PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 27  1/2  1  2  > 

標題: 邊個要响hk嗰邊取傘嘅--------------->請在此留名  

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
邊個要响hk嗰邊取傘嘅--------------->請在此留名

我今個sat(31/7)我會去Philip到拎d傘,
所以我想幫可以响香港沿mtr可以取傘的曲友拎埋,咁方便大家又方便Philip......
你地邊個要响hk嗰邊取傘嘅????????請在此留名.

1.Sandy                 1直傘(3號款),     1摺傘(3 號款)
2.小狗                   1直傘 (2號款)
3.Iris Lam              1直傘(2號款),       2摺傘(2及3號款)
4.djela                  2摺傘(3,4號款)
5.Jeanis                1直傘(全黃款),      1摺傘(2號款)
6. jackybenlok       1直傘(2號款),        1摺傘( 3號款)
7. whisky511         1直傘(2號款),       1摺傘(3 號款)
8.steve1222          1直傘(2號款),        2摺傘(2及3號款)
9. 蚊                    1直傘(3號款)

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2010-7-28 12:17 AM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

djela (dj)
英曲導師

UID 619
精華 0
積分 383
帖子 455
閱讀權限 250
註冊 2006-7-2
所養英曲名稱:朱古力
英曲會員編號:160
狗狗性別:female
狗狗出生日期:2001-05
狗狗最喜歡:食無營養的食物
狗狗最討厭:我們回家後再出街
狗狗技能:很多
狗狗性格:和人一樣
居住地區:筲箕灣
來自歡樂天地
狀態 離線
我呀...唔該Sandyyyyyy

2010-7-28 12:26 AM#2

Irislam (QQ媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗性別:女
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
Irislam (QQ媽) --->Thx

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2010-7-28 10:50 AM#3
查看資料  Blog  發短消息  頂部

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
小狗......唔該晒Sandy, 麻煩晒.

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2010-7-28 11:00 AM#4

ckm
英曲小學生

UID 4817
精華 0
積分 72
帖子 72
閱讀權限 250
註冊 2007-6-23
所養英曲名稱:coffee
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:May 2000
狗狗最喜歡:食嘢,去街..
狗狗最討厭:行雷
狗狗技能:sit,請請,hand,stay..
狗狗性格:開朗,活躍同嗲人
居住地區:TaiPo
來自Hong Kong
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Irislam 於 2010-7-28 10:50 AM 發表
Irislam (QQ媽) --->Thx
唉...你都訂左雨傘呀,我諗住明天拎,你住得我咁近,可以拎埋比你WOR,如果有人都住係大尾篤,我都可以幫埋你地拎 ka^^
2010-7-28 01:31 PM#5

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
來自怏樂星球
狀態 離線
1.Sandy                 1直傘(3號款),          1摺傘(3 號款)--------->TinHau
2.小狗                      1直傘 (2號款)---------------->North point
3.Iris Lam            1直傘(2號款),        2摺傘(2及3號款)---------->north point
4.djela                  2摺傘(3,4號款)--------->SWH

2010-7-28 01:42 PM#6

Jeanis
英曲導師

UID 9171
精華 0
積分 432
帖子 432
閱讀權限 250
註冊 2008-4-28
所養英曲名稱:Forest
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:19-05-2006
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:被困, 被鬧, 有得睇冇得食
狗狗技能:Sit, Stand, Down, 追波
狗狗性格:乖過主人
居住地區:大坑
28. Jeanis                1直傘(全黃款),        1摺傘(2號款) ------>TinHau

唔該慈母~~~

2010-7-28 01:56 PM#7

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線
1.Sandy                 1直傘(3號款),          1摺傘(3 號款)--------->TinHau
2.小狗                      1直傘 (2號款)---------------->North point
3.Iris Lam            1直傘(2號款),        2摺傘(2及3號款)---------->north point
4.djela                  2摺傘(3,4號款)--------->SWH
5.Jeanis                1直傘(全黃款),        1摺傘(2號款) ------>TinHau

2010-7-28 02:00 PM#8

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Jeanis 於 2010-7-28 01:56 PM 發表
28. Jeanis                1直傘(全黃款),        1摺傘(2號款) ------>TinHau

唔該慈母~~~
-哈..........你唔講.....我都幫你拎

2010-7-28 02:01 PM#9

whisky511
英曲小學生

UID 10047
精華 0
積分 75
帖子 75
閱讀權限 250
註冊 2009-6-14
所養英曲名稱:whisky
英曲會員編號:
狗狗性別:男
狗狗出生日期:11-5-2003
狗狗最喜歡:食野同去街
狗狗最討厭:剪腳底毛同腳甲
狗狗技能:坐、手、唱歌
狗狗性格:硬頸
居住地區:chai wan
原來你黎左e度開,我pm有電話比你!
1直2號,1摺3號

2010-7-28 06:29 PM#10

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
仲有呀.. 11. jackybenlok       1直傘(2號款),       1摺傘( 3號款)
thx.. sandy...

2010-7-28 08:18 PM#11

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2010-7-28 08:18 PM 發表
仲有呀.. 11. jackybenlok       1直傘(2號款),       1摺傘( 3號款)
thx.. sandy...
Philip....佢同你講要响hk collect?
咁麻煩你幫我分人名pack左佢,我星期六去取呀!
如果你方便就拎去mtr(kowloon bay),唔得我就走去你shop度取呀

2010-7-28 08:22 PM#12

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2010-7-28 08:22 PM 發表

Philip....佢同你講要响hk collect?
咁麻煩你幫我分人名pack左佢,我星期六去取呀!
如果你方便就拎去mtr(kowloon bay),唔得我就走去你shop度取呀
我邊有shop呢.. 無做好耐了.. ^^
你幾點黎呢?

2010-7-28 08:34 PM#13

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2010-7-28 08:34 PM 發表

我邊有shop呢.. 無做好耐了.. ^^
你幾點黎呢?
哈.................係咩^^
我6pm在炮台山走....太概6:30pm.......ok嗎?

2010-7-28 08:54 PM#14

whisky511
英曲小學生

UID 10047
精華 0
積分 75
帖子 75
閱讀權限 250
註冊 2009-6-14
所養英曲名稱:whisky
英曲會員編號:
狗狗出生日期:11-5-2003
狗狗最喜歡:食野同去街
狗狗最討厭:剪腳底毛同腳甲
狗狗技能:坐、手、唱歌
狗狗性格:硬頸
居住地區:chai wan

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2010-7-28 08:54 PM 發表

我6pm在炮台山走....太概6:30pm.......ok嗎?
你係砲台山返工?我可以係你食lunch黎拿喎!
2010-7-28 09:22 PM#15

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 whisky511 於 2010-7-28 09:22 PM 發表

你係砲台山返工?我可以係你食lunch黎拿喎!
yes ar ^^.......你食lunch黎拿ar.....i call u later^^

2010-7-28 09:52 PM#16

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2010-7-28 08:54 PM 發表

ok.. thx

2010-7-28 09:59 PM#17

steve1222 (薯爸,薯媽)
版主

UID 4446
精華 0
積分 1145
帖子 1176
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:薯DON豬,薯仔妹妹
英曲會員編號:626
狗狗性別:M,F
狗狗出生日期:16-2-2001,17-04-1994
狗狗最喜歡:雞肉
狗狗最討厭:聽到〝NO〞
狗狗技能:SIT,HAND,WAIT,GO
狗狗性格:熱情
居住地區:MA ON SHAN
來自MA ON SHAN
狀態 離線
sandy,麻煩你將我果份交畀iris,iris會幫我拎,謝謝
1直傘(2號款),       2摺傘(2及3號款)

2010-7-29 03:38 PM#18

Irislam (QQ媽)
版主

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗性別:女
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
Sandy, 麻煩妳幫薯爸攞埋呀, 我會連薯爸一齊攞, 唔該&辛苦晒

steve1222          1直傘(2號款),       2摺傘(2及3號款)

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2010-7-29 03:42 PM#19

djela (dj)
英曲導師

UID 619
精華 0
積分 383
帖子 455
閱讀權限 250
註冊 2006-7-2
所養英曲名稱:朱古力
英曲會員編號:160
狗狗性別:female
狗狗出生日期:2001-05
狗狗最喜歡:食無營養的食物
狗狗最討厭:我們回家後再出街
狗狗技能:很多
狗狗性格:和人一樣
居住地區:筲箕灣
來自歡樂天地
狀態 離線
call uuu Sandy..thanks

2010-7-29 10:42 PM#20
 27  1/2  1  2  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.084637 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-4-28 07:03 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver