PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 新人報到  

jimmyleung22 (Jimmy)
英曲預備班

UID 5551
精華 0
積分 3
帖子 3
閱讀權限 250
註冊 2007-8-16
所養英曲名稱:BoyBoy
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:2005-1
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:冇
狗狗技能:唱國歌
狗狗性格:大食, 貪玩, 勁活躍
居住地區:筲箕灣
來自香港
狀態 離線
新人報到

大家好,我個仔叫"BoyBoy"請大家多多指教

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2007-8-17 02:00 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

p4uL1N3 (曲奇MAMI)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 399
精華 0
積分 1100
帖子 1093
閱讀權限 250
註冊 2006-4-30
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:600
狗狗出生日期:27-1-06
狗狗最喜歡:Biting and chewing
狗狗最討厭:Me
狗狗技能:Bite Me
狗狗性格:crazy
居住地區:Australia
來自Australia
狀態 離線
你好, 我仔叫曲奇, 一歲半!

你仔仔好得意呀!

我叫白頭曲奇呀! 好易認嫁! 大家好?? 我有個好錫我既MAMI同DADI!!
2007-8-17 02:38 PM#2

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
BoyBoy哥哥你好, 我叫mocha, 今年1歲半啦, 我大個仔啦 等我介紹埋我2兩個哥哥比你識Y, 我個大哥哥叫仔仔, 2哥哥叫coffee, 我地歡迎你加入.

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2007-8-17 03:01 PM#3

wallis
英曲班主任

UID 717
精華 0
積分 669
帖子 672
閱讀權限 250
註冊 2006-7-29
所養英曲名稱:津津
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:6-12-06
狗狗最喜歡:食野,咬咬,去街街,跑草,我地陪住佢
狗狗最討厭:戴口罩,得自己一個係屋企
狗狗技能:sit,唔准郁,左手右手,執玩具
狗狗性格:嗲,熱情
居住地區:YUEN LONG
Boy Boy你好! 小女津津而家8個月大,多多指教!

永遠懷念我最疼愛的B女女
2007-8-17 03:10 PM#4

Elsa (Elsa)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
歡迎你呀..白鼻鼻似綿綿啊

2007-8-17 03:31 PM#5
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

tammy (月希媽媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 1111
精華 0
積分 1472
帖子 1469
閱讀權限 250
註冊 2006-10-24
所養英曲名稱:托托coco威威綿綿飛飛
英曲會員編號:595,594,596,597,630
狗狗性別:2囝3囡
狗狗出生日期:托2月3,coco6月14,威+綿1月17,飛7月29
狗狗最喜歡:食、去街街
狗狗最討厭:冇得落街
狗狗技能:俾手手,接狗鉼
狗狗性格:乖
居住地區:WTS
Hello
我就係綿綿啦
我係2005年1月17日出世架
唔知你大定我大
Welcome

曲曲家庭

2007-8-17 04:21 PM#6
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Irislam (QQ媽)
版主

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗性別:女
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
我自我介紹先,
兩年前我地都住筲箕灣架
我囡囡5歲, 叫QQ
另一隻mixed約6歲, 叫茶茶
得閒多D上黎傾下

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2007-8-17 10:47 PM#7

steve1222 (薯爸,薯媽)
版主

UID 4446
精華 0
積分 1145
帖子 1176
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:薯DON豬,薯仔妹妹
英曲會員編號:626
狗狗性別:M,F
狗狗出生日期:16-2-2001,17-04-1994
狗狗最喜歡:雞肉
狗狗最討厭:聽到〝NO〞
狗狗技能:SIT,HAND,WAIT,GO
狗狗性格:熱情
居住地區:MA ON SHAN
來自MA ON SHAN
狀態 離線
welcome

2007-8-18 11:21 PM#8

Sindy
英曲BB班

UID 2028
精華 0
積分 21
帖子 21
閱讀權限 250
註冊 2007-2-10
所養英曲名稱:Kai Kai
英曲會員編號:
狗狗性別:Female
狗狗出生日期:21-12-2002
狗狗最喜歡:walking
狗狗最討厭:無野食
狗狗技能:偷食
狗狗性格:cheerful
居住地區:Wong Tai Sin
來自Hong Kong
狀態 離線
hello, 我隻女女叫佳佳呀....就黎5歲啦....
2007-8-23 01:13 PM#9

jimmy237 (Jimmy)
英曲導師

UID 292
精華 0
積分 532
帖子 523
閱讀權限 250
註冊 2006-3-29
所養英曲名稱:班班
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:1-25-05
狗狗最喜歡:被人摸肚,喜歡同人玩
狗狗最討厭:被狗吠,狗糧,唔喜歡同狗玩
狗狗技能:跳圈,遞手
狗狗性格:斯文,溫柔
居住地區:黃大仙
你好! 我隻曲曲叫"班班"
2007-8-23 01:40 PM#10

samanthas
英曲BB班

UID 5704
精華 0
積分 18
帖子 18
閱讀權限 250
註冊 2007-8-20
所養英曲名稱:Odie
英曲會員編號:633
狗狗出生日期:01-01-05
狗狗最喜歡:Message
狗狗最討厭:Being alone
狗狗技能:Sit, Hand, Jump, wait
狗狗性格:Hyperactive, very sweet
居住地區:
來自HK
狀態 離線
Hello! lee個係ODIE, 2歲半

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2007-8-23 04:24 PM#11

vivian
英曲大學生

UID 1452
精華 0
積分 165
帖子 205
閱讀權限 250
註冊 2007-1-14
所養英曲名稱:Baby
英曲會員編號:617
狗狗性別:Male
狗狗出生日期:Sept 2006
狗狗最喜歡:玩,撒嬌,食,在浴缸沖涼, 同妹妹maggie玩
狗狗最討厭:吸塵機, 電單車
狗狗技能:sit, down, hand, jump, stand
狗狗性格:貪玩但怕事, 孤寒
居住地區:Kowloon City
來自Pet Shop
狀態 離線
hello!! 歡迎你呀!!
2007-8-23 06:00 PM#12

wing
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
我要做大佬!

UID 247
精華 0
積分 1452
帖子 1492
閱讀權限 250
註冊 2006-3-14
所養英曲名稱:cooky
英曲會員編號:581
狗狗性別:m
狗狗出生日期:oct 2005
狗狗最喜歡:eat and play
狗狗最討厭:cut nails, touch ears
狗狗技能:sit, down, crawl, hand, give me five/ten, jump
狗狗性格:active
居住地區:TP
來自http://cooky050407.mysinablog.com/
狀態 離線
welcome!
我家曲曲叫cooky

甜美笑容

2007-8-23 06:02 PM#13

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.062338 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 03:39 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver