PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 大埔安健獸醫診所 Dr. Keith  

emmadad
英曲初中生

UID 10009
精華 0
積分 100
帖子 99
閱讀權限 250
註冊 2009-4-19
所養英曲名稱:emma
英曲會員編號:
狗狗性別:f
狗狗出生日期:2009/01/29
狗狗最喜歡:eat
狗狗最討厭:alone
狗狗技能:eat
狗狗性格:finding
居住地區:kt
來自hk
狀態 離線
大埔安健獸醫診所 Dr. Keith

佢醫好左我地好多狗, 以前隻狗仔佢只得几個月大....去唔到便便, 睇過好多醫生都話要開刀, Dr.keith 唔駛開刀己經醫好左佢....  
佢係我地既醫神~!!     不過佢唔係成日係診所,要搵佢睇事先要打電話問佢係唔係到... 因為佢己經半退休狀態
大埔安健獸醫診所
地址 : 大埔仁興街54號地下, 電話 : 2656 1128

2009-5-14 12:35 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Sue
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 131
精華 0
積分 1303
帖子 1303
閱讀權限 250
註冊 2006-1-10
所養英曲名稱:BenBen
英曲會員編號:576
狗狗性別:Dog
狗狗出生日期:July 10, 2005
狗狗最喜歡:食啋情B搅搅震
狗狗最討厭:手指指
狗狗技能:一般技能
狗狗性格:鉆央B喜歡交朋友
居住地區:Tai Po
來自遠方
狀態 離線
我都聽狗友講過,佢已退休返咗澳洲,每年會到香港三、四次巡視吓業務 (每次逗留2-3星期)

2009-5-14 05:36 PM#2

Irislam (QQ媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗性別:女
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
um.....QQ06年曾經試過睇佢, 因果陣剛搬去大尾督, 諗住打1年1次預防針唔駛專程去返跑馬地睇....
可能預防針無挑戰性掛, 感覺so far so good, 但檢查唔夠詳細姑娘態度又麻麻所以無再去睇lu~
純粹個人經歷及睇法

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2009-5-14 06:17 PM#3

靜文 (阿仔家姐)
英曲小學生

UID 1167
精華 0
積分 31
帖子 61
閱讀權限 250
註冊 2006-11-4
所養英曲名稱:馬家樂(囝囝)
英曲會員編號:901
狗狗性別:男
狗狗出生日期:2006年1月5日
狗狗最喜歡:玩足球
狗狗最討厭:整佢個鼻同耳仔
狗狗技能:比手手同GIVE ME FIVE
狗狗性格:容易發脾氣
居住地區:大埔
阿仔都係睇開安健大嫁~打針~睇眼都係依間~
不過有個鬼佬醫生唔得嫁
2009-5-15 10:48 AM#4
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

emmadad
英曲初中生

UID 10009
精華 0
積分 100
帖子 99
閱讀權限 250
註冊 2009-4-19
所養英曲名稱:emma
英曲會員編號:
狗狗性別:f
狗狗出生日期:2009/01/29
狗狗最喜歡:eat
狗狗最討厭:alone
狗狗技能:eat
狗狗性格:finding
居住地區:kt
來自hk
狀態 離線
係呀, 一定要選返 dr. keith, 唔好搵錯第二個!!!

2009-5-15 11:08 AM#5

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
呢間野除左keith無第二個好過佢啦
佢而家好少嚮度工作
真係一大損失

2009-5-17 08:10 PM#6
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.103724 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-4-30 09:16 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver