PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 40  2/2  <  1  2 

標題: 2010英曲月曆 要收相同收錢了.. 未寄相同未俾錢o既請快d啦.. thx  

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
未寄相同未俾錢o既.. 希望快d啦..
如果唔係.. 有排都未整得到..

2009-12-22 10:01 PM#21
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

citylifehk123
英曲高中生

UID 9915
精華 0
積分 123
帖子 123
閱讀權限 250
註冊 2008-12-13
所養英曲名稱:Cola
英曲會員編號:907
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:咬骨頭,跳呼拉圈
狗狗性格:
居住地區:屯門
狀態 離線
Philip,已send相請查收,謝!
2009-12-22 10:08 PM#22
查看資料  Blog  發短消息  頂部

heihei716 (Ernest)
英曲大學生

UID 32
精華 0
積分 258
帖子 251
閱讀權限 250
註冊 2005-10-3
所養英曲名稱:Woody
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:1-3-2005
狗狗最喜歡:玩!有得玩,冇得食都得
狗狗最討厭:我地去天台bbq佢冇得去
狗狗技能:sit,down,jump,give me five,Pang........
狗狗性格:衰!
居住地區:San Po Kong
已SEND相比你PHILIP~我聽日內會過錢比你~因為我係中銀~SORRY!~聽日過比你
2009-12-22 11:50 PM#23
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

steve1222 (薯爸,薯媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 4446
精華 0
積分 1145
帖子 1176
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:薯DON豬,薯仔妹妹
英曲會員編號:626
狗狗性別:M,F
狗狗出生日期:16-2-2001,17-04-1994
狗狗最喜歡:雞肉
狗狗最討厭:聽到〝NO〞
狗狗技能:SIT,HAND,WAIT,GO
狗狗性格:熱情
居住地區:MA ON SHAN
來自MA ON SHAN
狀態 離線
so sorry,今日先睇到,明天入錢後再通知你

2009-12-23 12:29 AM#24

yip999 (阿業)
英曲大學生

UID 814
精華 0
積分 255
帖子 255
閱讀權限 250
註冊 2006-8-16
所養英曲名稱:曲曲
英曲會員編號:909
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2008-5月16日
狗狗最喜歡:跳上跳落
狗狗最討厭:吹風筒
狗狗技能:sit..hand..jump and stay
狗狗性格:活潑..愛玩..咬野..出街無膽
居住地區:深水步區
PHILIP收到了我的mail嗎?(業 狗名:曲曲1座1掛) tks!!.....因為我唔見有我個名? 如果生日月多過兩個..咁係咪唔會有相在月曆上?

2009-12-23 12:54 AM#25

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 yip999 於 2009-12-23 12:54 AM 發表
PHILIP收到了我的mail嗎?(業 狗名:曲曲1座1掛) tks!!.....因為我唔見有我個名? 如果生日月多過兩個..咁係咪唔會有相在月曆上?
會o係另外一d月份出現.. ^^

2009-12-23 02:22 PM#26

Janice
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 4503
精華 0
積分 686
帖子 745
閱讀權限 250
註冊 2007-5-22
所養英曲名稱:Coffee & Cobo
英曲會員編號:623
狗狗出生日期:31/05/1995 & 19/10/2007
狗狗最喜歡:食,訓,游泳,主人按摩
狗狗最討厭:無人係屋企(怕靜,怕黑,怕打雷)
狗狗技能:唱歌,打鼻鼾
狗狗性格:活潑,開朗, 什麼都吃
居住地區:ShamShuiPO
來自朋友
狀態 離線
Philip 已於昨天過了數給你 $280.00 ref : 5396

Sorry各位因為家中電腦有問題可能會阻了印月曆進度...我會儘快send 相給philip
2009-12-24 12:20 PM#27

PPMOK (kit)
英曲大學生

UID 10010
精華 0
積分 284
帖子 290
閱讀權限 250
註冊 2009-4-23
所養英曲名稱:pp
英曲會員編號:
狗狗性別:m
狗狗出生日期:18111999
狗狗最喜歡:食嘢,去街
狗狗最討厭:剪指甲
狗狗技能:stand up,sit,hand
狗狗性格:好動
居住地區:kt
來自hk
狀態 離線
盟主,我要星期二先有時間去銀行入數呀!等my我哋呀!
2009-12-27 10:43 AM#28

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線
未send相o既要快d了.. 因為個死人software要等齊相先可以整到.. 唔可以整d唔整d.. 唉

2009-12-28 12:39 AM#29

heihei716 (Ernest)
英曲大學生

UID 32
精華 0
積分 258
帖子 251
閱讀權限 250
註冊 2005-10-3
所養英曲名稱:Woody
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:1-3-2005
狗狗最喜歡:玩!有得玩,冇得食都得
狗狗最討厭:我地去天台bbq佢冇得去
狗狗技能:sit,down,jump,give me five,Pang........
狗狗性格:衰!
居住地區:San Po Kong
PHILIP ~我早前已過數,唔知收唔收到??~thanks~
2009-12-28 09:24 AM#30
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

amycobychan (姑婆婆)
英曲班主任

UID 9878
精華 0
積分 623
帖子 618
閱讀權限 250
註冊 2008-10-8
所養英曲名稱:Coby Chan (陳高比)
英曲會員編號:
狗狗性別:male
狗狗出生日期:22 March 2004
狗狗最喜歡:outing
狗狗最討厭:home alone
狗狗技能:stay, leave it, up...
狗狗性格:timid, gutless
居住地區:Coby/Sham Tseng; Amy/Kwun Tong
來自Hongkong
狀態 離線
姑婆婆只不過係秘撈左幾個星期...
就冇上綱吹水...
o甘就冇左個機會比coby仔做月曆model..

deadline都過哂
唯有出年請早

2009-12-28 03:15 PM#31

rabbitsarah (Sarah)
英曲大學生

UID 9815
精華 0
積分 243
帖子 242
閱讀權限 250
註冊 2008-7-30
所養英曲名稱:Sorella
英曲會員編號:
狗狗性別:Female
狗狗出生日期:Jan 18, 2008
狗狗最喜歡:咬野....食野同扮可憐
狗狗最討厭:我去街....
狗狗技能:用手打人, Sit 同扮可憐
狗狗性格:平易近人
居住地區:Sai Kung
來自自家繁殖
狀態 離線
Philip 幾時有得呀...預計...我驚Sorella 個月無得用.
2009-12-28 05:15 PM#32

PPMOK (kit)
英曲大學生

UID 10010
精華 0
積分 284
帖子 290
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
Philip,我send吾到相比你呀!唯有讓出12月份個位啦!但照舊訂月厝,星期二過錢比你.
2009-12-28 10:44 PM#33

PPMOK (kit)
英曲大學生

UID 10010
精華 0
積分 284
帖子 290
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
Philip 我哋入左數啦!28/12/09 $140 No:*3531902*2900454.你check下啦!
2009-12-29 01:54 PM#34

Janice
版主

UID 4503
精華 0
積分 686
帖子 745
閱讀權限 250
註冊 2007-5-22
所養英曲名稱:Coffee & Cobo
英曲會員編號:623
狗狗出生日期:31/05/1995 & 19/10/2007
狗狗最喜歡:食,訓,游泳,主人按摩
狗狗最討厭:無人係屋企(怕靜,怕黑,怕打雷)
狗狗技能:唱歌,打鼻鼾
狗狗性格:活潑,開朗, 什麼都吃
居住地區:ShamShuiPO
來自朋友
狀態 離線
SORRY PHILIP...已sd相給你...謝謝
2009-12-29 06:45 PM#35

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 PPMOK 於 2009-12-28 10:44 PM 發表
Philip,我send吾到相比你呀!唯有讓出12月份個位啦!但照舊訂月厝,星期二過錢比你.
點解send唔到o既??

2009-12-29 10:27 PM#36

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rabbitsarah 於 2009-12-28 05:15 PM 發表
Philip 幾時有得呀...預計...我驚Sorella 個月無得用.
我估都可以要一月中.. 我都希望會快d..
不過唔緊要啦.. 如果真係o甘遲.. 我o係其他月份再加番sorella o既相啦...
今次真係太遲開始整.. sorry呢

2009-12-30 12:36 AM#37

PPMOK (kit)
英曲大學生

UID 10010
精華 0
積分 284
帖子 290
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
Philip 我入了你的 Email address內,然後在電腦的圖片中撰了幾張相確定後,張相用晒成個畫面,唔知道如何縮細張相!
2009-12-30 10:08 PM#38

rabbitsarah (Sarah)
英曲大學生

UID 9815
精華 0
積分 243
帖子 242
閱讀權限 250
註冊 2008-7-30
所養英曲名稱:Sorella
英曲會員編號:
狗狗性別:Female
狗狗出生日期:Jan 18, 2008
狗狗最喜歡:咬野....食野同扮可憐
狗狗最討厭:我去街....
狗狗技能:用手打人, Sit 同扮可憐
狗狗性格:平易近人
居住地區:Sai Kung
來自自家繁殖
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2009-12-30 12:36 AM 發表

我估都可以要一月中.. 我都希望會快d..
不過唔緊要啦.. 如果真係o甘遲.. 我o係其他月份再加番sorella o既相啦...
今次真係太遲開始整.. sorry呢
多謝你呀......
但點都好無左你就無月曆....唔該哂
2009-12-31 02:51 PM#39

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 PPMOK 於 2009-12-30 10:08 PM 發表
Philip 我入了你的 Email address內,然後在電腦的圖片中撰了幾張相確定後,張相用晒成個畫面,唔知道如何縮細張相!
唔係好明.. 不如你打俾我啦

2009-12-31 10:45 PM#40
 40  2/2  <  1  2 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.076848 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-4-28 02:39 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver