PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 筲箕灣獸醫  

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
筲箕灣獸醫

請問筲箕灣有冇好獸醫診所介紹?
我只找到2間, 一間係東x獸醫診所, 另一間係西灣河健x獸醫診所, 唔知邊間好?

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2010-11-25 03:54 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

bonniechan97 (B囡)
英曲小學生

UID 2092
精華 0
積分 63
帖子 63
閱讀權限 250
註冊 2007-2-26
所養英曲名稱:tigger
英曲會員編號:
狗狗性別:m
狗狗出生日期:7 sept,2002
狗狗最喜歡:eat & sleep
狗狗最討厭:當佢透明
狗狗技能:只會問狗奴才(本人)取零食
狗狗性格:作狀,
居住地區:錦上路
來自hk
狀態 離線
西灣河健x獸醫診所,good

衣食住行訓
[img]http://www.facebook.com/photo.php?
id=596706965&pid=4017421#!/photo.php?pid=3563652&id=596706965
2010-11-25 10:43 PM#2

djela (dj)
英曲導師

UID 619
精華 0
積分 383
帖子 455
閱讀權限 250
註冊 2006-7-2
所養英曲名稱:朱古力
英曲會員編號:160
狗狗性別:female
狗狗出生日期:2001-05
狗狗最喜歡:食無營養的食物
狗狗最討厭:我們回家後再出街
狗狗技能:很多
狗狗性格:和人一樣
居住地區:筲箕灣
來自歡樂天地
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bonniechan97 於 2010-11-25 22:43 發表
西灣河健x獸醫診所,good
yes ah...

2010-11-25 11:48 PM#3
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
唔該晒, 因為我剛搬到筲箕灣, 隻仔又到期打針, 唔知邊間好, 咁我就放心帶我隻仔去西灣河呢間獸醫診所打針lu.

我最愛的仔仔,BeBe
,
2010-11-26 11:18 AM#4

coke (coke 媽)
英曲大學生

UID 7923
精華 0
積分 266
帖子 276
閱讀權限 250
註冊 2007-12-18
所養英曲名稱:coke
英曲會員編號:
狗狗性別:male
狗狗出生日期:july 2004
狗狗最喜歡:食嘢
狗狗最討厭:去獸醫度. 俾爸爸雞毛掃伺候
狗狗技能:一有野食就做乜都得
狗狗性格:懶玩,超級”為”食,勁嗲
居住地區:Chai Wan
我coke同剛走左的波子都係睇健河架. 傅醫生佢好細心 d 助護同helpful. 好好人

IMG]http://i164.photobucket.com/albums/u20/cat1224_bucket/1022322386.jpg[/IMG]
2010-11-26 05:51 PM#5

小狗
英曲講師

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
係呀, 我星期六帶咗我個仔去打針, 我都覺得嗰度d助護同醫生都好細心

我最愛的仔仔,BeBe
,
2010-11-29 11:01 AM#6

Jade
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung

QUOTE:
原帖由 小狗 於 26/11/2010 11:18 發表
唔該晒, 因為我剛搬到筲箕灣, 隻仔又到期打針, 唔知邊間好, 咁我就放心帶我隻仔去西灣河呢間獸醫診所打針lu.
咁快又搬? 大埔唔好住?

2010-11-29 09:39 PM#7

小狗
英曲講師

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2010-11-29 09:39 PM 發表

咁快又搬? 大埔唔好住?
大埔好好住, 不過我要照顧3隻仔, 每天車程都佔咗我好多時間, 搞到每日都只得幾個鐘瞓, 覺得好辛苦, 所以咪搬返香港區住囉.

我最愛的仔仔,BeBe
,
2010-11-30 04:18 PM#8

whisky511
英曲小學生

UID 10047
精華 0
積分 75
帖子 75
閱讀權限 250
註冊 2009-6-14
所養英曲名稱:whisky
英曲會員編號:
狗狗性別:男
狗狗出生日期:11-5-2003
狗狗最喜歡:食野同去街
狗狗最討厭:剪腳底毛同腳甲
狗狗技能:坐、手、唱歌
狗狗性格:硬頸
居住地區:chai wan
e家先上黎睇到你問,好彩你無去東區炸!我隻狗差d比佢開錯刀
2010-12-1 11:23 PM#9

小狗
英曲講師

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8

QUOTE:
原帖由 whisky511 於 2010-12-1 11:23 PM 發表
e家先上黎睇到你問,好彩你無去東區炸!我隻狗差d比佢開錯刀
有冇搞錯, 間診所咁大意架..

我最愛的仔仔,BeBe
,
2010-12-2 11:56 AM#10

fireman_bee
英曲預備班

UID 295
精華 0
積分 5
帖子 7
閱讀權限 250
註冊 2006-3-31
所養英曲名稱:汪豬
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:1/6
狗狗最喜歡:去街街
狗狗最討厭:刷牙"
狗狗技能:扮周杰倫
狗狗性格:內向,靜
居住地區:
an excellent vet

選擇獸醫診所        西灣河海晏街9-11號華昇大廈C2舖        2967 1876
2011-1-24 12:12 AM#11

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.067240 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-1 02:45 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver