PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 一歲可愛比高女 dd 待領養  

Dora (dorachoya)
英曲導師

UID 45
精華 0
積分 462
帖子 462
閱讀權限 250
註冊 2005-10-8
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:May 2002
狗狗最喜歡:搞搞震,偷野食,去街街, swim,勁跑
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:比hand hand, 食野只需9秒9
狗狗性格:勁開朗,
居住地區:彩虹橋
來自屯門
狀態 離線
一歲可愛比高女 dd 待領養

hi 各位,我係代同事 post 領養告示的....
呢隻比高女近日被人遺棄於我公司附近, 曾張貼告示尋找主人, 但無人認領, 現 dd 寄養在同事家中, 如有心人想領養呢隻可愛比高女請 e-mail :
yin_1985@yahoo.com.hk

種頪 : 比高
年齡 : ~ 1 year
性格 : 活潑開朗

p.s. 請大家給她一個家啦  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

心仍牽掛兩位小天使---Cookie & happy

2007-5-30 04:04 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

動感姐梨
英曲BB班

UID 2008
精華 0
積分 15
帖子 15
閱讀權限 250
註冊 2007-2-5
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
好似搵到新主人架啦... hkpet早幾日post左, 又係叫deedy架喎, 係咪同一隻??
http://www.hkpet.net/big5/adopt/ ... p;pet=0&id=2587
2007-5-30 05:29 PM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

KIT@MC (KIT)
英曲預備班

UID 4401
精華 0
積分 6
帖子 6
閱讀權限 250
註冊 2007-5-11
所養英曲名稱:COOKIE
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:19/5/1999
狗狗最喜歡:EATING
狗狗最討厭:NO ONE
狗狗技能:PLAY THE BALL
狗狗性格:HAPPY
居住地區:N.T
來自H.K
狀態 離線
我想領養佢!!!但要咩條叫?!
2007-5-30 05:30 PM#3
查看資料  Blog  發短消息  頂部

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KIT@MC 於 2007-5-30 05:30 PM 發表
我想領養佢!!!但要咩條叫?!
你e-mail去 yin_1985@yahoo.com.hk 問問啦.. ^^

2007-5-31 10:21 AM#4
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.051304 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-18 08:36 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver