PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: Hello! 我係懵懵!  

arbow2003
英曲小學生
懵懵

UID 10004
精華 0
積分 40
帖子 40
閱讀權限 250
註冊 2009-4-15
所養英曲名稱:Mung Mung(懵懵)
英曲會員編號:
狗狗性別:男
狗狗出生日期:25-5-2002
狗狗最喜歡:bee bu 公仔
狗狗最討厭:曲奇餅罐, 行雷
狗狗技能:GIVE ME FIVE
狗狗性格:開心, 黏人
居住地區:屯門
來自香港
狀態 離線
Hello! 我係懵懵!

Hello! 我係懵懵! 男仔, 我6月就7歲啦,
媽媽上年係HKDR (HONG KONG DOG RESCUE) 領養我!

http://www.hongkongdogrescue.com/

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2009-4-23 10:11 AM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Jeanis
英曲導師

UID 9171
精華 0
積分 432
帖子 432
閱讀權限 250
註冊 2008-4-28
所養英曲名稱:Forest
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:19-05-2006
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:被困, 被鬧, 有得睇冇得食
狗狗技能:Sit, Stand, Down, 追波
狗狗性格:乖過主人
居住地區:大坑
hello
有人領養真幸福
Forest係響愛協領養0既

2009-4-23 10:51 AM#2

vivian
英曲大學生

UID 1452
精華 0
積分 165
帖子 205
閱讀權限 250
註冊 2007-1-14
所養英曲名稱:Baby
英曲會員編號:617
狗狗性別:Male
狗狗出生日期:Sept 2006
狗狗最喜歡:玩,撒嬌,食,在浴缸沖涼, 同妹妹maggie玩
狗狗最討厭:吸塵機, 電單車
狗狗技能:sit, down, hand, jump, stand
狗狗性格:貪玩但怕事, 孤寒
居住地區:Kowloon City
來自Pet Shop
狀態 離線
hihi.
我係Baby, 2歲半啦。
我屋企個大家姐﹣約瑟大小姐pepe都係HKDR返來架。
2009-4-23 11:30 AM#3

donaldduck_bb (Zita)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 8102
精華 0
積分 1162
帖子 1161
閱讀權限 250
註冊 2008-1-17
所養英曲名稱:BuBi
英曲會員編號:734
狗狗性別:F
狗狗出生日期:7-10-2007
狗狗最喜歡:暫時係咬人
狗狗最討厭:大風
狗狗技能:
狗狗性格:超hyper, 爸媽返屋企仲會失禁=.=
居住地區:Kwai Chung
hihi 我係bubi, 歲半~~ 我地一家三狗都係領養番來咖. 不過係身邊有人棄養唔係hkdr~~

2009-4-23 12:44 PM#4

Pickle (TT & WW)
英曲初中生

UID 10006
精華 0
積分 107
帖子 107
閱讀權限 250
註冊 2009-4-17
所養英曲名稱:Pickle
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:Jan 27, 2003
狗狗最喜歡:kiss daddy
狗狗最討厭:nothing
狗狗技能:sit, down, stand
狗狗性格:dump dump
居住地區:
Hello, 我係 pickle, 6 years old lu, girl.  daddy bring me bring 2 months ago from SPAC

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2009-4-23 05:10 PM#5

tammy (月希媽媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 1111
精華 0
積分 1472
帖子 1469
閱讀權限 250
註冊 2006-10-24
所養英曲名稱:托托coco威威綿綿飛飛
英曲會員編號:595,594,596,597,630
狗狗性別:2囝3囡
狗狗出生日期:托2月3,coco6月14,威+綿1月17,飛7月29
狗狗最喜歡:食、去街街
狗狗最討厭:冇得落街
狗狗技能:俾手手,接狗鉼
狗狗性格:乖
居住地區:WTS

威威 (仔)       托托       綿綿 (女)     Coco (老婆大人)   飛飛(女)
Hi
我係托托
我媽媽喺我7個月大用領養價買我返去
可以同Coco(我老婆)一齊住一齊玩
後來我仲做咗爸爸
有興趣睇我嘅故事嗎

http://tammy512512.mysinablog.co ... p;articleId=1155956

http://tammy512512.mysinablog.co ... p;articleId=1157564

http://tammy512512.mysinablog.co ... p;articleId=1158793

http://tammy512512.mysinablog.co ... p;articleId=1160527

http://tammy512512.mysinablog.co ... p;articleId=1161135

http://tammy512512.mysinablog.co ... p;articleId=1162883

2009-4-24 01:27 PM#6
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
hello, 慒慒哥哥, 你一d都唔慒, 重好型仔tim
我叫mocha, 我重有2個哥哥, 佢地係仔仔同coffee

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2009-4-24 02:55 PM#7

steve1222 (薯爸,薯媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 4446
精華 0
積分 1145
帖子 1176
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:薯DON豬,薯仔妹妹
英曲會員編號:626
狗狗性別:M,F
狗狗出生日期:16-2-2001,17-04-1994
狗狗最喜歡:雞肉
狗狗最討厭:聽到〝NO〞
狗狗技能:SIT,HAND,WAIT,GO
狗狗性格:熱情
居住地區:MA ON SHAN
來自MA ON SHAN
狀態 離線
你好呀,我叫薯don,我都係6歲被領養的

2009-4-24 11:07 PM#8

amycobychan (姑婆婆)
英曲班主任

UID 9878
精華 0
積分 623
帖子 618
閱讀權限 250
註冊 2008-10-8
所養英曲名稱:Coby Chan (陳高比)
英曲會員編號:
狗狗性別:male
狗狗出生日期:22 March 2004
狗狗最喜歡:outing
狗狗最討厭:home alone
狗狗技能:stay, leave it, up...
狗狗性格:timid, gutless
居住地區:Coby/Sham Tseng; Amy/Kwun Tong
來自Hongkong
狀態 離線
扥扥有tammy一家人ge愛....
生命就精彩...也活得幸福快樂...

2009-4-26 01:08 PM#9

jackybenlok
英曲大學生

UID 9822
精華 0
積分 248
帖子 248
閱讀權限 250
註冊 2008-8-3
所養英曲名稱:ben
英曲會員編號:
狗狗性別:m
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
個樣好後生喎....成日細路咁...我係阿斑呀...10歲啦
2009-4-27 03:09 PM#10

coke (coke 媽)
英曲大學生

UID 7923
精華 0
積分 266
帖子 276
閱讀權限 250
註冊 2007-12-18
所養英曲名稱:coke
英曲會員編號:
狗狗性別:male
狗狗出生日期:july 2004
狗狗最喜歡:食嘢
狗狗最討厭:去獸醫度. 俾爸爸雞毛掃伺候
狗狗技能:一有野食就做乜都得
狗狗性格:懶玩,超級”為”食,勁嗲
居住地區:Chai Wan
welcome 懵懵. 我係曲曲. 細你一年, 今年七月我就六歲咯.

恭喜你呢. 有個鍚鍚你的媽咪帶你番屋企啊 !

IMG]http://i164.photobucket.com/albums/u20/cat1224_bucket/1022322386.jpg[/IMG]
2009-4-28 11:25 AM#11

Sarah331 (sarah)
英曲高中生

UID 3940
精華 0
積分 127
帖子 126
閱讀權限 250
註冊 2007-4-13
所養英曲名稱:Fatty
英曲會員編號:620
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:同主人玩
狗狗最討厭:
狗狗技能:sit down hand roll five
狗狗性格:嗲人 為食 臭脾氣
居住地區:tuen mun
來自hk
狀態 離線
hello~
我仔仔同你慒慒好似樣啊
我都係住屯門架,
可以一齊去玩丫~
你住屯門邊到啊?
2009-7-3 06:13 PM#12

arbow2003
英曲小學生
懵懵

UID 10004
精華 0
積分 40
帖子 40
閱讀權限 250
註冊 2009-4-15
所養英曲名稱:Mung Mung(懵懵)
英曲會員編號:
狗狗性別:男
狗狗出生日期:25-5-2002
狗狗最喜歡:bee bu 公仔
狗狗最討厭:曲奇餅罐, 行雷
狗狗技能:GIVE ME FIVE
狗狗性格:開心, 黏人
居住地區:屯門
來自香港
狀態 離線
我住寶田附近d村屋呀, 你呢 ?
2009-7-6 11:13 PM#13

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.064517 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-6 04:20 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver