PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 2008年2月26日本人於東涌逸東村拾獲曲架女  

kiki1218bb
英曲預備班

UID 8435
精華 0
積分 3
帖子 3
閱讀權限 250
註冊 2008-2-27
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Tung Chung
2008年2月26日本人於東涌逸東村拾獲曲架女

2008年2月26日本人於東涌逸東村拾獲英國曲架女
似是走失,曲架女係巴士總站亂走(果度有好多巴士出入),仲差d比一輛E31巴士撞到~
(因為本人家中有隻哥基仔)所以現狗狗暫居住朋友家但希望可以盡快幫他找回主人
( 請勿遺棄狗狗)
狗狗的名字及品種 : 英國曲架
狗狗的年齡 :
狗狗的性別 : 女
狗狗的外觀 :
狗狗的性格和特徵 :
狗狗的健康狀況 : 良好
狗狗的地點及時間  2008年2月26日大約晚上7點,東涌逸東村既巴士總站
本人的聯絡方法 : kiki1218bb@yahoo.com.hk
thx
p.s:我今日都未見到附近有人搵狗狗&貼街招
2008-2-28 02:10 AM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

波比媽 (Y.u.K.i)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
波比..Burger..亞拔

UID 20
精華 0
積分 2511
帖子 2552
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:波比
英曲會員編號:243
狗狗性別:男
狗狗出生日期:2001年10月15日
狗狗最喜歡:我,食,
狗狗最討厭:唔見左我,冇得玩,冇得食
狗狗技能:sit,down,hand,over
狗狗性格:冇耐性..一黎料就出動煩音叫
居住地區:
來自粉嶺(荒郊野外)
狀態 離線
請問有冇相..可以post出黎比大家睇睇啊..thank you
仲有想問..隻曲架女有痛打晶片啊????

[英曲--波比]..[積羅素--Burger]..[唐唐--亞拔]
2008-2-28 02:48 AM#2
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

kiki1218bb
英曲預備班

UID 8435
精華 0
積分 3
帖子 3
閱讀權限 250
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
回復 #2 波比媽 的帖子

我冇幫佢影相呀~因為我怕post出嚟會有人白撞...
因為我今日同聽日都要返工,所以冇時間帶佢去check吓佢有冇打晶片?
我放假先可以帶到......sor~
2008-2-28 04:00 AM#3

fyf519 (Fiona)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
BB(傻b)&Fiona&Ricky

UID 761
精華 0
積分 1134
帖子 1144
閱讀權限 250
註冊 2006-8-7
所養英曲名稱:BB(花名:嗅豬,傻b)
英曲會員編號:602
狗狗性別:Male
狗狗出生日期:2005年5月1日
狗狗最喜歡:媽咪, 食嘢, 去街, 摸佢, 按摩耳仔,媽媽同佢r痕
狗狗最討厭:檢查腳板,沖涼,刷牙,行雷閃電,
狗狗技能:坐、手手、瞓覺、食野
狗狗性格:超嗲, 餵食, 熱情, 神經質, 好奇
居住地區:荃灣
來自五口子溫暖的家
狀態 離線
之前我喺東涌住時係見過住係逸東2村有人養咗曲架女咖!

或者你去嗰面睇吓有無人搵狗!

希望係走失而唔係被遺棄啦!

http://hk.myblog.yahoo.com/fionafok519
2008-2-28 10:00 AM#4
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

kiki1218bb
英曲預備班

UID 8435
精華 0
積分 3
帖子 3
閱讀權限 250
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:

QUOTE:
原帖由 fyf519 於 2008-2-28 10:00 AM 發表
之前我喺東涌住時係見過住係逸東2村有人養咗曲架女咖!

或者你去嗰面睇吓有無人搵狗!

希望係走失而唔係被遺棄啦!
我地已經拖住隻曲架女係附近行吓,睇吓,問吓有冇人走失曲架女,可惜行咗成個鐘都冇人搵狗~
p.s:我今日都未見到附近有人搵狗狗&貼街招
2008-2-28 07:53 PM#5

Vickie
英曲預備班

UID 8410
精華 0
積分 10
帖子 10
閱讀權限 250
註冊 2008-2-25
所養英曲名稱:Co Co
英曲會員編號:
狗狗出生日期:2000-04-18
狗狗最喜歡:Eat and sleep
狗狗最討厭:banana
狗狗技能:only sit and hand hand
狗狗性格:independent
居住地區:Tsuen Wan
來自Hong Kong
狀態 離線
可否看一下照片? tnx
她現在怎樣?

Vickie Mok
2008-2-28 08:44 PM#6

fyf519 (Fiona)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
BB(傻b)&Fiona&Ricky

UID 761
精華 0
積分 1134
帖子 1144
閱讀權限 250
註冊 2006-8-7
所養英曲名稱:BB(花名:嗅豬,傻b)
英曲會員編號:602
狗狗出生日期:2005年5月1日
狗狗最喜歡:媽咪, 食嘢, 去街, 摸佢, 按摩耳仔,媽媽同佢r痕
狗狗最討厭:檢查腳板,沖涼,刷牙,行雷閃電,
狗狗技能:坐、手手、瞓覺、食野
狗狗性格:超嗲, 餵食, 熱情, 神經質, 好奇
居住地區:荃灣
來自五口子溫暖的家
狀態 離線
如果係咁可能隻曲曲係被遺棄, 而唔係走失啦!

點會咁多日都無人搵

http://hk.myblog.yahoo.com/fionafok519
2008-2-29 09:10 AM#7
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.057868 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-17 08:03 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver