PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 一本屬於曲架的書  

Caca (Carmen)
英曲初中生

UID 48
精華 0
積分 83
帖子 93
閱讀權限 250
註冊 2005-10-11
所養英曲名稱:Momo (Mo仔)
英曲會員編號:237
狗狗性別:公主
狗狗出生日期:16 July 1997
狗狗最喜歡:食野, 同爸爸打交, 玩到顛, 沖涼, 比媽媽攬住
狗狗最討厭:Ding Ding (我細佬隻狗狗)
狗狗技能:唔郁, 扮比人點左穴
狗狗性格:活潑, 聽話, 有少少潔癖
居住地區:Tuen Mun
來自原產英國 (可能係水貨)
狀態 離線
一本屬於曲架的書

"Cocker 曲架"
萬里 2006年6月出版 $58.00

快D去買番本啦!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

~ Momo's Blog ~
http://princessmomo.mysinablog.com/
2006-10-2 10:21 AM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

p4uL1N3 (曲奇MAMI)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 399
精華 0
積分 1100
帖子 1093
閱讀權限 250
註冊 2006-4-30
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:600
狗狗性別:M
狗狗出生日期:27-1-06
狗狗最喜歡:Biting and chewing
狗狗最討厭:Me
狗狗技能:Bite Me
狗狗性格:crazy
居住地區:Australia
來自Australia
狀態 離線
我地好多人都有左啦!

我叫白頭曲奇呀! 好易認嫁! 大家好?? 我有個好錫我既MAMI同DADI!!
2006-10-2 12:09 PM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

mikeki (kiki)
英曲BB班

UID 583
精華 0
積分 26
帖子 26
閱讀權限 250
註冊 2006-6-23
所養英曲名稱:mike
英曲會員編號:
狗狗性別:m
狗狗出生日期:2005.7.8
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:tin hou
where to buy r , 係未普通商務印書局有賣架!!! thx

kiki
2006-10-2 11:40 PM#3

英曲BB班

UID 583
精華 0
積分 26
帖子 26
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
ps...有用嗎

kiki
2006-10-2 11:41 PM#4

p4uL1N3 (曲奇MAMI)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 399
精華 0
積分 1100
帖子 1093
閱讀權限 250
註冊 2006-4-30
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:600
狗狗性別:M
狗狗出生日期:27-1-06
狗狗最喜歡:Biting and chewing
狗狗最討厭:Me
狗狗技能:Bite Me
狗狗性格:crazy
居住地區:Australia
來自Australia
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mikeki 於 2006-10-2 11:41 PM 發表
ps...有用嗎
其實用就冇咩用, 不過就有好多相睇囉!

我叫白頭曲奇呀! 好易認嫁! 大家好?? 我有個好錫我既MAMI同DADI!!
2006-10-3 09:32 AM#5

ceci_mina (康 & Ceci)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
Cookie Nick夫婦

UID 806
精華 0
積分 3169
帖子 3207
閱讀權限 250
註冊 2006-8-14
所養英曲名稱:吳小曲 (細曲) + 吳小嚦(Nick豬仔)
英曲會員編號:806
狗狗性別:曲曲小公主 & 嚦嚦小王子
狗狗出生日期:2 Jan 2005 + 15 Jan 2006
狗狗最喜歡:細曲:眼啤啤、攬住人條頸;Nick:風筒吹毛,鍚人個咀
狗狗最討厭:細曲:比人吹耳仔;Nick:老婆唔睬佢
狗狗技能:細曲:叫人聽電話;Nick:響沙發頂表演體操
狗狗性格:吳小曲:極聰明;Nick仔:傻更更
居住地區:青衣
來自香港
狀態 離線
買左咯!我在大眾書局買呢!
不過,好似無咩用咁∼∼∼∼
我媽媽一路睇一路話自己隻曲曲張相靚過書裡面果D∼∼∼
無佢收∼∼∼∼

2006-10-3 12:41 PM#6
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

英曲BB班

UID 583
精華 0
積分 26
帖子 26
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
...........................oh !!!!  thx thx
咁我唔買 lu..........hehe

kiki
2006-10-3 06:02 PM#7

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.059665 second(s), 7 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-4-27 06:08 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver