PM:

點解咁好笑?
哎呀!!!!!  你無睇過?  笑大人個口架.  4個30幾歲既佬, 學人扮D靚 kang boy band.  我見親都一定轉台.  起哂雞 skin 呀!!!

四歲啦!!!
2005-12-28 11:59 PM#64

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by jodi at 2005-12-28 11:57 PM:
我成日都懷疑我阿媽係暗地裹鐘意佢架.  當年係佢力排眾議甘堅持阿樂要叫阿樂.  一係就係古天樂, 一係, 可能係 Yu 文樂.  

至於內涵...你講笑咩, 我地呢d普通人, 都只係會望 ...
係就係... 不過對佢ge fantasy無晒...

2005-12-28 11:59 PM#65

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by jodi at 2005-12-28 11:57 PM:

至於內涵...你講笑咩, 我地呢d普通人, 都只係會望 ...
totally agree~
佢幾有內涵都唔關我事~ (王力宏我都覺得好正 )

我勁憎余文樂! 因為我以前算係識佢, 勁黑人憎!!!

2005-12-29 12:00 AM#66
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by jodi at 2005-12-28 11:59 PM:

哎呀!!!!!  你無睇過?  笑大人個口架.  4個30幾歲既佬, 學人扮D靚 kang boy band.  我見親都一定轉台.  起哂雞 skin 呀!!!
唉,我九萬幾年無去過唱k, 所以乜都唔知!

2005-12-29 12:01 AM#67

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by jodi at 2005-12-28 11:59 PM:

chermaine, 你真係要睇下呀! 勁攪笑!

佢哋個 outlook 好正, 但係一扮 rap 就真攞命

2005-12-29 12:02 AM#68

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-12-29 12:02 AM:

chermaine, 你真係要睇下呀! 勁攪笑!

佢哋個 outlook 好正, 但係一扮 rap 就真攞命
下次我地去唱k時記得點比我睇!

2005-12-29 12:02 AM#69

jodi
英曲講師
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250
K佬魚樂台都有時有得睇架.  唔使一定去K.  無謂比錢買難受.

王力宏我唔係好得.  佢呢d斯文feel 我唔岩.  不過有次做野, 都強行同佢影左張相既...heehee.

[ Last edited by jodi on 2005-12-29 at 12:07 AM ]

四歲啦!!!
2005-12-29 12:06 AM#70

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by jodi at 2005-12-29 12:06 AM:
K佬魚樂台都有時有得睇架.  唔使一定去K.  無謂比錢買難受.

王力宏我唔係好得.  佢呢d斯文feel 我唔岩.  不過有次做野, 都強行同佢影左張相既...heehee.

[ Last edited by jodi on 2005-12-29 at 12:07 AM ...
睇下最攪笑嗰part咋... 緊係唔會睇晒啦... 嘥錢...
王力宏... 我都係一般...
始終都係劉華最正常

2005-12-29 12:08 AM#71

heather_hba (Heather Li)
英曲專家

UID 10
精華 1
積分 6484
帖子 6526
閱讀權限 250
所養英曲名稱:BooBee, Apple
英曲會員編號:16, 434
狗狗性別:男, 女
狗狗出生日期:1 Jan 2002/ 9 Nov 2003
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:boo: 古怪 Apple: 時好時壞
居住地區:shau kei wan
來自HK
狀態 離線
唱k?
幾時?????????????????????
2005-12-29 12:09 AM#72

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by heather_hba at 2005-12-29 12:09 AM:
唱k?
我諗有排...
而家d活動已經多到記都記唔晒

2005-12-29 12:11 AM#73

jodi
英曲講師
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by Chermaine at 2005-12-29 12:08 AM:

睇下最攪笑嗰part咋... 緊係唔會睇晒啦... 嘥錢...
始終都係劉華最正常
劉華????
乜你真係甘...正常

我地係咪要張呢個講仔既topic 搬去吹水區?

四歲啦!!!
2005-12-29 12:11 AM#74

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by Chermaine at 2005-12-29 12:08 AM:

始終都係劉華最正常
劉華我都非常非常非常之愛呀
sorry....... 我太花心啦 :-o

2005-12-29 12:12 AM#75

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by heather_hba at 2005-12-29 12:09 AM:
唱k?
有一場誤會唱啦~
我上次唱咗 4次 (呢首歌)

2005-12-29 12:13 AM#76

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-12-29 12:12 AM:

劉華我都非常非常非常之愛呀
sorry....... 我太花心啦 :-o
睇怕真係要搬出吹水區...

2005-12-29 12:13 AM#77

jodi
英曲講師
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250
唔該去呢邊:
http://www.pfhouse.net/BBS/viewthread.php?tid=1409&fpage=1

四歲啦!!!
2005-12-29 12:16 AM#78

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
原來你多左隻sabu...我現在先知....唉...>.<

2006-1-3 12:54 AM#79
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by PHILIP at 2006-1-3 12:54 AM:
原來你多左隻sabu...我現在先知....唉...>.<
嘩... 你真係好...

2006-1-3 01:03 AM#80
 85  4/5  <  1  2  3  4  5  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.097592 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 08:02 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver