PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 322 6周年活動相..  

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
322 6周年活動相..

多謝Danny幫我影左o甘多相.. thx

大家可以click入d條link睇下d相..>
http://pfhouse.net/300d/22-3-2008

2008-3-23 12:11 AM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
張大合照................起正呀
thanks Philip

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2008-3-23 12:25 AM#2

happydog (sandy)
英曲高中生

UID 126
精華 0
積分 74
帖子 124
閱讀權限 250
註冊 2006-1-5
所養英曲名稱:momo
英曲會員編號:554
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2005年12月27日
狗狗最喜歡:反轉比daddy/mammy摸肚肚
狗狗最討厭:獨自留在家中
狗狗技能:sit, 手手, up, 原地自轉
狗狗性格:愛整潔
居住地區:屯門
來自幸福的小家庭
狀態 離線
今日玩得好開心, 多謝philp + sandy

嘩嘩嘩...我有 30lb 呀
2008-3-23 12:34 AM#3
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Fook
英曲預備班

UID 7984
精華 0
積分 8
帖子 8
閱讀權限 250
註冊 2007-12-27
所養英曲名稱:福仔
英曲會員編號:
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:食野周食野
狗狗最討厭:無野食
狗狗技能:太多
狗狗性格:狗賊
居住地區:將軍澳
來自香港
狀態 離線
D 相好超靓,多謝Phillip 哥哥 & Danny 哥哥!仲有影得福仔好俊,真係超讚!
Thank you very muchhhhhhhhhhhhhhhhh!
2008-3-23 01:06 AM#4

keroppi (keroppi)
英曲導師
金比真係好鍾意訓覺~~

UID 216
精華 0
積分 465
帖子 474
閱讀權限 250
註冊 2006-3-8
所養英曲名稱:金比
英曲會員編號:569
狗狗出生日期:2005年大除夕
狗狗最喜歡:咬骨, 癡人
狗狗最討厭:困籠
狗狗技能:反肚, sit, hand, turn
狗狗性格:好動
居住地區:西貢
來自HK
狀態 離線
多謝幫手影相的danny同philip啊!! 0的相好靚啊!! 可以問你拎返原size相嘛?

2008-3-23 12:47 PM#5

Irislam (QQ媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督

QUOTE:
原帖由 keroppi 於 2008-3-23 12:47 PM 發表
多謝幫手影相的danny同philip啊!! 0的相好靚啊!! 可以問你拎返原size相嘛?
當然可以啦
你講返d張相既number比我地就ok架啦

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2008-3-23 09:49 PM#6

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Irislam 於 2008-3-23 09:49 PM 發表

當然可以啦
你講返d張相既number比我地就ok架啦
呵~~呵~~~咁pm Philip定pm 你呀

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2008-3-23 09:53 PM#7

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
thank u Philip and Danny

2008-3-23 10:16 PM#8
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Irislam (QQ媽)
版主

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
sorry......因為danny比左張咭philip load相,
如果急的話就要pm philip啦
如果放假後都唔介意的話就pm我(Irislam)啦~

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2008-3-23 11:04 PM#9

cherryahb2
英曲大學生

UID 8348
精華 0
積分 241
帖子 241
閱讀權限 250
註冊 2008-2-19
所養英曲名稱:阿B
英曲會員編號:
狗狗出生日期:1997
狗狗最喜歡:食共訓
狗狗最討厭:比媽咪鬧或炳
狗狗技能:
狗狗性格:為食到震…
居住地區:kaka星
來自媽咪的懷抱
狀態 離線
d相好靚呀…好羨慕你地有得玩…我果日唔係返工一定到
2008-3-23 11:46 PM#10

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Irislam 於 2008-3-23 11:04 PM 發表
sorry......因為danny比左張咭philip load相,
如果急的話就要pm philip啦
如果放假後都唔介意的話就pm我(Irislam)啦~
PM我都ok o既.. 我幫你send俾佢地啦.. 最好留埋msn啦.. 用msn send快d..

2008-3-23 11:58 PM#11

steve1222 (薯爸,薯媽)
版主

UID 4446
精華 0
積分 1145
帖子 1176
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:薯DON豬,薯仔妹妹
英曲會員編號:626
狗狗性別:M,F
狗狗出生日期:16-2-2001,17-04-1994
狗狗最喜歡:雞肉
狗狗最討厭:聽到〝NO〞
狗狗技能:SIT,HAND,WAIT,GO
狗狗性格:熱情
居住地區:MA ON SHAN
來自MA ON SHAN
狀態 離線
TKS DANNY

2008-3-24 12:20 AM#12

HILL爸 (Ivan)
英曲班主任

UID 4210
精華 0
積分 690
帖子 690
閱讀權限 250
註冊 2007-4-16
所養英曲名稱:Hill Hill & Dor Dor
英曲會員編號:634
狗狗性別:M & F
狗狗出生日期:3/3/06 & 26/1/08
狗狗最喜歡:同人玩,去街同食嘢
狗狗最討厭:阿爸阿媽返工,無人陪,自己係屋企
狗狗技能:瞓,食,玩
狗狗性格:好動,跟人
居住地區:sai kung
辛苦晒philip & danny.
2008-3-25 03:55 PM#13
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
thank you Philip & Danny

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2008-3-25 04:11 PM#14

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.069933 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-6 12:59 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver