PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 我妹想收養一隻  

bdmanman818 (manman)
英曲預備班

UID 515
精華 0
積分 8
帖子 8
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:蕃薯
英曲會員編號:588
狗狗性別:M
狗狗出生日期:28/3/2003
狗狗最喜歡:玩波
狗狗最討厭:無街去
狗狗技能:偷
狗狗性格:貼身膏藥
居住地區:西貢
來自HK
來自 588
狀態 離線
我妹想收養一隻

我妹妹想收養隻
係咪有曲架等人收養呀
有無得睇呀

2007-10-23 10:19 AM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

kanandy (水爸 Andy)
英曲大學生

UID 1054
精華 0
積分 263
帖子 262
閱讀權限 250
註冊 2006-10-12
所養英曲名稱:亞水、肥水
英曲會員編號:619
狗狗性別:女
狗狗出生日期:08-06-2003
狗狗最喜歡:零食、去街、攬住我訓
狗狗最討厭:獨留在家
狗狗技能:sit、hand、stay、down、come
狗狗性格:細膽、緊張、嬌嗲
居住地區:大埔
來自H.K
狀態 離線
樓下就有好多,快d領養番隻啦
養狗養曲曲、心滿又意足

2007-10-23 11:55 AM#2

wing
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
我要做大佬!

UID 247
精華 0
積分 1452
帖子 1492
閱讀權限 250
註冊 2006-3-14
所養英曲名稱:cooky
英曲會員編號:581
狗狗性別:m
狗狗出生日期:oct 2005
狗狗最喜歡:eat and play
狗狗最討厭:cut nails, touch ears
狗狗技能:sit, down, crawl, hand, give me five/ten, jump
狗狗性格:active
居住地區:TP
來自http://cooky050407.mysinablog.com/
狀態 離線
Have a look!
http://www.pfhouse.net/BBS/redirect.php?tid=7480&goto=newpost

甜美笑容

2007-10-23 09:14 PM#3
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

忌廉媽咪 (忌廉媽咪)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 122
精華 0
積分 1241
帖子 1289
閱讀權限 250
註冊 2006-1-2
所養英曲名稱:忌廉(細 lo)
英曲會員編號:448
狗狗性別:M
狗狗出生日期:01-09-2003
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:失寵
狗狗技能:扮可憐
狗狗性格:癡媽咪
居住地區:KT
來自香港
狀態 離線
呢度有好幾隻可憐曲曲啊,你妹找到未啊!希望有狗狗有新主人啦
2007-11-6 01:14 PM#4

奔妮吐 (小蚊子)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 210
精華 1
積分 993
帖子 982
閱讀權限 250
註冊 2006-3-7
所養英曲名稱:芝娃娃(桐桐),英曲(CoCo
英曲會員編號:564
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:桐桐 1/6,CoCo 31/12
狗狗最喜歡:反轉個肚比你摸
狗狗最討厭:污穢
狗狗技能:
狗狗性格:愛乾淨,霸道
居住地區:灣仔
我有個客話唔想要隻曲曲呀
我未見過隻曲,不過佢話同我coco一樣都係好細身既
男仔,好似歲幾豕歲,不過佢成日咬爛野,你要有心機敎先得..

小狗相簿
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/amon0102/album?.dir=/9aacscd
2007-11-7 10:01 AM#5

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.050983 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 01:42 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver