PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 尋雪橇犬~麻煩大家幫幫手  

kana (kana)
英曲小學生
Lucky都有中文名●●●黎肥甩

UID 306
精華 0
積分 76
帖子 76
閱讀權限 250
註冊 2006-4-3
所養英曲名稱:Lucky
英曲會員編號:587
狗狗性別:M
狗狗出生日期:我都唔知呀!!!!因佢係執返黎。當佢8月28號啦!!!有得別
狗狗最喜歡:波,麭包,嘆冷氣
狗狗最討厭:藤條,碌袖
狗狗技能:執波,看門口,偷蕉食
狗狗性格:貪玩,但怕陌生人,臭脾氣
居住地區:元朗
來自香港
狀態 離線
尋雪橇犬~麻煩大家幫幫手

請大家幫忙留意,在8月13日晚。於元朗錦繡花園走失了一隻約2-3個月大黑白色既雪橇女。狗狗未絕育。如有發現請致電68218988(饒先生)。
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/kana_lai_0814/album?.dir=ceb0scd
網址有相!
2006-8-14 03:00 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

忌廉媽咪 (忌廉媽咪)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 122
精華 0
積分 1241
帖子 1289
閱讀權限 250
註冊 2006-1-2
所養英曲名稱:忌廉(細 lo)
英曲會員編號:448
狗狗出生日期:01-09-2003
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:失寵
狗狗技能:扮可憐
狗狗性格:癡媽咪
居住地區:KT
來自香港
狀態 離線
TOPIC : 拾獲雪橇女一隻

義工只能暫養小狗2星期, 如有限期前未有人認領, 小狗將於2星期後由義工決定將來去向, 小狗約6-8個月大, 主人見字請盡快聯絡楊小姐9655-3566或巫小姐6736-0866

http://www.petpetplayland.com/message.php?tid=17588#
2006-8-14 11:29 PM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

shirley (shirley)
英曲班主任

UID 25
精華 0
積分 652
帖子 692
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:黑妹
英曲會員編號:446
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:唔知架(由2001年開始養佢)
狗狗最喜歡:食嘢,搗亂,抓牆,迫人摸佢
狗狗最討厭:吸塵機
狗狗技能:jump
狗狗性格:溫純 善良
居住地區:天水圍
係咪同一隻狗呀

2006-8-15 12:47 AM#3

King仔媽打 (嘉芙蓮)
英曲小學生

UID 531
精華 0
積分 34
帖子 39
閱讀權限 250
註冊 2006-6-11
所養英曲名稱:King*2,豬美兒~ 不過唔係英曲黎架^^
英曲會員編號:
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年10月 (12月24號收養)
狗狗最喜歡:瀨尿、去街街
狗狗最討厭:比呀媽鬧
狗狗技能:嗲...死嗲爛嗲...正一嗲豬一名!
狗狗性格:細膽、怕事
居住地區:觀塘
來自香港
狀態 離線
唔係! P.S 我就係巫小姐

2006-8-15 04:30 AM#4

ingridiy (BEAR寶媽)
英曲大學生

UID 372
精華 0
積分 226
帖子 266
閱讀權限 250
註冊 2006-4-21
所養英曲名稱:BEAR BEAR , 寶寶(唐唐)
英曲會員編號:
狗狗最喜歡:係咁跑係咁跑 ,食...真係除左屎屎咩都食
狗狗最討厭:冇自由
狗狗技能:sit,hand,down,heel,stay
狗狗性格:大佬性格 , 世界仔
居住地區:西環
來自★★★西環碼頭唐狗世界★★★
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shirley 於 2006-8-15 12:47 AM 發表
係咪同一隻狗呀
唔係............YUEN LONG隻HUSKY.......得2-3個月大..........
另外嗰隻.......喺KOWLOON區唔見架........有6-8個月大架

我家有2隻唐唐~~~大唐叫bear bear~~~細唐叫寶仔~~~
2006-8-15 04:32 AM#5
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

ingridiy (BEAR寶媽)
英曲大學生

UID 372
精華 0
積分 226
帖子 266
閱讀權限 250
註冊 2006-4-21
所養英曲名稱:BEAR BEAR , 寶寶(唐唐)
英曲會員編號:
狗狗最喜歡:係咁跑係咁跑 ,食...真係除左屎屎咩都食
狗狗最討厭:冇自由
狗狗技能:sit,hand,down,heel,stay
狗狗性格:大佬性格 , 世界仔
居住地區:西環
來自★★★西環碼頭唐狗世界★★★
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 King仔媽打 於 2006-8-15 04:30 AM 發表
唔係! P.S 我就係巫小姐
咁啱呀KING媽

我家有2隻唐唐~~~大唐叫bear bear~~~細唐叫寶仔~~~
2006-8-15 04:33 AM#6
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

英曲小學生

UID 531
精華 0
積分 34
帖子 39
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ingridiy 於 2006-8-15 04:33 AM 發表

咁啱呀KING媽
咁岩呀BEAR媽

2006-8-15 08:13 AM#7

忌廉媽咪 (忌廉媽咪)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 122
精華 0
積分 1241
帖子 1289
閱讀權限 250
註冊 2006-1-2
所養英曲名稱:忌廉(細 lo)
英曲會員編號:448
狗狗出生日期:01-09-2003
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:失寵
狗狗技能:扮可憐
狗狗性格:癡媽咪
居住地區:KT
來自香港
狀態 離線
以為同一隻tim...hahah...king媽我成日都係myqpet度見到你啊!
2006-8-15 01:59 PM#8

kana (kana)
英曲小學生

UID 306
精華 0
積分 76
帖子 76
閱讀權限 250
註冊 2006-4-3
狗狗出生日期:我都唔知呀!!!!因佢係執返黎。當佢8月28號啦!!!有得別
來自香港
狀態 離線
麻煩大家睇下附近有無人呢幾日多左隻來歷不明既雪橇女。因為佢極有可能俾人抱左返去養。
2006-8-15 03:20 PM#9

英曲小學生

UID 531
精華 0
積分 34
帖子 39
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 忌廉媽咪 於 2006-8-15 01:59 PM 發表
以為同一隻tim...hahah...king媽我成日都係myqpet度見到你啊!
係呀 ^@^ 我八掛嘛~ 到到都去下架 =p

2006-8-17 12:42 AM#10

kana (kana)
英曲小學生

UID 306
精華 0
積分 76
帖子 76
閱讀權限 250
註冊 2006-4-3
來自香港
狀態 離線
唔該大家幫忙留意下呀!就其住元朗既朋友們。唔見狗果人我識嫁。呢幾日見佢唔見左隻狗心情好差。麻煩大家留意下呀!
2006-8-18 10:42 PM#11

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.070712 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-17 07:43 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver