PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 43  1/3  1  2  3  > 

標題: Hello,新會員Sasha報到!!!~  

yippeeable (Alex爸,Harmony媽)
英曲小學生

UID 4431
精華 0
積分 33
帖子 33
閱讀權限 250
註冊 2007-5-15
所養英曲名稱:sasha
英曲會員編號:627
狗狗性別:girl
狗狗出生日期:16 march 2007
狗狗最喜歡:咬o野, 烚媽咪, 被人摸肚
狗狗最討厭:老豆咩都say "NO"
狗狗技能:Sit, Down, Stay, Come, 咬住D野死都唔放
狗狗性格:百厭妹,硬頸妹
居住地區:西環
Hello,新會員Sasha報到!!!~

Hello!! 各位好,我是新會員Sasha,大家多多指教,
返左屋企一個禮拜喇,已經開始習慣喇。

2007-6-3 10:39 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

英曲小學生

UID 4431
精華 0
積分 33
帖子 33
閱讀權限 250
狗狗技能:Sit, Down, Stay, Come, 咬住D野死都唔放
我的生活照~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2007-6-3 10:43 PM#2

英曲小學生

UID 4431
精華 0
積分 33
帖子 33
閱讀權限 250
仲有呀,老豆幫我影好多相呀

2007-6-3 10:50 PM#3

wing
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
我要做大佬!

UID 247
精華 0
積分 1452
帖子 1492
閱讀權限 250
註冊 2006-3-14
所養英曲名稱:cooky
英曲會員編號:581
狗狗性別:m
狗狗出生日期:oct 2005
狗狗最喜歡:eat and play
狗狗最討厭:cut nails, touch ears
狗狗技能:sit, down, crawl, hand, give me five/ten, jump
狗狗性格:active
居住地區:TP
來自http://cooky050407.mysinablog.com/
狀態 離線
歡迎!你好可愛呀
我家有一隻愛擒檯~cooky
多d上黎傾偈丫

甜美笑容

2007-6-3 10:51 PM#4
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Irislam (QQ媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗性別:女
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
你係咪識得亞GI架(PEPSI&MUI姐姐)?
我自我介紹先
我隻英曲都係黑色架, 囡囡5歲, 叫QQ
另一隻mixed約6歲, 叫茶茶
得閒多D上黎傾下

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2007-6-3 11:25 PM#5

Jade
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung
Hello! sasha,

好靚女喎,你好熟口面喎.........等我諗下先

我記起嘞......你喺DOG ONE LIFE度嚟吖..........

歡迎歡迎, 叫媽咪Daddy得閒多d上嚟傾計吖,

post多d靚相上嚟比我哋睇吖

2007-6-4 12:48 AM#6

英曲小學生

UID 4431
精華 0
積分 33
帖子 33
閱讀權限 250

QUOTE:
原帖由 wing 於 2007-6-3 10:51 PM 發表
歡迎!你好可愛呀
我家有一隻愛擒檯~cooky
多d上黎傾偈丫
hello cooky,我而家都學緊擒sofa 呀,你睇下......

2007-6-4 01:18 AM#7

英曲小學生

UID 4431
精華 0
積分 33
帖子 33
閱讀權限 250

QUOTE:
原帖由 Irislam 於 2007-6-3 11:25 PM 發表
你係咪識得亞GI架(PEPSI&MUI姐姐)?
我自我介紹先
我隻英曲都係黑色架, 囡囡5歲, 叫QQ
另一隻mixed約6歲, 叫茶茶
得閒多D上黎傾下
Sasha媽(harmony) 識得亞Gi呀,佢教左 Sasha爸媽好多野呀,所以識得點樣照顧sahsa!!
要多謝亞Gi姐姐呀....好彩有Gi姐姐咋............仲有嘉嘉媽.....
hello 呀 QQ同茶茶...

2007-6-4 01:25 AM#8

英曲小學生

UID 4431
精華 0
積分 33
帖子 33
閱讀權限 250

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2007-6-4 12:48 AM 發表
Hello! sasha,

好靚女喎,你好熟口面喎.........等我諗下先

我記起嘞......你喺DOG ONE LIFE度嚟吖..........

歡迎歡迎, 叫媽咪Daddy得閒多d上嚟傾計吖,

post多d ...
之米就係我囉.....不過之前個禮拜一返屋企就病左,所以休養左一排囉......

2007-6-4 01:28 AM#9

Hei (Fai & Hei)
英曲初中生

UID 4568
精華 0
積分 92
帖子 92
閱讀權限 250
註冊 2007-5-31
所養英曲名稱:Cola(英曲), 小狼(混血兒)
英曲會員編號:
狗狗性別:F / M
狗狗出生日期:Dec 31, 2005 / Jun 30
狗狗最喜歡:食野、出街、抱抱、咬野、玩bibi
狗狗最討厭:吹毛、梳毛、主人困佢入籠、唔理佢、罵佢同打打
狗狗技能:hand,Give me five,唔駛訓覺,引體上升
狗狗性格:膽小、好奇、撩事鬥非、精甩尾、古惑、識事務去黏著人
居住地區:天水圍
來自紅磡
狀態 離線
hello, sasha!你個女女好可愛呀!
我都係岩岩加入o既新會員,我個女女叫cola呀,
多多指教!

Fai & Hei
2007-6-4 01:47 AM#10

忌廉媽咪 (忌廉媽咪)
版主

UID 122
精華 0
積分 1241
帖子 1289
閱讀權限 250
註冊 2006-1-2
所養英曲名稱:忌廉(細 lo)
英曲會員編號:448
狗狗性別:M
狗狗出生日期:01-09-2003
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:失寵
狗狗技能:扮可憐
狗狗性格:癡媽咪
居住地區:KT
來自香港
狀態 離線
我叫忌廉,歡迎你啊
2007-6-4 05:15 AM#11

wallis
英曲班主任

UID 717
精華 0
積分 669
帖子 672
閱讀權限 250
註冊 2006-7-29
所養英曲名稱:津津
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:6-12-06
狗狗最喜歡:食野,咬咬,去街街,跑草,我地陪住佢
狗狗最討厭:戴口罩,得自己一個係屋企
狗狗技能:sit,唔准郁,左手右手,執玩具
狗狗性格:嗲,熱情
居住地區:YUEN LONG
welcome! sasha好靚女好可愛呀! d相都影得好靚呀~
我津津仲有兩日就6個月大,多多指教!
唔睇埋sasha個出生日期都估唔到saaha得兩個半月大, 因為同津津3,4個月嗰時差唔多!

永遠懷念我最疼愛的B女女
2007-6-4 09:53 AM#12

gozilla2323 (靜仔)
英曲大學生

UID 4447
精華 0
積分 229
帖子 224
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:啊BE
英曲會員編號:
狗狗性別:女仔黎架!!~
狗狗出生日期:唔太清楚
狗狗最喜歡:玩+食+同我訓~^^
狗狗最討厭:冇........唉~~
狗狗技能:咬住舊骨~寧pat pat
狗狗性格:乖到死~唔識發惡~唔吠~
居住地區:將軍澳
來自愛狗一族
狀態 離線
好可愛呀!!~~~
2007-6-4 11:54 AM#13

sunnysideup (Honma 媽)
英曲硏究生

UID 799
精華 0
積分 323
帖子 322
閱讀權限 250
註冊 2006-8-13
所養英曲名稱:Honma, Chiqui
英曲會員編號:604
狗狗性別:有仔有女
狗狗出生日期:Honma: 2006年5月30日; Chiqui: 1月26日
狗狗最喜歡:同爹哋媽咪玩, 痴到實
狗狗最討厭:困籠, 孤單
狗狗技能:最叻係Fetch... 同埋咋咋帝...
狗狗性格:活潑, 蠱蠱惑惑, Chiqui 勁嗲
居住地區:
來自HK
狀態 離線
好得意呀, sasha你   你咁細個就識單眼放生電啦?!?!?  我仔仔叫Honma, 囡囡叫Chiqui, 歡迎歡迎

Hi, 我係Honma and Chiqui 百厭星, 玩,食, 瞓我最醒!
2007-6-4 12:41 PM#14

chrisyaufish (chrisyaufish)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
我係肥仔lok~

UID 259
精華 0
積分 1003
帖子 1043
閱讀權限 250
註冊 2006-3-17
所養英曲名稱:Lok
英曲會員編號:577
狗狗出生日期:24/08/2004
狗狗最喜歡:食野,玩公仔,搓肚仔.....
狗狗最討厭:吸塵,出街,細佬...
狗狗技能:俾手、 SitSit、Down、俾雙手,跳起接公仔
狗狗性格:好鬼爹,成日鍚人,超級胃食!好多野講!出街就驚過鬼!
居住地區:QB
來自愛記
狀態 離線
sahsa真係好可愛啊~識得飛之餘仲識單眼o添~

2007-6-4 04:05 PM#15
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

tammy (月希媽媽)
版主

UID 1111
精華 0
積分 1472
帖子 1469
閱讀權限 250
註冊 2006-10-24
所養英曲名稱:托托coco威威綿綿飛飛
英曲會員編號:595,594,596,597,630
狗狗性別:2囝3囡
狗狗出生日期:托2月3,coco6月14,威+綿1月17,飛7月29
狗狗最喜歡:食、去街街
狗狗最討厭:冇得落街
狗狗技能:俾手手,接狗鉼
狗狗性格:乖
居住地區:WTS
Hello Sasha

我係綿綿

歡迎歡迎

你好Cute呀

曲曲家庭

2007-6-4 04:08 PM#16

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
歡迎你呀..小朋友...
我隻曲三歲..男仔叫coffee

2007-6-4 04:40 PM#17
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

p4uL1N3 (曲奇MAMI)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 399
精華 0
積分 1100
帖子 1093
閱讀權限 250
註冊 2006-4-30
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:600
狗狗出生日期:27-1-06
狗狗最喜歡:Biting and chewing
狗狗最討厭:Me
狗狗技能:Bite Me
狗狗性格:crazy
居住地區:Australia
來自Australia
狀態 離線
Sasha, 歡迎你加入呀! 你好得意呀!
我家曲曲1歲半, 一名鬼仔, 又名大舊曲奇!

我叫白頭曲奇呀! 好易認嫁! 大家好?? 我有個好錫我既MAMI同DADI!!
2007-6-4 05:34 PM#18

英曲小學生

UID 4431
精華 0
積分 33
帖子 33
閱讀權限 250

QUOTE:
原帖由 Hei 於 2007-6-4 01:47 AM 發表
hello, sasha!你個女女好可愛呀!
我都係岩岩加入o既新會員,我個女女叫cola呀,
多多指教!
hello cola, nice to meet you r,
i saw ur picture n she's soooooo cute~~~  a bit looks like sasha ler....

2007-6-7 02:31 AM#19

英曲小學生

UID 4431
精華 0
積分 33
帖子 33
閱讀權限 250

QUOTE:
原帖由 wallis 於 2007-6-4 09:53 AM 發表
welcome! sasha好靚女好可愛呀! d相都影得好靚呀~
我津津仲有兩日就6個月大,多多指教!
唔睇埋sasha個出生日期都估唔到saaha得兩個半月大, 因為同津津3,4個月嗰時差唔多!
hi hi 津津 sister, happy 6 months old birthday la
i was very skinny when i got home 2 weeks ago, but now i ate so much and become  大隻妙
i'm turning to 3 months old 9 days later la.......can't wait to finish the injection and then 同陽光玩遊戲~~~

2007-6-7 02:43 AM#20
 43  1/3  1  2  3  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.083531 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 04:42 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver