PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 25  2/2  <  1  2 

標題: (以尋回)尋4歲曲架-重酬  

jimmy237 (Jimmy)
英曲導師

UID 292
精華 0
積分 532
帖子 523
閱讀權限 250
註冊 2006-3-29
所養英曲名稱:班班
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:1-25-05
狗狗最喜歡:被人摸肚,喜歡同人玩
狗狗最討厭:被狗吠,狗糧,唔喜歡同狗玩
狗狗技能:跳圈,遞手
狗狗性格:斯文,溫柔
居住地區:黃大仙

QUOTE:
原帖由 tcthin1124 於 2009-10-24 11:51 發表
好野,終於搵番LA!!!
佢都好大力, 就連鐵鍊都扯斷... , 你真係要小心d,
現在小d出街,等它聽話一D先慢慢帶佢出多D街吧!
2009-10-25 11:48 PM#21
查看資料  Blog  發短消息  頂部

p4uL1N3 (曲奇MAMI)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 399
精華 0
積分 1100
帖子 1093
閱讀權限 250
註冊 2006-4-30
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:600
狗狗性別:M
狗狗出生日期:27-1-06
狗狗最喜歡:Biting and chewing
狗狗最討厭:Me
狗狗技能:Bite Me
狗狗性格:crazy
居住地區:Australia
來自Australia
狀態 離線
如果扯斷過咁多繩! 你有冇試過用一d既gentle leader既collar, 佢好似"cool"左個咀咁樣! 其實0個d真係幾有效嫁! 我隻曲20kg, 我用佢都唔洗點用力都拖到佢! 而且, 唔好以為唔人道, "cool"住個咀, 其實佢活動自如嫁! 你冇試過用既話, 可以考慮下呀! 試下冇妨! 大家都唔想再聽見你走狗嫁嘛!

我叫白頭曲奇呀! 好易認嫁! 大家好?? 我有個好錫我既MAMI同DADI!!
2009-10-26 12:29 AM#22

tcthin1124 (TERRY仔)
英曲BB班

UID 9887
精華 0
積分 25
帖子 25
閱讀權限 250
註冊 2008-11-2
所養英曲名稱:ROCKY
英曲會員編號:
狗狗出生日期:2005/9/19
狗狗最喜歡:食野,同B仔玩,跑步
狗狗最討厭:打佢同話佢
狗狗技能:
狗狗性格:開心活潑
居住地區:TW
來自HK
狀態 離線
我唔知你講邊隻,但係ROCKY係一定唔可以有野套佢個口,唔係一定咬我-.-,依家最好就係帶3條狗鏈,2條狗帶會岩佢多D!!唉!!其實我都係1:00-3:00AM先敢帶佢出街!!因為唔會對其他人有威脅!!
2009-10-26 04:53 AM#23

fyf519 (Fiona)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
BB(傻b)&Fiona&Ricky

UID 761
精華 0
積分 1134
帖子 1144
閱讀權限 250
註冊 2006-8-7
所養英曲名稱:BB(花名:嗅豬,傻b)
英曲會員編號:602
狗狗性別:Male
狗狗出生日期:2005年5月1日
狗狗最喜歡:媽咪, 食嘢, 去街, 摸佢, 按摩耳仔,媽媽同佢r痕
狗狗最討厭:檢查腳板,沖涼,刷牙,行雷閃電,
狗狗技能:坐、手手、瞓覺、食野
狗狗性格:超嗲, 餵食, 熱情, 神經質, 好奇
居住地區:荃灣
來自五口子溫暖的家
狀態 離線
用GL真係幾有效咖..你不防試吓吖!

http://hk.myblog.yahoo.com/fionafok519
2009-10-27 09:56 AM#24
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Jeanis
英曲導師

UID 9171
精華 0
積分 432
帖子 432
閱讀權限 250
註冊 2008-4-28
所養英曲名稱:Forest
英曲會員編號:
狗狗出生日期:19-05-2006
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:被困, 被鬧, 有得睇冇得食
狗狗技能:Sit, Stand, Down, 追波
狗狗性格:乖過主人
居住地區:大坑
從各人0既對話當中,我只可以用老夫子最常用0既題目0黎總括呢件事 - 耐人尋味

2009-10-27 11:27 AM#25
 25  2/2  <  1  2 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.059276 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-2 11:51 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver