PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 30  1/2  1  2  > 

標題: happy仔報到!  

Kittyfok
英曲BB班

UID 1089
精華 0
積分 22
帖子 22
閱讀權限 250
註冊 2006-10-18
所養英曲名稱:Happy
英曲會員編號:
狗狗性別:男"仔"
狗狗出生日期:26.10.1993
狗狗最喜歡:我
狗狗最討厭:dirty
狗狗技能:有人喺屋企就扮乘,無人就..
狗狗性格:文靜,聽話
居住地區:沙田
happy仔報到!

大家好,我係happy.多多指教
2006-10-21 12:33 AM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
happy仔你好呀!
你幾多歲呀?

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-10-21 12:40 AM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

p4uL1N3 (曲奇MAMI)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 399
精華 0
積分 1100
帖子 1093
閱讀權限 250
註冊 2006-4-30
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:600
狗狗性別:M
狗狗出生日期:27-1-06
狗狗最喜歡:Biting and chewing
狗狗最討厭:Me
狗狗技能:Bite Me
狗狗性格:crazy
居住地區:Australia
來自Australia
狀態 離線
你好...我叫大舊鬼仔曲奇! 歡迎你!

我叫白頭曲奇呀! 好易認嫁! 大家好?? 我有個好錫我既MAMI同DADI!!
2006-10-21 12:41 AM#3

Elsa (Elsa)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
歡迎你加入呀...我隻英曲仔叫COFFEE兩歲幾..

2006-10-21 12:42 AM#4
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Kittyfok
英曲BB班

UID 1089
精華 0
積分 22
帖子 22
閱讀權限 250
英曲會員編號:
13歲,啱啱學識用電腦,所以動作慢小小.
2006-10-21 12:46 AM#5

Kittyfok
英曲BB班

UID 1089
精華 0
積分 22
帖子 22
閱讀權限 250
英曲會員編號:
2006-10-21 12:54 AM#6

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kittyfok 於 2006-10-21 12:46 AM 發表
13歲,啱啱學識用電腦,所以動作慢小小.
睇唔出wor....
我like happy仔對手呀
地拖手呀

2006-10-21 12:56 AM#7

Kittyfok
英曲BB班

UID 1089
精華 0
積分 22
帖子 22
閱讀權限 250
英曲會員編號:
最近剪咗毛,變咗毛筆手.
2006-10-21 01:01 AM#8

Kittyfok
英曲BB班

UID 1089
精華 0
積分 22
帖子 22
閱讀權限 250
英曲會員編號:
sorry,我要bye.
2006-10-21 01:06 AM#9

joankong
英曲高中生

UID 771
精華 0
積分 161
帖子 161
閱讀權限 250
註冊 2006-8-8
所養英曲名稱:pluto
英曲會員編號:601
狗狗出生日期:2006年5月1日
狗狗最喜歡:玩,食野,去街街
狗狗最討厭:梳毛,洗耳仔
狗狗技能:sit,hand,搵波波,搵繩繩,搵骨骨,jump,give me five
狗狗性格:活潑,熱情
你話你13歲,定happy仔13歲呀
2006-10-21 01:17 AM#10

月希
英曲導師

UID 83
精華 0
積分 435
帖子 435
閱讀權限 250
註冊 2005-11-22
所養英曲名稱:Coco/托托/威威/綿綿/飛飛
英曲會員編號:594. 595. 596, 597, 598
狗狗性別:女/男/男/女/女
狗狗出生日期:6-03/2-04/1-05/1-05/7-05
狗狗最喜歡:月希/月希媽/咬嘢/攪事/行山
狗狗最討厭:白色犬/困籠/其他狗/話佢醜/無
狗狗技能:sit,俾手,跳高接餅
狗狗性格:有性格/純品/攪笑/古惑/聰明
居住地區:黃大仙
來自MK/MK/WTS/WTS/WTS
狀態 離線
Hello 我係曲曲家庭嘅爸爸'托托'就快3歲

歡迎上嚟

2006-10-21 12:50 PM#11

忌廉媽咪 (忌廉媽咪)
版主

UID 122
精華 0
積分 1241
帖子 1289
閱讀權限 250
註冊 2006-1-2
所養英曲名稱:忌廉(細 lo)
英曲會員編號:448
狗狗性別:M
狗狗出生日期:01-09-2003
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:失寵
狗狗技能:扮可憐
狗狗性格:癡媽咪
居住地區:KT
來自香港
狀態 離線
歡迎你啊!我囝囝叫忌廉三歲,得閒上來大家分享下狗狗樂,你狗狗好似呢度一位會員的狗GOKA
2006-10-21 05:37 PM#12

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線
我估小主人係13歲..隻狗應該無咁老..

2006-10-21 11:20 PM#13

Kittyfok
英曲BB班

UID 1089
精華 0
積分 22
帖子 22
閱讀權限 250
英曲會員編號:
oh no,唔知十幾多年前就13歲喺亞happy仔13歲
2006-10-21 11:28 PM#14

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線
即係話..你養左佢13年呀??..你係咪咁計呀??..定係一年七歲..兩年十幾歲咁計呀???
因為睇佢相片..佢唔似咁老噃..

2006-10-21 11:33 PM#15

Kittyfok
英曲BB班

UID 1089
精華 0
積分 22
帖子 22
閱讀權限 250
英曲會員編號:
happy係26.10.1993出世,重有幾日大壽
2006-10-21 11:37 PM#16

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kittyfok 於 2006-10-21 11:37 PM 發表
happy係26.10.1993出世,重有幾日大壽
o甘個大壽点攪先

2006-10-21 11:53 PM#17

Kittyfok
英曲BB班

UID 1089
精華 0
積分 22
帖子 22
閱讀權限 250
英曲會員編號:
約埋屋企人一齊慶祝,因為happy見到一大棚屋企人最開心.食雞肉大餐不過蛋糕就無份lu.個肚頂唔順::留返我哋食
2006-10-22 12:00 AM#18

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線
嘩..佢睇唔出十三歲喎..係咪用左SK2

2006-10-22 12:08 AM#19

lichingho (Alex & Angel)
英曲導師

UID 736
精華 0
積分 560
帖子 562
閱讀權限 250
註冊 2006-8-1
所養英曲名稱:仔仔/小蕃茄妹妹傻瓜BB豬
英曲會員編號:624
狗狗性別:男仔/女仔
狗狗出生日期:2ndFeb97/ 28thDec02
狗狗最喜歡:Alex & Angel
狗狗最討厭:成日係屋企
狗狗技能:挨住Alex扮可愛
狗狗性格:好
居住地區:荃灣
來自本土
狀態 離線
歡迎,我都係新仔, 叫仔仔, 十歲了

年輕真係好......
2006-10-23 09:31 AM#20
 30  1/2  1  2  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.087632 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 02:40 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver