PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 85  3/5  <  1  2  3  4  5  > 

標題: yoyoyo~~~  

波比媽 (Y.u.K.i)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
波比..Burger..亞拔

UID 20
精華 0
積分 2511
帖子 2552
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:波比
英曲會員編號:243
狗狗性別:男
狗狗出生日期:2001年10月15日
狗狗最喜歡:我,食,
狗狗最討厭:唔見左我,冇得玩,冇得食
狗狗技能:sit,down,hand,over
狗狗性格:冇耐性..一黎料就出動煩音叫
居住地區:
來自粉嶺(荒郊野外)
狀態 離線
emily唔好cut喇..
快d 放上黎聽下ivan d 口才嘛

[英曲--波比]..[積羅素--Burger]..[唐唐--亞拔]
2005-12-28 01:11 PM#41
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

SUSANNA (小曲媽)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 5
精華 1
積分 440
帖子 972
閱讀權限 250
所養英曲名稱:小曲
英曲會員編號:545
狗狗性別:女
狗狗出生日期:10-5-2005
狗狗最喜歡:行山、跑草地
狗狗最討厭:嘈、自己一個瞓覺
狗狗技能:扮傻、扮唔知、扮聽唔到
狗狗性格:內向、驚人
居住地區:深井
來自我係南丫島出世架!
狀態 離線
唔cut先原汁原味呀

我係小曲女,家有爸爸&媽媽!
2005-12-28 02:18 PM#42
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Emily (Emily)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
你係我快樂o既來源~ mousse

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Mousse / Sabu
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:18/9/2004, 30/10/2005
狗狗最喜歡:蝦阿媽! 破壞! 出街玩! 食食食!
狗狗最討厭:困籠! 無街去!
狗狗技能:食極都唔飽
狗狗性格:活潑 = 癲?
居住地區:青衣
來自Mousse & Sabu ~ 溫馨的家
狀態 離線
比你哋聽梗係冇所謂啦~
我驚有訪客嚟會嚇親人咋 :oh:

咁點好?

2005-12-28 09:31 PM#43
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-12-28 09:31 PM:
比你哋聽梗係冇所謂啦~
我驚有訪客嚟會嚇親人咋 :oh:

咁點好?
post上嚟,我地拿拿林聽咗佢/download咗佢,你咪即時delete佢囉...

2005-12-28 10:12 PM#44
查看資料  Blog  發短消息  頂部

chimil (詹)
英曲專家

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250
所養英曲名稱:Melody
英曲會員編號:529
狗狗出生日期:2004.11.23
狗狗最喜歡:食,,玩
狗狗最討厭:媽媽mug都say no
狗狗技能:發媽媽脾四
狗狗性格:有時open,有時蝦人
居住地區:Sham Tseng

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-12-28 21:31:
比你]聽梗係冇所謂啦~
我驚有訪客褶|嚇親人咋 :oh:

咁點好?
唔駛驚啦,d訪客見到你隻人妖mousse都無嚇親,應該都有番咁上下大膽,唔駛驚趕客喎

2005-12-28 10:34 PM#45

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by chimil at 2005-12-28 10:34 PM:

唔駛驚啦,d訪客見到你隻人妖mousse都無嚇親,應該都有番咁上下大膽,唔駛驚趕客喎
佢post出嚟d相都唔算人妖呀...

2005-12-28 10:36 PM#46

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by chimil at 2005-12-28 10:34 PM:

mousse 唔係人妖呀
都不知幾charming

2005-12-28 11:00 PM#47

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-12-28 11:00 PM:

mousse 唔係人妖呀
都不知幾charming
唔著d粉紅色ge嘢上身咪唔係囉...

2005-12-28 11:02 PM#48

chimil (詹)
英曲專家

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250
哈哈,mousse係人妖醫生,好有噱頭呀
i love人妖醫生mousse

2005-12-28 11:03 PM#49

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by Chermaine at 2005-12-28 11:02 PM:

唔著d粉紅色ge嘢上身咪唔係囉...
樂樂都成日着 pink o架~
都不知幾型, 幾正~
我o既吳彥祖都勁襯 pink~ 冇得頂呀

2005-12-28 11:17 PM#50

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by chimil at 2005-12-28 11:03 PM:
哈哈,mousse係人妖醫生,好有噱頭呀
i love人妖醫生mousse
我而家都諗緊 dr.pet 呢個問題........
不過上次講講下, 我都揾唔番個post lu.......

2005-12-28 11:18 PM#51

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-12-28 11:17 PM:

樂樂都成日着 pink o架~
都不知幾型, 幾正~
但係mousse唔係樂樂同吳彥祖喎

2005-12-28 11:18 PM#52

chimil (詹)
英曲專家

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-12-28 23:17:

SORRY,吳彥祖係我架,唔該借借,唔好阻住我地兩個,ok

2005-12-28 11:19 PM#53

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by Chermaine at 2005-12-28 11:18 PM:

但係mousse唔係樂樂同吳彥祖喎
佢係新一代樂樂 mix 吳彥祖呀

2005-12-28 11:44 PM#54

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by chimil at 2005-12-28 11:19 PM:

SORRY,吳彥祖係我架,唔該借借,唔好阻住我地兩個,ok
行開啦~
同我爭仔! 未死過呀!

2005-12-28 11:45 PM#55

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-12-28 11:44 PM:

佢係新一代樂樂 mix 吳彥祖呀
下...

2005-12-28 11:47 PM#56

jodi
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250
所養英曲名稱:阿樂
英曲會員編號:264
狗狗性別:男
狗狗出生日期:Dec 01, 2003
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:有人搶佢野食
狗狗技能:嘩...甘少位邊夠打呀. 佢萬能架.
狗狗性格:門口狗!
居住地區:人口卜大田
邊個樂樂?
吳彥祖...唉, 自從我不幸有次睇電視見到 alive 既演出.  已經咩fantasy 都無哂....:o  (會唔會比你兩個打死我???)

四歲啦!!!
2005-12-28 11:48 PM#57

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by Chermaine at 2005-12-28 11:47 PM:

下...
唔似咩

2005-12-28 11:48 PM#58

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by jodi at 2005-12-28 11:48 PM:
邊個樂樂?
吳彥祖...唉, 自從我不幸有次睇電視見到 alive 既演出.  已經咩fantasy 都無哂....:o  (會唔會比你兩個打死我???)
我去卡拉ok 點過佢哋首歌, 笑到我扒地

2005-12-28 11:49 PM#59

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by jodi at 2005-12-28 11:48 PM:
邊個樂樂?
樂樂... 唔係阿樂
係古天樂 - 對呢個人no comment
至於另外嗰個, 唔好意思,我覺得佢淨係得個殼,無乜內涵

2005-12-28 11:52 PM#60
 85  3/5  <  1  2  3  4  5  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.098389 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 08:30 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver