PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 我想領養曲曲BB  

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
所養英曲名稱:QQ(新成員)、Jojo(於2009年5月16日去咗彩虹橋)
英曲會員編號:943
狗狗性別:F
狗狗出生日期:(QQ)10/7/2009 (Jojo)13/5/2002
狗狗最喜歡:食嘢、玩、去街、瞓覺、通屋跑
狗狗最討厭:唔見咗媽咪 & 俾爸爸打Pat Pat
狗狗技能:冇
狗狗性格:活潑好動、嗲人
居住地區:油麻地
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
我想領養曲曲BB

請問各位有冇曲曲BB可以領養?因為我家jojo5月16號離開咗我。我同老公都想再養1隻曲曲。
2009-6-10 01:46 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

steve1222 (薯爸,薯媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 4446
精華 0
積分 1145
帖子 1176
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:薯DON豬,薯仔妹妹
英曲會員編號:626
狗狗性別:M,F
狗狗出生日期:16-2-2001,17-04-1994
狗狗最喜歡:雞肉
狗狗最討厭:聽到〝NO〞
狗狗技能:SIT,HAND,WAIT,GO
狗狗性格:熱情
居住地區:MA ON SHAN
來自MA ON SHAN
狀態 離線
有無諗過領養?

2009-6-11 01:53 AM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

PPMOK (kit)
英曲大學生

UID 10010
精華 0
積分 284
帖子 290
閱讀權限 250
註冊 2009-4-23
所養英曲名稱:pp
英曲會員編號:
狗狗性別:m
狗狗出生日期:18111999
狗狗最喜歡:食嘢,去街
狗狗最討厭:剪指甲
狗狗技能:stand up,sit,hand
狗狗性格:好動
居住地區:kt
來自hk
狀態 離線
要領養曲曲BB比較微,我哋都留意咗好耐!如果幾歲的99就有好幾隻,香港動物頜養中心網頁啦!有3隻曲曲(3歲到6歲都有)全部己絕育,好健康!你可以上網O下!

我最近收養咗隻美曲,大家都适應緊,我哋耍比好多時间,愛心,美食.......哈哈!
2009-6-12 09:11 AM#3

PPMOK (kit)
英曲大學生

UID 10010
精華 0
積分 284
帖子 290
閱讀權限 250
註冊 2009-4-23
所養英曲名稱:pp
英曲會員編號:
狗狗性別:m
狗狗出生日期:18111999
狗狗最喜歡:食嘢,去街
狗狗最討厭:剪指甲
狗狗技能:stand up,sit,hand
狗狗性格:好動
居住地區:kt
來自hk
狀態 離線
•雖然各大曲友和小弟都不贊戍在Pet ShOP買,但早前行街時在金魚街PetShOP發現了小曲,我在門口看着,心中魔鬼與天使不斷說;一個話買一個話唔買,曆時3O多分鐘之後結果都沒@買!!!
2009-6-12 10:01 PM#4

HILL爸 (Ivan)
英曲班主任

UID 4210
精華 0
積分 690
帖子 690
閱讀權限 250
註冊 2007-4-16
所養英曲名稱:Hill Hill & Dor Dor
英曲會員編號:634
狗狗性別:M & F
狗狗出生日期:3/3/06 & 26/1/08
狗狗最喜歡:同人玩,去街同食嘢
狗狗最討厭:阿爸阿媽返工,無人陪,自己係屋企
狗狗技能:瞓,食,玩
狗狗性格:好動,跟人
居住地區:sai kung
如果唔介意狗狗年齡,領養係一個好嘅選擇,
我地英曲網好多會員都係領養........
2009-6-13 12:06 AM#5
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Lew (妹子)
英曲導師

UID 10041
精華 0
積分 453
帖子 453
閱讀權限 250
註冊 2009-6-9
所養英曲名稱:QQ(新成員)、Jojo(於2009年5月16日去咗彩虹橋)
英曲會員編號:943
狗狗性別:F
狗狗出生日期:(QQ)10/7/2009 (Jojo)13/5/2002
狗狗最喜歡:食嘢、玩、去街、瞓覺、通屋跑
狗狗最討厭:唔見咗媽咪 & 俾爸爸打Pat Pat
狗狗技能:冇
狗狗性格:活潑好動、嗲人
居住地區:油麻地
來自老虎狗狗屋
狀態 離線
我比較想領養多D。
2009-6-18 11:59 PM#6

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.054383 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-18 11:46 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver