PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 非牟利動物醫院  

jimmy237 (Jimmy)
英曲導師

UID 292
精華 0
積分 532
帖子 523
閱讀權限 250
註冊 2006-3-29
所養英曲名稱:班班
英曲會員編號:
狗狗性別:F
狗狗出生日期:1-25-05
狗狗最喜歡:被人摸肚,喜歡同人玩
狗狗最討厭:被狗吠,狗糧,唔喜歡同狗玩
狗狗技能:跳圈,遞手
狗狗性格:斯文,溫柔
居住地區:黃大仙
非牟利動物醫院

嘩....勁難book la.
我本來想同班班book做絕育手術,但係book左兩日都book唔到,仲要係一朝早9:00打去架la ,
一係唔通一係通左無人聽,打到9:08 分到就有人聽話已經full左, 第二日再試去到9:06分先有人聽,
都係full埋, 要等到下星期先可以再book, 因為佢地booking只收3星期後的booking, 所以要book其
它時間都唔得,重有逢星期3 - 5 先至有手術做, 所以亦都是需要在星期3 - 5才可以打電話去book的.
勁煩......係真唔係禁多人要book呀?
請問各位有無試過在那裡booking, 是否同樣情況呢 ?
2007-5-25 02:28 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

忌廉媽咪 (忌廉媽咪)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 122
精華 0
積分 1241
帖子 1289
閱讀權限 250
註冊 2006-1-2
所養英曲名稱:忌廉(細 lo)
英曲會員編號:448
狗狗性別:M
狗狗出生日期:01-09-2003
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:失寵
狗狗技能:扮可憐
狗狗性格:癡媽咪
居住地區:KT
來自香港
狀態 離線
我上次都已經打爆個電話咁滯啦,又係勁播電話錄音lor...我相信真係好多人睇呢間野!不過如果絕育,其實聽聞有個機構每個星期都有流動車出動!
2007-5-25 07:01 PM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
我有幫非牟利動物醫院做義工
的宜且確好多人BOOK呀

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2007-5-25 10:02 PM#3
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
不如去私家獸醫啦..多幾百蚊..唔使等咁耐

2007-5-25 10:32 PM#4
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.057928 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-16 07:11 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver