PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 21  1/2  1  2  > 

標題: 妹妹報到  

kim828 (kim)
英曲BB班

UID 1002
精華 0
積分 29
帖子 29
閱讀權限 250
註冊 2006-9-30
所養英曲名稱:妹妹
英曲會員編號:
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/7/2002
狗狗最喜歡:要人摸摸,偷食,行街街~~
狗狗最討厭:刷牙,被罰入籠!!!
狗狗技能:手手(有食物先會百發百中...),sit
狗狗性格:熱情(*異性*)@@",溫馴^^
居住地區:元朗
來自hk
狀態 離線
妹妹報到

hi hi~
我叫妹妹~
今年4歲la!
同爸爸媽媽住係元朗!
好開心係呢到見到咁多新朋友仔!
請多多指教!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2006-9-30 12:11 AM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Kelvin
英曲初中生

UID 708
精華 0
積分 117
帖子 120
閱讀權限 250
註冊 2006-7-27
所養英曲名稱:Mui Mui
英曲會員編號:
狗狗性別:Female
狗狗出生日期:Dec 6, 04
狗狗最喜歡:eating
狗狗最討厭:食嘢無她份
狗狗技能:jump,stay,hand,請請
狗狗性格:好動
居住地區:屯門
妳好我都係妹妹. 住係屯門. 歡迎妳
2006-9-30 12:33 AM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Jade
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung
你好呀! 我其中一隻黑色都係叫妹妹 。
2006-9-30 12:35 AM#3

忌廉媽咪 (忌廉媽咪)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 122
精華 0
積分 1241
帖子 1289
閱讀權限 250
註冊 2006-1-2
所養英曲名稱:忌廉(細 lo)
英曲會員編號:448
狗狗性別:M
狗狗出生日期:01-09-2003
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:失寵
狗狗技能:扮可憐
狗狗性格:癡媽咪
居住地區:KT
來自香港
狀態 離線
歡迎你啊妹妹!我係忌廉仔三歲,得閒上來聊下天說下地啦
2006-9-30 01:15 AM#4

py (亞py(奀仔媽))
英曲班主任
Charles系我英文名~臭屎~奀

UID 134
精華 0
積分 658
帖子 672
閱讀權限 250
註冊 2006-1-11
所養英曲名稱:奀仔
英曲會員編號:547
狗狗性別:仔
狗狗出生日期:12-12-2003
狗狗最喜歡:落街,遊車河...
狗狗最討厭:戴口罩,洗耳仔...
狗狗技能:(只限於係屋企)
狗狗性格:傻仔一名
居住地區:
來自屯門元朗天水圍既中間~洪水橋
狀態 離線
我都係住元朗喎
你系邊ga?
得閒出0黎同奀仔玩下丫

2006-9-30 06:40 PM#5
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
歡迎呀...我隻英曲仔叫COFFEE..兩歲半...

2006-9-30 09:08 PM#6
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

英曲BB班

UID 1002
精華 0
積分 29
帖子 29
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
你地好呀~~
有咁多朋友仔係到我會成日上來ga la!
2006-10-1 07:56 PM#7
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

月希
英曲導師

UID 83
精華 0
積分 435
帖子 435
閱讀權限 250
註冊 2005-11-22
所養英曲名稱:Coco/托托/威威/綿綿/飛飛
英曲會員編號:594. 595. 596, 597, 598
狗狗性別:女/男/男/女/女
狗狗出生日期:6-03/2-04/1-05/1-05/7-05
狗狗最喜歡:月希/月希媽/咬嘢/攪事/行山
狗狗最討厭:白色犬/困籠/其他狗/話佢醜/無
狗狗技能:sit,俾手,跳高接餅
狗狗性格:有性格/純品/攪笑/古惑/聰明
居住地區:黃大仙
來自MK/MK/WTS/WTS/WTS
狀態 離線
妹妹
你好,我係綿綿,歡迎歡迎。

2006-10-1 09:49 PM#8

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-9-30 12:35 AM 發表
你好呀! 我其中一隻黑色都係叫妹妹 。
jade,做乜你d寶貝ge相唔見晒ge???

2006-10-1 09:57 PM#9

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
哈哈,唔記得介紹自己tim~
我係so ball呀... 係一隻3歲ge無膽囝囝呀!
歡迎歡迎~~

2006-10-1 09:59 PM#10

小豆小O (蓮蓮)
英曲硏究生

UID 120
精華 0
積分 342
帖子 347
閱讀權限 250
註冊 2006-1-1
所養英曲名稱:小O
英曲會員編號:548
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:11月11日
狗狗最喜歡:玩波波
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:超活潑同爛訓
居住地區:天水圍
狀態 離線
歡迎你呀~我既叫O仔,今年10歲啦

2006-10-1 11:27 PM#11

英曲BB班

UID 1002
精華 0
積分 29
帖子 29
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
又同大家見面lar~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2006-10-2 10:54 PM#12

Kelvin
英曲初中生

UID 708
精華 0
積分 117
帖子 120
閱讀權限 250
註冊 2006-7-27
所養英曲名稱:Mui Mui
英曲會員編號:
狗狗性別:Female
狗狗出生日期:Dec 6, 04
狗狗最喜歡:eating
狗狗最討厭:食嘢無她份
狗狗技能:jump,stay,hand,請請
狗狗性格:好動
居住地區:屯門
你屋企地下好多電線哦!!
要小心妹妹會咬啊
2006-10-3 12:28 AM#13

英曲BB班

UID 1002
精華 0
積分 29
帖子 29
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
妹妹好乖ga!佢從來都唔會亂咬野~只係會咬波波同成日偷野食!
2006-10-3 01:14 PM#14

小肥 (kam)
英曲硏究生

UID 361
精華 0
積分 367
帖子 367
閱讀權限 250
註冊 2006-4-18
所養英曲名稱:小肥
英曲會員編號:361
狗狗出生日期:2000年7月14日
狗狗最喜歡:食, , 玩
狗狗最討厭:剪pat pat 毛
狗狗技能:食, 扮彊師跳
狗狗性格:刁蠻公主
居住地區:青衣
來自大埔
狀態 離線
hi 你好, 我小肥已經6歲喇
我見到地下有支難左的花呀
2006-10-3 10:23 PM#15
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

英曲BB班

UID 1002
精華 0
積分 29
帖子 29
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
事原係~~
尋日放工返黎見到原本係花樽既花趺到成地都係,
跟住阿妹用左個好無辜既眼神望住我(見上圖),
據分析應該係妹妹聞到d花香以為d花食得,所以就爪晒d花落地,呢d就係為食之過!!!
2006-10-4 12:11 AM#16

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
你好呀~ 我叫elaine, 英曲叫嘉嘉, 係女仔, 今年5歲幾~
我住屯門ka~^^

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-10-4 12:22 AM#17
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

sochi_grass (dorothy)
英曲大學生

UID 597
精華 0
積分 191
帖子 245
閱讀權限 250
註冊 2006-6-26
所養英曲名稱:Pretty
英曲會員編號:599
狗狗出生日期:2006-5-1
狗狗最喜歡:咬野
狗狗最討厭:入籠
狗狗技能:sit sit & hand hand
狗狗性格:活躍、開朗
居住地區:Fanling - 覲龍圍
來自Hong Kong
狀態 離線
妹妹你好呀~~!
我都係住元朗架,
我家曲曲叫pretty,只係得幾個月大o既囡囡黎架,
另外仲有一隻係已經有5歲o既曲曲仔仔,叫simpson~!

我地每逄星期六或星期日都會出元朗行街街架,
唔知到時可唔可以見到妹妹你一面呢??

pretty豬
2006-10-4 09:45 AM#18

英曲BB班

UID 1002
精華 0
積分 29
帖子 29
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
早晨呀petty媽!petty豬尋晚係唔係訓死左呢?
我妹妹佢勁好精力呀,當我地2點鐘想訓時佢竟然咬住個波要我地同佢玩~~真係唔夠佢黎
2006-10-5 09:57 AM#19

sochi_grass (dorothy)
英曲大學生

UID 597
精華 0
積分 191
帖子 245
閱讀權限 250
註冊 2006-6-26
所養英曲名稱:Pretty
英曲會員編號:599
狗狗出生日期:2006-5-1
狗狗最喜歡:咬野
狗狗最討厭:入籠
狗狗技能:sit sit & hand hand
狗狗性格:活躍、開朗
居住地區:Fanling - 覲龍圍
來自Hong Kong
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kim828 於 2006-10-5 09:57 AM 發表
早晨呀petty媽!petty豬尋晚係唔係訓死左呢?
我妹妹佢勁好精力呀,當我地2點鐘想訓時佢竟然咬住個波要我地同佢玩~~真係唔夠佢黎
哈哈~~!
尋晚PRETTY豬抺完身,
去完左廁所就入籠訓了~~~!!!
半夜一直都冇起過身,
今早因為冇佢叫醒我,
所以訓到唔知醒...遲到呀

pretty豬
2006-10-5 10:01 AM#20
 21  1/2  1  2  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.075513 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 05:15 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver