PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: WoodWood尿尿有血呀!!  

Dorothy (Dorothy)
英曲高中生

UID 38
精華 0
積分 132
帖子 132
閱讀權限 250
註冊 2005-10-4
所養英曲名稱:Woody
英曲會員編號:592
狗狗性別:F
狗狗出生日期:Sept,04
狗狗最喜歡:去街,同人玩,追貓
狗狗最討厭:吹風筒
狗狗技能:扮死變咗down+roll
狗狗性格:好動但少吠
居住地區:牛頭角
來自Ngau Tau Kok
來自 592
狀態 離線
WoodWood尿尿有血呀!!

發現近日Woody尿尿完之後, 又痾幾滴血, 轉個頭, 又痾少少尿, 之後滴幾滴血,

如果落街, 又會無端端痾幾滴血, 會幾次添

但佢除咗尼啲又冇其他唔妥

聽日帶佢睇醫生la, 唔知咩事尼!!

[img]http://sc.groups.msn.com/tn/AD/52/dogdogWoody/1/f.jpg[/img
2007-8-15 09:48 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

wallis
英曲班主任

UID 717
精華 0
積分 669
帖子 672
閱讀權限 250
註冊 2006-7-29
所養英曲名稱:津津
英曲會員編號:
狗狗出生日期:6-12-06
狗狗最喜歡:食野,咬咬,去街街,跑草,我地陪住佢
狗狗最討厭:戴口罩,得自己一個係屋企
狗狗技能:sit,唔准郁,左手右手,執玩具
狗狗性格:嗲,熱情
居住地區:YUEN LONG
應該係尿道/膀胱發炎呀! 我B女女以前都試過咁樣! 聽日快D帶佢睇醫生la,因為佢應該會幾唔舒服架!

永遠懷念我最疼愛的B女女
2007-8-15 10:15 PM#2

小肥 (kam)
英曲硏究生

UID 361
精華 0
積分 367
帖子 367
閱讀權限 250
註冊 2006-4-18
所養英曲名稱:小肥
英曲會員編號:361
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2000年7月14日
狗狗最喜歡:食, , 玩
狗狗最討厭:剪pat pat 毛
狗狗技能:食, 扮彊師跳
狗狗性格:刁蠻公主
居住地區:青衣
來自大埔
狀態 離線
肥肥之前都係咁呀
尿道炎
你記住呀, 一定唔可以食雞肉條呀
上次肥肥睇左一個星期醫生
我男朋友諗住佢應該好番晒
加上佢又生日,所以比左兩條雞肉肥肥食
個晚佢尿尿又有血
睇醫生醫生鬧我地tim呀
你快d帶佢去贂醫生啦
祝woody 早日康復
2007-8-15 10:19 PM#3
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Dorothy (Dorothy)
英曲高中生

UID 38
精華 0
積分 132
帖子 132
閱讀權限 250
註冊 2005-10-4
所養英曲名稱:Woody
英曲會員編號:592
狗狗出生日期:Sept,04
狗狗最喜歡:去街,同人玩,追貓
狗狗最討厭:吹風筒
狗狗技能:扮死變咗down+roll
狗狗性格:好動但少吠
居住地區:牛頭角
來自Ngau Tau Kok
來自 592
狀態 離線
thank you  wallis and 小肥

原來都有曲曲係咁,

食消炎葯應該冇事la 掛!!

[img]http://sc.groups.msn.com/tn/AD/52/dogdogWoody/1/f.jpg[/img
2007-8-15 11:15 PM#4

wallis
英曲班主任

UID 717
精華 0
積分 669
帖子 672
閱讀權限 250
英曲會員編號:

QUOTE:
原帖由 Dorothy 於 2007-8-15 11:15 PM 發表
thank you  wallis and 小肥

原來都有曲曲係咁,

食消炎葯應該冇事la 掛!!
唔洗咁客氣! 係呀,正常食一個療程既消炎藥就會無事! 我B女女之前試過兩次,第二次醫生就話驚佢膀胱生石,所以照埋x- ray! 你都唔洗太擔心既,應該開始食藥之後第二日就無再痾血尿架la!

2007-8-15 11:42 PM#5

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
係唔係女先易有架呢?

2007-8-16 08:52 AM#6

wallis
英曲班主任

UID 717
精華 0
積分 669
帖子 672
閱讀權限 250
英曲會員編號:

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2007-8-16 08:52 AM 發表
係唔係女先易有架呢?
係呀! 嗰時醫生有咁講過架!

2007-8-16 10:12 AM#7

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 wallis 於 2007-8-16 10:12 AM 發表

係呀! 嗰時醫生有咁講過架!
oic

2007-8-17 08:21 AM#8

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.062539 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-17 01:38 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver