PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 呵呵  

poodlezero
英曲高中生

UID 4208
精華 1
積分 142
帖子 133
閱讀權限 250
註冊 2007-4-16
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:唔知-被遺棄的
狗狗最喜歡:食, 喪跑
狗狗最討厭:沖涼
狗狗技能:jump, 執樽
狗狗性格:喪
居住地區:太子
呵呵

各位我養佐隻美曲呀, 係狗場人地唔要我拿佢返黎架, 今年3歲倒, 多多指教

妹妹Poodle : 4歲金毛
細佬細細 : 3歲美曲
My Blog : http://kevinpat.blog85.fc2.com/
2007-4-16 10:19 AM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Sue
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 131
精華 0
積分 1303
帖子 1303
閱讀權限 250
註冊 2006-1-10
所養英曲名稱:BenBen
英曲會員編號:576
狗狗性別:Dog
狗狗出生日期:July 10, 2005
狗狗最喜歡:食啋情B搅搅震
狗狗最討厭:手指指
狗狗技能:一般技能
狗狗性格:鉆央B喜歡交朋友
居住地區:Tai Po
來自遠方
狀態 離線
Welcome !!!
我隻都係黑白,英曲仔叫BenBen,19個月大,希望下次活動見。

2007-4-16 12:37 PM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Irislam (QQ媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗性別:女
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
恭喜你呀~

我自我介紹先~
我隻英曲囡囡4歲, 叫QQ
另一隻mixed約6歲, 叫茶茶
得閒多D上黎傾下

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2007-4-16 12:57 PM#3

Irislam (QQ媽)
版主

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗性別:女
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督

QUOTE:
原帖由 Sue 於 2007-4-16 12:37 PM 發表
Welcome !!!
我隻都係黑白,英曲仔叫BenBen,19個月大,希望下次活動見。
亞sue, 你咁快老人痴呆啦, benben21個月大啦

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2007-4-16 12:59 PM#4

tammy (月希媽媽)
版主

UID 1111
精華 0
積分 1472
帖子 1469
閱讀權限 250
註冊 2006-10-24
所養英曲名稱:托托coco威威綿綿飛飛
英曲會員編號:595,594,596,597,630
狗狗性別:2囝3囡
狗狗出生日期:托2月3,coco6月14,威+綿1月17,飛7月29
狗狗最喜歡:食、去街街
狗狗最討厭:冇得落街
狗狗技能:俾手手,接狗鉼
狗狗性格:乖
居住地區:WTS
Hi
我係飛飛, 就快2歲,
我同Papa、Mama、哥哥、姐姐一齊住架

得閒就上嚟啦!

曲曲家庭

2007-4-16 01:04 PM#5

Sue
版主

UID 131
精華 0
積分 1303
帖子 1303
閱讀權限 250
註冊 2006-1-10
所養英曲名稱:BenBen
英曲會員編號:576
狗狗性別:Dog
狗狗出生日期:July 10, 2005
狗狗最喜歡:食啋情B搅搅震
狗狗最討厭:手指指
狗狗技能:一般技能
狗狗性格:鉆央B喜歡交朋友
居住地區:Tai Po
來自遠方
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Irislam 於 2007-4-16 12:59 PM 發表

亞sue, 你咁快老人痴呆啦, benben21個月大啦
係咪老人痴呆 ... 等我去check鴷
不過,時間過得好快,轉眼間佢已經快2歲,真係唔想d時間過得咁快

2007-4-16 01:08 PM#6

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
歡迎呀..

2007-4-16 03:50 PM#7

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
歡迎歡迎..我家大少英曲coffee..二少八哥星仔..三少爺白八哥boss

2007-4-16 09:28 PM#8
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

poodlezero
英曲高中生

UID 4208
精華 1
積分 142
帖子 133
閱讀權限 250
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
大家記得下期買三隻狗...會有我呀細細(美曲)同snoopy 架..呵呵tammy你d 99 超令令呀~~

My Blog : http://kevinpat.blog85.fc2.com/
2007-4-17 02:23 PM#9

poodlezero
英曲高中生

UID 4208
精華 1
積分 142
帖子 133
閱讀權限 250
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
咁呢倒有無美曲架?

2007-4-17 03:09 PM#10

Hinckley (我們這一「家」)
英曲班主任

UID 2025
精華 0
積分 713
帖子 700
閱讀權限 250
註冊 2007-2-9
所養英曲名稱:男-仔仔,Happy仔 / 女-囡囡,Shirley婆婆
英曲會員編號:618
狗狗性別:童男童女
狗狗出生日期:仔仔-天秤座/囡囡-天蠍座/Happy仔&Shirley婆婆不?
狗狗最喜歡:仔=鍾意錫人/囡=鍾意人抱抱
狗狗最討厭:仔=唔理佢/囡=唔抱佢
狗狗技能:Sit,R&L hand,Stay簡單指令
狗狗性格:仔仔-大哥款/囡囡-嗲嗲扭擰/Happy仔-大陸仔出省城/Shi
居住地區:銀行系其中一棵行星地球上一處荒島叫青衣
來自Joyful Pet's house
狀態 離線
您好呀!我都有隻美曲仔,啡白色,叫BB!多多指教!

[在新視窗顯示]

http://www.joyfulpets-house.com
2007-4-26 07:03 PM#11

poodlezero
英曲高中生

UID 4208
精華 1
積分 142
帖子 133
閱讀權限 250
所養英曲名稱:
英曲會員編號:

QUOTE:
原帖由 Hinckley 於 2007-4-26 07:03 PM 發表
您好呀!我都有隻美曲仔,啡白色,叫BB!多多指教!
bb照靚呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!
早d識你就好啦!!!!!!!!
早排我狂找美曲影雜誌相呀!!!!!!!!!!
之前有無上美曲天地呀, 你知係香港地尋找美曲蹤影係幾咁難架啦!!
好想好想見下佢呀!!

2007-4-27 12:03 PM#12

Hinckley (我們這一「家」)
英曲班主任

UID 2025
精華 0
積分 713
帖子 700
閱讀權限 250
註冊 2007-2-9
所養英曲名稱:男-仔仔,Happy仔 / 女-囡囡,Shirley婆婆
英曲會員編號:618
狗狗性別:童男童女
狗狗出生日期:仔仔-天秤座/囡囡-天蠍座/Happy仔&Shirley婆婆不?
狗狗最喜歡:仔=鍾意錫人/囡=鍾意人抱抱
狗狗最討厭:仔=唔理佢/囡=唔抱佢
狗狗技能:Sit,R&L hand,Stay簡單指令
狗狗性格:仔仔-大哥款/囡囡-嗲嗲扭擰/Happy仔-大陸仔出省城/Shi
居住地區:銀行系其中一棵行星地球上一處荒島叫青衣
來自Joyful Pet's house
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 poodlezero 於 2007-4-27 12:03 PM 發表

bb照靚呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!
早d識你就好啦!!!!!!!!
早排我狂找美曲影雜誌相呀!!!!!!!!!!
之前有無上美曲天地呀, 你知係香港地尋找美曲蹤影係幾咁難架啦!!
好想好想見下佢呀!!
我未上過美曲天地,都搵唔到網址!
當初唸住搵隻黑白或三色美曲,後來緣份令我]遇到而家呢隻美曲,本來仲有隻三色美曲女,不過去鰼m虹橋囉!呢度有佢]欓菃r:

<< 請按這裡 >>

[在新視窗顯示]

http://www.joyfulpets-house.com
2007-4-27 02:44 PM#13

poodlezero
英曲高中生

UID 4208
精華 1
積分 142
帖子 133
閱讀權限 250
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
佢真係好型好靚成個鬼仔咁
我細細係人地唔要佢我係9場封\返黎架..

2007-4-27 03:45 PM#14

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.069331 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 07:04 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver