PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: Woof! My name is Chotto! Woof~~!  

chaosxyz (Andy)
英曲小學生

UID 4664
精華 0
積分 67
帖子 77
閱讀權限 250
註冊 2007-6-9
所養英曲名稱:Chotto
英曲會員編號:
狗狗性別:Male
狗狗出生日期:2005-7-1
狗狗最喜歡:爹人,跑,食野,睇車車
狗狗最討厭:冇得出街
狗狗技能:賴皮,
狗狗性格:Hyper 熱情
居住地區:龍鼓灘
Woof! My name is Chotto! Woof~~!

我個名叫Chotto仔喔~~一歲半~~我走得好快Ga~~老豆想捉住我都來不及~~ (主人: Chotto Matte O~~~) 我個名就咁尼既~~

http://www.youtube.com/watch?v=P7epeGi3Yxw
2007-6-11 02:13 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Hei (Fai & Hei)
英曲初中生

UID 4568
精華 0
積分 92
帖子 92
閱讀權限 250
註冊 2007-5-31
所養英曲名稱:Cola(英曲), 小狼(混血兒)
英曲會員編號:
狗狗性別:F / M
狗狗出生日期:Dec 31, 2005 / Jun 30
狗狗最喜歡:食野、出街、抱抱、咬野、玩bibi
狗狗最討厭:吹毛、梳毛、主人困佢入籠、唔理佢、罵佢同打打
狗狗技能:hand,Give me five,唔駛訓覺,引體上升
狗狗性格:膽小、好奇、撩事鬥非、精甩尾、古惑、識事務去黏著人
居住地區:天水圍
來自紅磡
狀態 離線
Hello! Chotto. 你間屋好靚呀 我好鍾意呀!
我叫cola呀,我都係住o係屯門。

Fai & Hei
2007-6-11 02:22 PM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

英曲小學生

UID 4664
精華 0
積分 67
帖子 77
閱讀權限 250
註冊 2007-6-9
英曲會員編號:
Woof!Thank you~~  你好喔Cola~~  

你睇下佢為食到呢 ~~~ (主人:Sorry 冇你份)

訓醒喇?

Jail! (主人執緊屋 Be Patient!)

除左間汪屋仲有第二個竇
2007-6-11 02:41 PM#3

英曲初中生

UID 4568
精華 0
積分 92
帖子 92
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狗狗技能:hand,Give me five,唔駛訓覺,引體上升
狗狗性格:膽小、好奇、撩事鬥非、精甩尾、古惑、識事務去黏著人
來自紅磡
狀態 離線
Chotto為食個樣好搞笑! cola都好為食,一有野食,無嗌到比手手,會自動狂比手手 嘩! 你d餸好豐富呀

Fai & Hei
2007-6-11 03:03 PM#4

英曲小學生

UID 4664
精華 0
積分 67
帖子 77
閱讀權限 250
註冊 2007-6-9
英曲會員編號:
hehe..真係好為食...佢仲識分到拆零食包裝既聲...

死啦佢成日跑都仲咁鬼肥..點算
2007-6-11 03:17 PM#5

英曲初中生

UID 4568
精華 0
積分 92
帖子 92
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自紅磡
狀態 離線
回復 #5 chaosxyz 的帖子

好叻仔呀! 識分零食包裝袋聲...

你可以試下控制佢o既食量...

我成日都想cola肥d,但好似食極都唔吸收咁。

Fai & Hei
2007-6-11 04:29 PM#6

Janice
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 4503
精華 0
積分 686
帖子 745
閱讀權限 250
註冊 2007-5-22
所養英曲名稱:Coffee & Cobo
英曲會員編號:623
狗狗性別:女
狗狗出生日期:31/05/1995 & 19/10/2007
狗狗最喜歡:食,訓,游泳,主人按摩
狗狗最討厭:無人係屋企(怕靜,怕黑,怕打雷)
狗狗技能:唱歌,打鼻鼾
狗狗性格:活潑,開朗, 什麼都吃
居住地區:ShamShuiPO
來自朋友
狀態 離線
hello,我叫Coffee,今年12歲啦,我以前都跑得好快.不過現在老啦行動慢左好多啦
2007-6-11 04:31 PM#7

umu
英曲BB班

UID 4437
精華 0
積分 20
帖子 20
閱讀權限 250
註冊 2007-5-15
所養英曲名稱:真名: tembi   花名: 仔, doll, 大姑娘
英曲會員編號:622
狗狗性別:m
狗狗出生日期:2001 09 21
狗狗最喜歡:玩具 街街 零食
狗狗最討厭:一個人係屋企 剪手甲
狗狗技能:偷食
狗狗性格:怕大狗、怕陌生人、鐘意去公園、o吾鐘意行市区
居住地區:離島
狀態 離線
Hi 你好呀
你主人話你既狗狗技能係懶皮、點様懶皮法呀

我好鐘意d得意又柔身既玩具、又好鐘意d細細隻既狗、同d細狗係棵樹度圍住圏咁你追我我追你、俾阿媽笑我地似陳寶珠同呂奇^o^
2007-6-11 04:40 PM#8

tobybobo (杜寶)
英曲硏究生

UID 747
精華 0
積分 400
帖子 399
閱讀權限 250
註冊 2006-8-3
所養英曲名稱:Toby / 嗲利女 - 小寶寶
英曲會員編號:747
狗狗性別:F
狗狗出生日期:Dec.,1,2004(Toby) / Dec., 26,1997 (小寶寶)
狗狗最喜歡:去街街,食零食和佢件玩具"小寶寶"
狗狗最討厭:無得食和去街
狗狗技能:Sit,down,Left or Right hand and Jump 接波汲和snake
狗狗性格:活潑好動
居住地區:Kwai Chung
來自Tuen Mun
狀態 離線
Hi HiChotto.

Welcome.

我係Toby, 得閒多d上來傾
2007-6-11 05:20 PM#9

wallis
英曲班主任

UID 717
精華 0
積分 669
帖子 672
閱讀權限 250
註冊 2006-7-29
所養英曲名稱:津津
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:6-12-06
狗狗最喜歡:食野,咬咬,去街街,跑草,我地陪住佢
狗狗最討厭:戴口罩,得自己一個係屋企
狗狗技能:sit,唔准郁,左手右手,執玩具
狗狗性格:嗲,熱情
居住地區:YUEN LONG
WELCOME!

永遠懷念我最疼愛的B女女
2007-6-11 05:31 PM#10

tammy (月希媽媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 1111
精華 0
積分 1472
帖子 1469
閱讀權限 250
註冊 2006-10-24
所養英曲名稱:托托coco威威綿綿飛飛
英曲會員編號:595,594,596,597,630
狗狗性別:2囝3囡
狗狗出生日期:托2月3,coco6月14,威+綿1月17,飛7月29
狗狗最喜歡:食、去街街
狗狗最討厭:冇得落街
狗狗技能:俾手手,接狗鉼
狗狗性格:乖
居住地區:WTS
Hi

我地係曲曲家庭-----------------威威、    托托、    綿綿、    CoCo  $    飛飛

記得時時嚟傾計
2007-6-11 06:20 PM#11

英曲小學生

UID 4664
精華 0
積分 67
帖子 77
閱讀權限 250
註冊 2007-6-9
英曲會員編號:
你地好喔

sorry 打錯 係'賴'皮至岩.. hmm....用零食引佢敎佢新命令個陣佢冇耐性學 佢心入面掛住我手上既狗餅 跟住佢就軟賴賴咁灘左係地上陏都唔陏下直至俾佢食為止

2007-6-11 07:53 PM#12

steve1222 (薯爸,薯媽)
版主

UID 4446
精華 0
積分 1145
帖子 1176
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:薯DON豬,薯仔妹妹
英曲會員編號:626
狗狗性別:M,F
狗狗出生日期:16-2-2001,17-04-1994
狗狗最喜歡:雞肉
狗狗最討厭:聽到〝NO〞
狗狗技能:SIT,HAND,WAIT,GO
狗狗性格:熱情
居住地區:MA ON SHAN
來自MA ON SHAN
狀態 離線
你好呀!!間屋仔好靚呀,貴唔貴架??

2007-6-12 10:43 AM#13

英曲初中生

UID 4568
精華 0
積分 92
帖子 92
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自紅磡
狀態 離線
回復 #12 chaosxyz 的帖子

hahaha...

Chotto都好奸下... 呢招唔通係秘密武器?

Fai & Hei
2007-6-12 11:26 AM#14

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
Hi, chotto你好, 我叫mocha, 你係咪成日比爹d追打, 所以跑得好快呀

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2007-6-12 04:49 PM#15

英曲小學生

UID 4664
精華 0
積分 67
帖子 77
閱讀權限 250
註冊 2007-6-9
英曲會員編號:
to:薯爸  about $4xx 屋企人買既

to: Mocha   都好少打打既..不過有時錯得好交關先會打      佢咬住玩具走過尼扮樓你玩..想捉住佢舊玩具個陣即刻閃開去老遠 好似懶串咁:玩你炸 一唔理佢就過來o爹返你轉頭...古惑到呢~~
2007-6-12 07:35 PM#16

英曲小學生

UID 4664
精華 0
積分 67
帖子 77
閱讀權限 250
註冊 2007-6-9
英曲會員編號:

QUOTE:
原帖由 Hei 於 2007-6-12 11:26 AM 發表
hahaha...

Chotto都好奸下... 呢招唔通係秘密武器?
係..佢真係好奸.但只不過扮野博同情...奸得尼有d傻氣

2007-6-12 07:48 PM#17

steve1222 (薯爸,薯媽)
版主

UID 4446
精華 0
積分 1145
帖子 1176
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:薯DON豬,薯仔妹妹
英曲會員編號:626
狗狗性別:M,F
狗狗出生日期:16-2-2001,17-04-1994
狗狗最喜歡:雞肉
狗狗最討厭:聽到〝NO〞
狗狗技能:SIT,HAND,WAIT,GO
狗狗性格:熱情
居住地區:MA ON SHAN
來自MA ON SHAN
狀態 離線
4xx又幾抵喎!!

2007-6-12 09:17 PM#18

Sarah331 (sarah)
英曲高中生

UID 3940
精華 0
積分 127
帖子 126
閱讀權限 250
註冊 2007-4-13
所養英曲名稱:Fatty
英曲會員編號:620
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:同主人玩
狗狗最討厭:
狗狗技能:sit down hand roll five
狗狗性格:嗲人 為食 臭脾氣
居住地區:tuen mun
來自hk
狀態 離線
haha
我家Fatty仔都係住屯門wor~~~
唔知見過未呢
2008-2-4 05:27 PM#19

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.078637 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 04:42 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver