PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 33  1/2  1  2  > 

標題: 曲架急尋新家  

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
所養英曲名稱:QQ(新成員)、Jojo(於2009年5月16日去咗彩虹橋)
英曲會員編號:943
狗狗性別:F
狗狗出生日期:(QQ)10/7/2009 (Jojo)13/5/2002
狗狗最喜歡:食嘢、玩、去街、瞓覺、通屋跑
狗狗最討厭:唔見咗媽咪 & 俾爸爸打Pat Pat
狗狗技能:冇
狗狗性格:活潑好動、嗲人
居住地區:油麻地
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
曲架急尋新家

Forward:

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!vjBSTKSTHh7Q8yjBdQL0IOPBNC4-/article?mid=3748

Lew : 我依家問緊多D狗狗嘅資料,一有消息,我再update。
2010-5-11 11:31 AM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
所養英曲名稱:QQ(新成員)、Jojo(於2009年5月16日去咗彩虹橋)
狗狗出生日期:(QQ)10/7/2009 (Jojo)13/5/2002
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
回復 #1 Lew 的帖子

狗狗是女仔,今年5歲

聯絡方法 email address : kenkimac@netvigator.com
2010-5-11 11:37 AM#2

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
回復 #2 Lew 的帖子

updated: 狗囡,5歲、已絕育打齊針,一向健康冇病主人唔會帶出街,email 去 kenkimac@netvigator.com聯絡狗主本人!
2010-5-11 11:50 AM#3

teresatyk
英曲導師

UID 10674
精華 0
積分 486
帖子 486
閱讀權限 250
註冊 2010-2-25
所養英曲名稱:Ailey,Heiley 彩虹橋2.2.10,BB 彩虹橋11.4.10
英曲會員編號:919
狗狗性別:女
狗狗出生日期:Ailey 29.7.05,Heiley 16.5.06,BB 28
狗狗最喜歡:同媽咪睡,偷嘢食,上天台曬太陽
狗狗最討厭:開吸塵機
狗狗技能:捉飛蛾
狗狗性格:嗲嗲
居住地區:西貢
我已 e mail 給主人

Heiley彩虹橋2.2.2010

BB 彩虹橋11.4.2010
2010-5-11 12:29 PM#4

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
希望ok啦.. 加油

2010-5-11 12:41 PM#5
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

teresatyk
英曲導師

UID 10674
精華 0
積分 486
帖子 486
閱讀權限 250
所養英曲名稱:Ailey,Heiley 彩虹橋2.2.10,BB 彩虹橋11.4.10
狗狗出生日期:Ailey 29.7.05,Heiley 16.5.06,BB 28
請問妳知唔知佢現時住在那裡,我想今晚放工去看,如果可以的話可接回家

2010-5-11 12:51 PM#6

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
回復 #6 teresatyk 的帖子

我都唔知。不如你留多次言俾"細佬"個BLOG,睇吓可唔可以快D聯絡到主人。
2010-5-11 12:55 PM#7

qqdog (queenie & mike)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
我有一個毛茸茸的國度

UID 23
精華 0
積分 610
帖子 649
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Brandy + 喜力仔
英曲會員編號:297
狗狗出生日期:8 Dec 1992 / 15 Dec 2005
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:你抺o左佢o的尿尿
狗狗技能:開門入籠飲水
狗狗性格:傻奸奸
居住地區:將軍澳
來自將軍澳的 No. 297
狀態 離線
太好喇, 希望你順利接佢回家! 佢好可愛

我有一個毛茸茸的國度@http://brandy9.mysinablog.com
2010-5-11 01:07 PM#8

teresatyk
英曲導師

UID 10674
精華 0
積分 486
帖子 486
閱讀權限 250
我唔識去細老個 BLOG, 妳可否幫我去,可直接電聯給我. 我 pm 號碼給妳,  thx

2010-5-11 01:10 PM#9

qqdog (queenie & mike)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
我有一個毛茸茸的國度

UID 23
精華 0
積分 610
帖子 649
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Brandy + 喜力仔
英曲會員編號:297
狗狗出生日期:8 Dec 1992 / 15 Dec 2005
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:你抺o左佢o的尿尿
狗狗技能:開門入籠飲水
狗狗性格:傻奸奸
居住地區:將軍澳
來自將軍澳的 No. 297
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 teresatyk 於 2010-5-11 01:10 PM 發表
我唔識去細老個 BLOG, 妳可否幫我去,可直接電聯給我. 我 pm 號碼給妳,  thx
你click這條link就可以去到佢個blog架喇: http://hk.myblog.yahoo.com/jw!vj ... 4-/article?mid=3748

你試下去唔去到?

我有一個毛茸茸的國度@http://brandy9.mysinablog.com
2010-5-11 01:13 PM#10

ceci_mina (康 & Ceci)
版主
Cookie Nick夫婦

UID 806
精華 0
積分 3169
帖子 3207
閱讀權限 250
註冊 2006-8-14
所養英曲名稱:吳小曲 (細曲) + 吳小嚦(Nick豬仔)
英曲會員編號:806
狗狗性別:曲曲小公主 & 嚦嚦小王子
狗狗出生日期:2 Jan 2005 + 15 Jan 2006
狗狗最喜歡:細曲:眼啤啤、攬住人條頸;Nick:風筒吹毛,鍚人個咀
狗狗最討厭:細曲:比人吹耳仔;Nick:老婆唔睬佢
狗狗技能:細曲:叫人聽電話;Nick:響沙發頂表演體操
狗狗性格:吳小曲:極聰明;Nick仔:傻更更
居住地區:青衣
來自香港
狀態 離線
嘩~嘩~~~~嘩~~~~用滅聲帶,一吠就電一電佢,好唔人道呀!~
果個咩主人黎咖!唔要搵人收,家人黎啊!~

個樣咁可愛,希望快D搵到主人啦!~~

2010-5-11 01:13 PM#11

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
我都再留言俾細佬,話有位Teresa已經email俾狗主人,希望佢幫手叫主人留意吓email。同埋問吓99依家喺邊?睇吓可唔可以今晚去睇?

希望你今次可以成功啦!
2010-5-11 01:19 PM#12

Irislam (QQ媽)
版主

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督

QUOTE:
原帖由 teresatyk 於 2010-5-11 12:29 PM 發表
我已 e mail 給主人
good, add oil

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2010-5-11 02:41 PM#13

teresatyk
英曲導師

UID 10674
精華 0
積分 486
帖子 486
閱讀權限 250
已聯絡狗主了,今晚會去看,希望成功

2010-5-11 02:50 PM#14

Irislam (QQ媽)
版主

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
呢個係你地嘅緣份, 等妳好消息啦

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2010-5-11 03:52 PM#15

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
加油呀.. 希望果個舊主人唔好太煩啦.. 希望佢都為狗狗著想啦..

2010-5-11 06:35 PM#16

Louise (Louise)
英曲初中生

UID 31
精華 0
積分 65
帖子 94
閱讀權限 250
註冊 2005-10-2
所養英曲名稱:蕃薯
英曲會員編號:154
狗狗出生日期:2002-Jul-11
狗狗最喜歡:食野, 玩波波, 游水, 周圍跑
狗狗最討厭:冇得玩, 冇得食
狗狗技能:"收拾"屋企
狗狗性格:活潑開朗 (即係曳啦)
居住地區:原本係屯門
來自搬左去荃灣
狀態 離線
希望會收到好消息啦

2010-5-11 06:37 PM#17

irischan345
英曲硏究生

UID 10473
精華 0
積分 327
帖子 327
閱讀權限 250
註冊 2010-1-1
所養英曲名稱:仔仔, 忌廉, MuiMui
英曲會員編號:
狗狗性別:Male
狗狗出生日期:14/8/1992-9/6/2009, 14/5/1994-14~1/4/2009, 24/1/20
狗狗最喜歡:雞片, 腸仔飽
狗狗最討厭:沖涼, 剪趾甲
狗狗技能:sit, hand, jump
狗狗性格:活潑好動, 古惑
居住地區:港島
加油~成功收養成功收養
2010-5-11 09:23 PM#18

teresatyk
英曲導師

UID 10674
精華 0
積分 486
帖子 486
閱讀權限 250
新成員已經回到家了,佢好開心,通屋走.多謝解開我多月來的不開心.

2010-5-11 10:38 PM#19

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
回復 #19 teresatyk 的帖子

2010-5-11 10:57 PM#20
 33  1/2  1  2  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.077114 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 12:24 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver