PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 呢間我做過~狗俾人打到流血~~  

gozilla2323 (靜仔)
英曲大學生

UID 4447
精華 0
積分 229
帖子 224
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:啊BE
英曲會員編號:
狗狗性別:女仔黎架!!~
狗狗出生日期:唔太清楚
狗狗最喜歡:玩+食+同我訓~^^
狗狗最討厭:冇........唉~~
狗狗技能:咬住舊骨~寧pat pat
狗狗性格:乖到死~唔識發惡~唔吠~
居住地區:將軍澳
來自愛狗一族
狀態 離線
呢間我做過~狗俾人打到流血~~

九龍城~~犬之salon~~
我果時返寵物美容學徒~
返左二日冇返~~
因為果個男美容師~打到隻狗個口流血~
地下仲一點點的~
條頸又有傷痕~
因為果時隻狗狗係全剷毛的~
所以好清楚睇到~
但果個啊婆都冇出聲~>.<
我返第二日已經嚇走我喇~~~
果間鋪老板娘仲養左隻牧羊女的~~
不過都好老~~
d狗狗成都俾佢地~剪甲剪到流血的~
成日都要用止血粉~~
2007-6-3 01:52 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

jimmy237 (Jimmy)
英曲導師

UID 292
精華 0
積分 532
帖子 523
閱讀權限 250
註冊 2006-3-29
所養英曲名稱:班班
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:1-25-05
狗狗最喜歡:被人摸肚,喜歡同人玩
狗狗最討厭:被狗吠,狗糧,唔喜歡同狗玩
狗狗技能:跳圈,遞手
狗狗性格:斯文,溫柔
居住地區:黃大仙
錦都得....好無人性,唔聽話就罵啦!唔好打人地d狗,如果比d狗主知實要報警,各位真係要小心D.
2007-6-3 10:05 PM#2

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
blacklist佢先..

2007-6-3 10:51 PM#3
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

joyce815815 (joYCE)
英曲大學生

UID 1099
精華 0
積分 279
帖子 281
閱讀權限 250
註冊 2006-10-21
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:11月18號同1月幾
狗狗最喜歡:去街街
狗狗最討厭:bb唔鐘意狗仔吠,仔仔就唔鐘意俾人剪腳底毛
狗狗技能:bb,give me five,仔仔識請請,roll,bang等等
狗狗性格:2個都鐘意同人同狗仔挽
居住地區:大埔
咁衰ga........

我會永遠懷念bb,同時我會把對佢既愛放係仔仔同其他動物上!
2007-6-3 11:43 PM#4

gozilla2323 (靜仔)
英曲大學生

UID 4447
精華 0
積分 229
帖子 224
閱讀權限 250
註冊 2007-5-16
所養英曲名稱:啊BE
英曲會員編號:
狗狗性別:女仔黎架!!~
狗狗出生日期:唔太清楚
狗狗最喜歡:玩+食+同我訓~^^
狗狗最討厭:冇........唉~~
狗狗技能:咬住舊骨~寧pat pat
狗狗性格:乖到死~唔識發惡~唔吠~
居住地區:將軍澳
來自愛狗一族
狀態 離線
佢地表面睇冇野~
有養狗仲以為有愛心~~
果間鋪個老板娘~仲有個細妹都係開狗鋪架~
係太子的~~唔知叫咩咩世界??
我都唔記得了....
果時見完佢呢間~就叫我見埋佢啊妹果間~~
唔知係咪都係咁的~~
2007-6-4 12:01 PM#5

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.169984 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-5 05:56 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver