PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 轉貼: 可憐曲架  

mun
英曲小學生

UID 3572
精華 0
積分 39
帖子 39
閱讀權限 250
註冊 2007-4-9
所養英曲名稱:bb
英曲會員編號:701
狗狗性別:F
狗狗出生日期:1993
狗狗最喜歡:玩波波 , 狠叫
狗狗最討厭:俾人攞返個波波
狗狗技能:俾人鬧時會hand hand
狗狗性格:喪玩
居住地區:元朗
狀態 離線
轉貼: 可憐曲架

轉貼香討 : 相片是拍於 6/30/2008 早上, 地點是 大埔林村坑下甫巴士站旁的垃圾筒, 這只 曲架 是成犬, 不知道是被遺棄還是走失了, 看樣子似是等了一整晚. 如有人看到此信息請幫忙轉貼在其他寵物網站或尋愛犬的網站內, 謝謝幫忙!!!

http://www29.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=7625690&extra=page%3D1

2008-7-14 06:05 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
唔知現在仲係唔係度呢.. 好慘呢.. 唉

2008-7-14 11:19 PM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

jimmy237 (Jimmy)
英曲導師

UID 292
精華 0
積分 532
帖子 523
閱讀權限 250
註冊 2006-3-29
所養英曲名稱:班班
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:1-25-05
狗狗最喜歡:被人摸肚,喜歡同人玩
狗狗最討厭:被狗吠,狗糧,唔喜歡同狗玩
狗狗技能:跳圈,遞手
狗狗性格:斯文,溫柔
居住地區:黃大仙
前排是否有人話係大埔唔見左隻曲曲架!....會唔會係個個人?
2008-7-15 11:49 AM#3

Jeanis
英曲導師

UID 9171
精華 0
積分 432
帖子 432
閱讀權限 250
註冊 2008-4-28
所養英曲名稱:Forest
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:19-05-2006
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:被困, 被鬧, 有得睇冇得食
狗狗技能:Sit, Stand, Down, 追波
狗狗性格:乖過主人
居住地區:大坑
其實遇到咁0既情形,可唔可以搵愛協執0左佢先,要隻狗係咁日曬雨淋都唔係辦法。
2008-7-15 12:10 PM#4

coke (coke 媽)
英曲大學生

UID 7923
精華 0
積分 266
帖子 276
閱讀權限 250
註冊 2007-12-18
所養英曲名稱:coke
英曲會員編號:
狗狗性別:male
狗狗出生日期:july 2004
狗狗最喜歡:食嘢
狗狗最討厭:去獸醫度. 俾爸爸雞毛掃伺候
狗狗技能:一有野食就做乜都得
狗狗性格:懶玩,超級”為”食,勁嗲
居住地區:Chai Wan
希望佢已反到主人懷抱啦... 好怕見到d 狗狗咁. 無助咁等....

IMG]http://i164.photobucket.com/albums/u20/cat1224_bucket/1022322386.jpg[/IMG]
2008-7-15 01:16 PM#5

coke (coke 媽)
英曲大學生

UID 7923
精華 0
積分 266
帖子 276
閱讀權限 250
註冊 2007-12-18
所養英曲名稱:coke
英曲會員編號:
狗狗性別:male
狗狗出生日期:july 2004
狗狗最喜歡:食嘢
狗狗最討厭:去獸醫度. 俾爸爸雞毛掃伺候
狗狗技能:一有野食就做乜都得
狗狗性格:懶玩,超級”為”食,勁嗲
居住地區:Chai Wan
希望佢已反到主人懷抱啦... 好怕見到d 狗狗咁. 無助咁等....

IMG]http://i164.photobucket.com/albums/u20/cat1224_bucket/1022322386.jpg[/IMG]
2008-7-15 01:16 PM#6

angel
英曲BB班

UID 171
精華 0
積分 21
帖子 31
閱讀權限 250
註冊 2006-2-28
所養英曲名稱:ANGEL
英曲會員編號:
狗狗性別:女
狗狗出生日期:04-04-1993
狗狗最喜歡:食食食
狗狗最討厭:冇得食
狗狗技能:都係食
狗狗性格:文靜, 乖巧
居住地區:黃大仙
好可憐
2008-7-15 05:37 PM#7

fyf519 (Fiona)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
BB(傻b)&Fiona&Ricky

UID 761
精華 0
積分 1134
帖子 1144
閱讀權限 250
註冊 2006-8-7
所養英曲名稱:BB(花名:嗅豬,傻b)
英曲會員編號:602
狗狗性別:Male
狗狗出生日期:2005年5月1日
狗狗最喜歡:媽咪, 食嘢, 去街, 摸佢, 按摩耳仔,媽媽同佢r痕
狗狗最討厭:檢查腳板,沖涼,刷牙,行雷閃電,
狗狗技能:坐、手手、瞓覺、食野
狗狗性格:超嗲, 餵食, 熱情, 神經質, 好奇
居住地區:荃灣
來自五口子溫暖的家
狀態 離線
唔知隻曲曲依家點呢

http://hk.myblog.yahoo.com/fionafok519
2008-7-16 12:16 AM#8
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
有冇人知道而家曲曲點呀? 我睇見佢坐係垃圾筒旁邊, 一想到佢好天晒, 落雨臨, 個心就好舒服啦

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2008-7-18 02:44 PM#9

福福
英曲小學生

UID 8627
精華 0
積分 42
帖子 42
閱讀權限 250
註冊 2008-3-16
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
好可憐
2008-7-24 12:24 AM#10

waiwai913914hk
英曲BB班
DSC00236

UID 9831
精華 0
積分 21
帖子 21
閱讀權限 250
註冊 2008-8-12
所養英曲名稱:大腳板
英曲會員編號:
狗狗性別:男
狗狗出生日期:2004
狗狗最喜歡:食,玩,訓
狗狗最討厭:比人鬧,唔比野佢食,唔同佢玩
狗狗技能:冇
狗狗性格:好動,開心
居住地區:大埔
來自hk
狀態 離線
佢而家仲係唔你度?我可以收留佢...

不過我都住係林村唔見佢喎
2008-8-16 03:11 AM#11

phoebe_123
英曲預備班

UID 9849
精華 0
積分 3
帖子 3
閱讀權限 250
註冊 2008-8-27
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
我都係住大埔
尋日去朋友屋企(係林村)
都唔見左隻狗狗
2008-8-28 12:20 PM#12

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.066304 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 12:25 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver