PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 點解我無會員編號  

Janice
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 4503
精華 0
積分 686
帖子 745
閱讀權限 250
註冊 2007-5-22
所養英曲名稱:Coffee & Cobo
英曲會員編號:623
狗狗性別:女
狗狗出生日期:31/05/1995 & 19/10/2007
狗狗最喜歡:食,訓,游泳,主人按摩
狗狗最討厭:無人係屋企(怕靜,怕黑,怕打雷)
狗狗技能:唱歌,打鼻鼾
狗狗性格:活潑,開朗, 什麼都吃
居住地區:ShamShuiPO
來自朋友
狀態 離線
點解我無會員編號

Pls help, 點解我無會員編號, 係唔係我整錯咩嘢, 幫幫忙啦, 謝謝!
2007-5-23 11:19 AM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
唔係.. member no係要我幫你攪架..
member no. 係 623

2007-5-23 11:32 AM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

ceci_mina (康 & Ceci)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
Cookie Nick夫婦

UID 806
精華 0
積分 3169
帖子 3207
閱讀權限 250
註冊 2006-8-14
所養英曲名稱:吳小曲 (細曲) + 吳小嚦(Nick豬仔)
英曲會員編號:806
狗狗性別:曲曲小公主 & 嚦嚦小王子
狗狗出生日期:2 Jan 2005 + 15 Jan 2006
狗狗最喜歡:細曲:眼啤啤、攬住人條頸;Nick:風筒吹毛,鍚人個咀
狗狗最討厭:細曲:比人吹耳仔;Nick:老婆唔睬佢
狗狗技能:細曲:叫人聽電話;Nick:響沙發頂表演體操
狗狗性格:吳小曲:極聰明;Nick仔:傻更更
居住地區:青衣
來自香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2007-5-23 11:32 AM 發表
咦?點解D編號走番轉頭咁既?
一年前都八百幾九百,而家又變番六百幾既?

2007-5-23 02:05 PM#3

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2007-5-23 02:05 PM 發表

咦?點解D編號走番轉頭咁既?
一年前都八百幾九百,而家又變番六百幾既?
唔係喎.. 你個no. 係唔係我俾你架.

2007-5-23 03:15 PM#4

版主

UID 806
精華 0
積分 3169
帖子 3207
閱讀權限 250
狗狗出生日期:2 Jan 2005 + 15 Jan 2006
狗狗最喜歡:細曲:眼啤啤、攬住人條頸;Nick:風筒吹毛,鍚人個咀
來自香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2007-5-23 03:15 PM 發表

唔係喎.. 你個no. 係唔係我俾你架.
咦?我個編號係跟個UID噃!
呢~~~睇睇個會員名錄~~點解UID同會員編號又變左兩樣野既?
咁講我地咪好多會員其實都係無左個編號囉?
好亂啊!~

2007-5-23 04:58 PM#5

版主

UID 806
精華 0
積分 3169
帖子 3207
閱讀權限 250
來自香港
狀態 離線
左邊寫左我個編號係806,但再按名睇番個人資料呢個又變左UID,個英曲會員編號又空左既?
嗚~~~~~~~即係點點呢?

2007-5-23 05:02 PM#6

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2007-5-23 04:58 PM 發表

咦?我個編號係跟個UID噃!
呢~~~睇睇個會員名錄~~點解UID同會員編號又變左兩樣野既?
咁講我地咪好多會員其實都係無左個編號囉?
好亂啊!~
唔同架.. member no. 係要pm我 , 我自會幫佢加..
而uid 係bbs o既會員.. 無養曲架都一樣可以登記架..

2007-5-23 05:03 PM#7

版主

UID 806
精華 0
積分 3169
帖子 3207
閱讀權限 250
來自香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2007-5-23 05:03 PM 發表

唔同架.. member no. 係要pm我 , 我自會幫佢加..
而uid 係bbs o既會員.. 無養曲架都一樣可以登記架..
噢~~~~~我咁耐唔知添!
咁我係咪要再PM過呢?
好瘀皮添!~

2007-5-23 05:04 PM#8

版主

UID 806
精華 0
積分 3169
帖子 3207
閱讀權限 250
來自香港
狀態 離線
哎吔~~~~我仲發現我地有好多舊會員同我一樣中招添~~
呵!有好多人陪~~無咁瘀~~~

2007-5-23 05:09 PM#9

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 23/5/2007 17:04 發表

噢~~~~~我咁耐唔知添!
咁我係咪要再PM過呢?
好瘀皮添!~

快D PM細曲同NICK既資料比PHILIP啦

2007-5-23 05:49 PM#10

lichingho (Alex & Angel)
英曲導師

UID 736
精華 0
積分 560
帖子 562
閱讀權限 250
註冊 2006-8-1
所養英曲名稱:仔仔/小蕃茄妹妹傻瓜BB豬
英曲會員編號:624
狗狗性別:男仔/女仔
狗狗出生日期:2ndFeb97/ 28thDec02
狗狗最喜歡:Alex & Angel
狗狗最討厭:成日係屋企
狗狗技能:挨住Alex扮可愛
狗狗性格:好
居住地區:荃灣
來自本土
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2007-5-23 05:09 PM 發表
哎吔~~~~我仲發現我地有好多舊會員同我一樣中招添~~
呵!有好多人陪~~無咁瘀~~~
Like me

蕃茄妹妹的blog
http://muimuitomato.blogspot.com/

仔仔, 你在彩紅橋的另一方好嗎?

我們總有一天會再見!

2007-5-23 08:53 PM#11

我愛英曲 (Dick & Angie)
英曲大學生

UID 1441
精華 0
積分 247
帖子 247
閱讀權限 250
註冊 2007-1-13
所養英曲名稱:豆豉
英曲會員編號:629
狗狗性別:女
狗狗出生日期:06-12-2006
狗狗最喜歡:咬咬
狗狗最討厭:給老豆鬧
狗狗技能:sit,handhand,去厠所,拾玩具
狗狗性格:扮傻
居住地區:沙田

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2007-5-23 11:32 AM 發表
我又要

2007-5-25 05:18 PM#12

michelle306 (michelle)
英曲BB班
http://www.pfhouse.net/BBS/ ..

UID 4349
精華 0
積分 37
帖子 26
閱讀權限 250
註冊 2007-5-4
所養英曲名稱:波波
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:14-2-2006
狗狗最喜歡:食野
狗狗最討厭:在籠中
狗狗技能:俾手,give me five
狗狗性格:熱情,懶玩
居住地區:長沙彎
來自hk
狀態 離線
我都無會員no>>
why??

圖片附件: IMG_0050.jpg (2007-5-27 02:18 AM, 163.52 K)

我叫波波呀!!
我好貪玩架!!^^
haha
2007-5-27 02:18 AM#13
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.073014 second(s), 7 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-15 07:46 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver