PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: HIHI ~~我係囡囡 ^.~  

winnieyan0524 (Winnie)
英曲BB班

UID 6365
精華 0
積分 25
帖子 25
閱讀權限 250
註冊 2007-9-4
所養英曲名稱:囡囡
英曲會員編號:902
狗狗性別:女
狗狗出生日期:20 January 2004
狗狗最喜歡:食餅
狗狗最討厭:笑佢、唔理佢、沖涼
狗狗技能:玩波
狗狗性格:好嗲又愛呷醋
居住地區:大角咀
來自Hong Kong
來自 902
狀態 離線
HIHI ~~我係囡囡 ^.~

Hello, 大家好呀,我叫囡囡,請大家多多指教!

2007-9-4 02:46 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
HI, 囡囡你好, 我係仔仔呀, 我唔係曲曲嚟架, 但我2個細佬係曲曲, 我大細佬叫coffee, 細細佬叫mocha. 歡迎你.

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2007-9-4 04:48 PM#2

tammy (月希媽媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 1111
精華 0
積分 1472
帖子 1469
閱讀權限 250
註冊 2006-10-24
所養英曲名稱:托托coco威威綿綿飛飛
英曲會員編號:595,594,596,597,630
狗狗性別:2囝3囡
狗狗出生日期:托2月3,coco6月14,威+綿1月17,飛7月29
狗狗最喜歡:食、去街街
狗狗最討厭:冇得落街
狗狗技能:俾手手,接狗鉼
狗狗性格:乖
居住地區:WTS
Hi
我係飛飛
啱啱2歲
歡迎你呀

曲曲家庭

2007-9-4 05:32 PM#3
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

英曲BB班

UID 6365
精華 0
積分 25
帖子 25
閱讀權限 250
註冊 2007-9-4
來自Hong Kong
來自 902
狀態 離線
HIHI, 各位~~你地好呀,囡囡已經三歲喇,佢係一隻自來犬黎架!

2007-9-4 07:39 PM#4

vivian
英曲大學生

UID 1452
精華 0
積分 165
帖子 205
閱讀權限 250
註冊 2007-1-14
所養英曲名稱:Baby
英曲會員編號:617
狗狗性別:Male
狗狗出生日期:Sept 2006
狗狗最喜歡:玩,撒嬌,食,在浴缸沖涼, 同妹妹maggie玩
狗狗最討厭:吸塵機, 電單車
狗狗技能:sit, down, hand, jump, stand
狗狗性格:貪玩但怕事, 孤寒
居住地區:Kowloon City
來自Pet Shop
狀態 離線
你好呀。我地BABY剛剛一歲啦!
2007-9-4 08:52 PM#5

奔妮吐 (小蚊子)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 210
精華 1
積分 993
帖子 982
閱讀權限 250
註冊 2006-3-7
所養英曲名稱:芝娃娃(桐桐),英曲(CoCo
英曲會員編號:564
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:桐桐 1/6,CoCo 31/12
狗狗最喜歡:反轉個肚比你摸
狗狗最討厭:污穢
狗狗技能:
狗狗性格:愛乾淨,霸道
居住地區:灣仔
我係COCO呀...
你隻耳仔好大呀

小狗相簿
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/amon0102/album?.dir=/9aacscd
2007-9-4 11:12 PM#6

Elsa (Elsa)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
歡迎你呀..你好靚女呀
我隻曲曲仔叫coffee..三歲幾

2007-9-5 12:40 AM#7
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Hinckley (我們這一「家」)
英曲班主任

UID 2025
精華 0
積分 713
帖子 700
閱讀權限 250
註冊 2007-2-9
所養英曲名稱:男-仔仔,Happy仔 / 女-囡囡,Shirley婆婆
英曲會員編號:618
狗狗性別:童男童女
狗狗出生日期:仔仔-天秤座/囡囡-天蠍座/Happy仔&Shirley婆婆不?
狗狗最喜歡:仔=鍾意錫人/囡=鍾意人抱抱
狗狗最討厭:仔=唔理佢/囡=唔抱佢
狗狗技能:Sit,R&L hand,Stay簡單指令
狗狗性格:仔仔-大哥款/囡囡-嗲嗲扭擰/Happy仔-大陸仔出省城/Shi
居住地區:銀行系其中一棵行星地球上一處荒島叫青衣
來自Joyful Pet's house
狀態 離線
Hello!我叫Hinckley!
你女女個名同我個女一樣!有緣!

[在新視窗顯示]

http://www.joyfulpets-house.com
2007-9-5 01:07 AM#8
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

英曲BB班

UID 6365
精華 0
積分 25
帖子 25
閱讀權限 250
註冊 2007-9-4
來自Hong Kong
來自 902
狀態 離線
多謝咁多位讚賞囡囡呀,我地不如搵日約出黎玩等囡囡同各位做個朋友仔呀
囡囡既過去都幾慘架,佢係自已走黎我屋企架,我諗可能之前個主人對佢唔好,因為我見到佢時佢係勁瘦架
後尾我試過幫佢返搵主人,但係搵唔到,同佢check過晶片點知佢係冇晶片,因為屋企人唔比我收養佢我只好幫佢搵新主人,但係搵到一個新主人時,因為佢懷疑囡囡有病唔想要,我亦唔忍心將佢比漁農處,因為冇人要佢,佢會冇命,結果我先斬後奏帶佢返屋企,依家搬左出黎,同囡囡生活得好開心呀!

2007-9-5 04:07 PM#9

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
囡囡遇到你真幸運, 你同囡囡一定會生活得好開心o既

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2007-9-5 04:47 PM#10

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.058706 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 10:23 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver