PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 22  1/2  1  2  > 

標題: 大家好!(大家可以同我做朋友!)^u^  

QQkitty (班長~)
英曲高中生

UID 748
精華 0
積分 142
帖子 199
閱讀權限 250
註冊 2006-8-3
所養英曲名稱:Lucky仔
英曲會員編號:
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2005年10月2日
狗狗最喜歡:吃0食,咬骨骨,睡覺,八卦,媽咪,去街街
狗狗最討厭:比人困籠,HAPPY仔食佢D狗飼
狗狗技能:比手手.坐低
狗狗性格:一個字「笨」
居住地區:將軍澳~
來自H.K
狀態 離線
大家好!(大家可以同我做朋友!)^u^

大家好!我叫Kitty,而我個細佬叫Lucky   大家可唔可以同我地做朋友呀!

請大家多指教!!
2006-8-5 08:17 AM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

小肥 (kam)
英曲硏究生

UID 361
精華 0
積分 367
帖子 367
閱讀權限 250
註冊 2006-4-18
所養英曲名稱:小肥
英曲會員編號:361
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2000年7月14日
狗狗最喜歡:食, , 玩
狗狗最討厭:剪pat pat 毛
狗狗技能:食, 扮彊師跳
狗狗性格:刁蠻公主
居住地區:青衣
來自大埔
狀態 離線
你好呀, 我阿女叫小肥, 今件6歲啦, 歡迎你
2006-8-5 09:27 AM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

忌廉媽咪 (忌廉媽咪)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 122
精華 0
積分 1241
帖子 1289
閱讀權限 250
註冊 2006-1-2
所養英曲名稱:忌廉(細 lo)
英曲會員編號:448
狗狗性別:M
狗狗出生日期:01-09-2003
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:失寵
狗狗技能:扮可憐
狗狗性格:癡媽咪
居住地區:KT
來自香港
狀態 離線
你好啊!我囝囝就黎三歲啦!歡迎你加入,呢度的人都好好啊,得閒聊下天啦!
2006-8-5 10:02 AM#3

p4uL1N3 (曲奇MAMI)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 399
精華 0
積分 1100
帖子 1093
閱讀權限 250
註冊 2006-4-30
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:600
狗狗出生日期:27-1-06
狗狗最喜歡:Biting and chewing
狗狗最討厭:Me
狗狗技能:Bite Me
狗狗性格:crazy
居住地區:Australia
來自Australia
狀態 離線
同你做朋友梗係冇問題啦! 我同男友養既曲奇e家六個月大! 你有問題就問啦! e度d人都幫左我好多嫁!

我叫白頭曲奇呀! 好易認嫁! 大家好?? 我有個好錫我既MAMI同DADI!!
2006-8-5 11:15 AM#4

英曲高中生

UID 748
精華 0
積分 142
帖子 199
閱讀權限 250
註冊 2006-8-3
英曲會員編號:
來自H.K
狀態 離線
THANK YOU !!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2006-8-5 04:58 PM#5

Jade
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung
hi 我係亞jade , 得閒多d上嚟傾吓計啦!

2006-8-5 10:42 PM#6

英曲高中生

UID 748
精華 0
積分 142
帖子 199
閱讀權限 250
註冊 2006-8-3
英曲會員編號:
來自H.K
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-8-5 10:42 PM 發表
hi 我係亞jade , 得閒多d上嚟傾吓計啦!
好呀!
2006-8-5 11:55 PM#7

英曲高中生

UID 748
精華 0
積分 142
帖子 199
閱讀權限 250
註冊 2006-8-3
英曲會員編號:
來自H.K
狀態 離線
你地好,傻狗現在只得11個月   請大家多多指教!^u^
2006-8-5 11:58 PM#8

小狗
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

UID 517
精華 0
積分 1652
帖子 1651
閱讀權限 250
註冊 2006-6-8
所養英曲名稱:仔仔(大哥哥), Coffee(細佬), Mocha(細細佬)
英曲會員編號:590
狗狗性別:我地都係男孩子
狗狗出生日期:1996/2/14, 2004/6/10, 2006/2/28
狗狗最喜歡:食同去街街
狗狗最討厭:俾人鬧
狗狗技能:sit, hand, 請請
狗狗性格:平凡是福, 可造之材, 精靈醒目
居住地區:大埔
你好. 歡迎你. 我有2個仔, 一隻叫仔仔, 10歲有多啦, 一隻叫coffee(曲曲)2歲多dd

我最愛的仔仔,BeBe
,
大頭仔Coffee同細細佬Mocha
2006-8-6 04:14 AM#9

英曲高中生

UID 748
精華 0
積分 142
帖子 199
閱讀權限 250
註冊 2006-8-3
英曲會員編號:
來自H.K
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗 於 2006-8-6 04:14 AM 發表
你好. 歡迎你. 我有2個仔, 一隻叫仔仔, 10歲有多啦, 一隻叫coffee(曲曲)2歲多dd
你就好啦有兩隻狗!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2006-8-6 09:01 AM#10

Angela
英曲BB班

UID 309
精華 0
積分 28
帖子 28
閱讀權限 250
註冊 2006-4-4
所養英曲名稱:BB & Miki
英曲會員編號:162 & 388
狗狗性別:M & F
狗狗出生日期:Sep5,92 & Aug11,03
狗狗最喜歡:Sleeping & Eating
狗狗最討厭:Bathing
狗狗技能:BB:無, Miki:基本動作
狗狗性格:BB:Shy, Miki:Active
居住地區:Taikoktsui
Hello 你好呀, 我係angela, 我有3隻小狗, 1隻英曲仔(14歲), 1隻英曲mix女(3歲)同埋1隻美曲仔(10個月)呀.......
2006-8-7 02:43 PM#11

JanetaTo (Janeta)
英曲高中生

UID 658
精華 0
積分 136
帖子 134
閱讀權限 250
註冊 2006-7-13
所養英曲名稱:Chai Chai
英曲會員編號:76
狗狗出生日期:July 14, 2001
狗狗最喜歡:媽媽
狗狗最討厭:Mo Mo & 心平妹妹
狗狗技能:Sit, hand & down
狗狗性格:細謄
居住地區:Tai Po
來自Doggy Garden
狀態 離線
Hi Hi...我叫Janeta

我有兩隻狗狗同一個bb囡.
大仔叫毛毛 (金毛)...7歲
二仔叫仔仔 (英曲)...5歲
細囡叫心平...9個月

有時間多d上黎傾下丫

2006-8-7 05:31 PM#12

Irislam (QQ媽)
版主

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗性別:女
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
hi, 我叫Iris

我大女cha cha(hand hand), mix, 5歲半
我細女QQ, 英曲, 4歲

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2006-8-7 07:05 PM#13

joankong
英曲高中生

UID 771
精華 0
積分 161
帖子 161
閱讀權限 250
註冊 2006-8-8
所養英曲名稱:pluto
英曲會員編號:601
狗狗性別:男
狗狗出生日期:2006年5月1日
狗狗最喜歡:玩,食野,去街街
狗狗最討厭:梳毛,洗耳仔
狗狗技能:sit,hand,搵波波,搵繩繩,搵骨骨,jump,give me five
狗狗性格:活潑,熱情
居住地區:粉嶺
你地好呀,我新黎架,找個仔叫pluto,3個月大,好鬼死Q架,我要多d上黎傾下計架啦,大家多多指教呀
2006-8-9 03:32 PM#14

blythepicca (子楠)
英曲小學生

UID 766
精華 0
積分 57
帖子 57
閱讀權限 250
註冊 2006-8-8
所養英曲名稱:仔仔or 阿B
英曲會員編號:614
狗狗出生日期:oct 1995
狗狗最喜歡:偷野食,玩玩,比人鍚鍚
狗狗最討厭:食藥,無人理
狗狗技能:單眼,唱歌,講野
狗狗性格:開心快樂
居住地區:葵涌
來自香港
來自 614
狀態 離線
你好呀~我有一隻曲架^^
佢黎緊10月就11歲啦^^
多多指教
2006-8-11 12:24 PM#15
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

菜鳥
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12

UID 17
精華 0
積分 2838
帖子 2889
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:隊長
英曲會員編號:550
狗狗出生日期:09-12-2004
狗狗最喜歡:食同玩
狗狗最討厭:無得食同無得玩
狗狗技能:都係食同玩
狗狗性格:熱情
居住地區:香港島
來自300呎的溫暖窩
狀態 離線
我係局長
我同我女朋友用同一個account架!所以每次出聲我都寫....我係局長
我有大仔隊長係曲架,小女豆腐係白爹利
出街放狗遊水食飯飲酒都可以call我架

★ 菜鳥手記 ★
2006-8-11 12:40 PM#16

英曲高中生

UID 748
精華 0
積分 142
帖子 199
閱讀權限 250
註冊 2006-8-3
英曲會員編號:
來自H.K
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 JanetaTo 於 2006-8-7 05:31 PM 發表
Hi Hi...我叫Janeta

我有兩隻狗狗同一個bb囡.
大仔叫毛毛 (金毛)...7歲
二仔叫仔仔 (英曲)...5歲
細囡叫心平...9個月

有時間多d上黎傾下丫
你地好多狗狗!
但我祖父有6隻狗狗!

Hello~我叫LUCKY仔~
2006-8-17 02:30 PM#17

英曲高中生

UID 748
精華 0
積分 142
帖子 199
閱讀權限 250
註冊 2006-8-3
英曲會員編號:
來自H.K
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 菜鳥 於 2006-8-11 12:40 PM 發表
我係局長
我同我女朋友用同一個account架!所以每次出聲我都寫....我係局長
我有大仔隊長係曲架,小女豆腐係白爹利
出街放狗遊水食飯飲酒都可以call我架
我現在11歲 so我吾可以常去街街!

Hello~我叫LUCKY仔~
2006-8-17 02:32 PM#18

venus (Venus)
英曲小學生
小吉、小白、小楓的天地

UID 721
精華 0
積分 34
帖子 75
閱讀權限 250
註冊 2006-7-30
所養英曲名稱:小楓
英曲會員編號:610
狗狗性別:男
狗狗出生日期:15-11-2005
狗狗最喜歡:吃、喝、玩、樂 + 吃醋
狗狗最討厭:主人撫別的狗,冇人睬佢
狗狗技能:坐、down、跳高...還在學習中
狗狗性格:活潑、有些胆少、好奇......
居住地區:上水
來自香港
狀態 離線
大家好!在下叫小楓,是隻名副其實的英曲仔,已經九個月大了,媽咪叫Venus,同住還有婆婆黃老太,和一隻可惡的舅父仔叫小吉,是隻老西施,這個月23号便八歲了,佢成日鬧我嫁,大家唔好采佢。
      我咩都鐘意玩,咩都玩得一餐,媽咪話:「被你成日咁激發,慢慢練成咗高深內功的其中一樣,叫忍耐功。」
      計我話,佢應該多謝我,錫曬我……嘻嘻。
      佢又話:「衰仔最近超重小小,要開始減肥,媽咪陪你一齊減,跟媽咪學yuga。」
      怕怕……

我家仔仔英曲仔小楓,細佬西施仔小吉。
2006-8-20 10:59 PM#19

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 QQkitty 於 2006-8-17 02:32 PM 發表

我現在11歲 so我吾可以常去街街!
你好似2005年出世wor

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-8-20 11:06 PM#20
 22  1/2  1  2  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.139030 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 02:46 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver