PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 34  2/2  <  1  2 

標題: 終於問到價錢同size了... t-shirt & 三角巾  

abby (abby)
英曲導師

UID 350
精華 0
積分 435
帖子 445
閱讀權限 250
註冊 2006-4-14
所養英曲名稱:妹妹
英曲會員編號:
狗狗性別:女
狗狗出生日期:1996
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:一個人
狗狗技能:吃
狗狗性格:乖
居住地區:西環
來自hk
狀態 離線
no problem la, 照要, 等我度下size先
2007-5-24 11:27 AM#21
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Irislam (QQ媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
hehe.......終於有會服
我都不知幾開心, 點會有問題呀

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2007-5-24 01:12 PM#22

kanpjj
英曲預備班

UID 4486
精華 0
積分 1
帖子 1
閱讀權限 250
註冊 2007-5-20
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
t-shrit

I want to ask if I really want to buy 3 of them , who can I
contact?
2007-5-24 03:45 PM#23

kanandy (水爸 Andy)
英曲大學生

UID 1054
精華 0
積分 263
帖子 262
閱讀權限 250
註冊 2006-10-12
所養英曲名稱:亞水、肥水
英曲會員編號:619
狗狗出生日期:08-06-2003
狗狗最喜歡:零食、去街、攬住我訓
狗狗最討厭:獨留在家
狗狗技能:sit、hand、stay、down、come
狗狗性格:細膽、緊張、嬌嗲
居住地區:大埔
來自H.K
狀態 離線
價錢無問題,重有埋童裝!正 真係唔該哂盟主
想問o下size係點計?乜係半胸圍or後中長 應該點度先o岩呢

2007-5-25 01:20 AM#24

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kanpjj 於 2007-5-24 03:45 PM 發表
I want to ask if I really want to buy 3 of them , who can I
contact?
你pm我 or e-mail我啦. pf_house@yahoo.com.hk
你講埋你要幾多件, o羊款, o羊size 同埋你個phone no. 俾我啦.
thx

2007-5-25 02:44 AM#25
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

菜鳥
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12

UID 17
精華 0
積分 2838
帖子 2889
閱讀權限 250
所養英曲名稱:隊長
英曲會員編號:550
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:09-12-2004
狗狗最喜歡:食同玩
狗狗最討厭:無得食同無得玩
狗狗技能:都係食同玩
狗狗性格:熱情
居住地區:香港島
來自300呎的溫暖窩
狀態 離線
我係局長
衫我要2件.......三角巾要2件
中碼同大碼各1件

★ 菜鳥手記 ★
2007-5-25 04:07 AM#26

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 菜鳥 於 2007-5-25 04:07 AM 發表
我係局長
衫我要2件.......三角巾要2件
中碼同大碼各1件
你要邊款呢? 同埋pm埋你個phone no. 俾我啦. ^^ thx

2007-5-25 08:44 AM#27

PHILIP
英曲大聯盟盟主
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
來自PF HOUSE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kanandy 於 2007-5-25 01:20 AM 發表
價錢無問題,重有埋童裝!正 真係唔該哂盟主
想問o下size係點計?乜係半胸圍or後中長 應該點度先o岩呢

2007-5-25 11:25 AM#28

kanandy (水爸 Andy)
英曲大學生

UID 1054
精華 0
積分 263
帖子 262
閱讀權限 250
註冊 2006-10-12
所養英曲名稱:亞水、肥水
英曲會員編號:619
狗狗出生日期:08-06-2003
狗狗最喜歡:零食、去街、攬住我訓
狗狗最討厭:獨留在家
狗狗技能:sit、hand、stay、down、come
狗狗性格:細膽、緊張、嬌嗲
居住地區:大埔
來自H.K
狀態 離線
噢....明白哂!thx!

2007-5-25 12:32 PM#29

qqdog (queenie & mike)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
我有一個毛茸茸的國度

UID 23
精華 0
積分 610
帖子 649
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Brandy + 喜力仔
英曲會員編號:297
狗狗出生日期:8 Dec 1992 / 15 Dec 2005
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:你抺o左佢o的尿尿
狗狗技能:開門入籠飲水
狗狗性格:傻奸奸
居住地區:將軍澳
來自將軍澳的 No. 297
狀態 離線
我要一件白色, 加一件三角巾!
唔該晒 philip!

我有一個毛茸茸的國度@http://brandy9.mysinablog.com
2007-5-26 12:01 AM#30

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 qqdog 於 2007-5-26 12:01 AM 發表
我要一件白色, 加一件三角巾!
唔該晒 philip!
你PM PHILIP安全D哇

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2007-5-26 12:09 AM#31

qqdog (queenie & mike)
版主
我有一個毛茸茸的國度

UID 23
精華 0
積分 610
帖子 649
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Brandy + 喜力仔
英曲會員編號:297
狗狗出生日期:8 Dec 1992 / 15 Dec 2005
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:你抺o左佢o的尿尿
狗狗技能:開門入籠飲水
狗狗性格:傻奸奸
居住地區:將軍澳
來自將軍澳的 No. 297
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2007-5-26 12:09 AM 發表

你PM PHILIP安全D哇
哎呀, 係呀, 唔為意tim. 阿jade剛剛又提左我.
唔該晒哇!

我有一個毛茸茸的國度@http://brandy9.mysinablog.com
2007-5-26 12:21 AM#32

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
有左會服...就攪次官方活動
哂吓野LOR

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2007-5-26 12:27 AM#33

tammy (月希媽媽)
版主

UID 1111
精華 0
積分 1472
帖子 1469
閱讀權限 250
註冊 2006-10-24
所養英曲名稱:托托coco威威綿綿飛飛
英曲會員編號:595,594,596,597,630
狗狗性別:2囝3囡
狗狗出生日期:托2月3,coco6月14,威+綿1月17,飛7月29
狗狗最喜歡:食、去街街
狗狗最討厭:冇得落街
狗狗技能:俾手手,接狗鉼
狗狗性格:乖
居住地區:WTS
好呀

曲曲家庭

2007-5-28 09:24 AM#34
 34  2/2  <  1  2 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.068566 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-14 09:11 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver