PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: Hello~  

peggy (peggy)
英曲高中生

UID 94
精華 0
積分 123
帖子 128
閱讀權限 250
註冊 2005-12-4
所養英曲名稱:gigi
英曲會員編號:
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:18/10/1998
狗狗最喜歡:爸爸
狗狗最討厭:咀咀.,&細佬dick dick
狗狗技能:sit, down, hand, 轉圈
狗狗性格:串
居住地區:大埔
來自HK
狀態 離線
Hello~

Hello.,.,everybody
我隻英曲囡囡叫gigi.,.,
其實入左會好耐架喇.,.,不過轉左bbs之後就小左上黎喇.,
而家gigi多左個細佬dick dick.,.,不過佢唔係英曲黎架.,.,
希望大家可以琴埋佢玩啦
2006-7-19 01:53 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Sue
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 131
精華 0
積分 1303
帖子 1303
閱讀權限 250
註冊 2006-1-10
所養英曲名稱:BenBen
英曲會員編號:576
狗狗性別:Dog
狗狗出生日期:July 10, 2005
狗狗最喜歡:食啋情B搅搅震
狗狗最討厭:手指指
狗狗技能:一般技能
狗狗性格:鉆央B喜歡交朋友
居住地區:Tai Po
來自遠方
狀態 離線
不論任何狗種,無任歡迎,最重要大家都係深愛狗狗  ...
Dick Dick 係乜品種?  下次有活動記得報名 ...

p.s.  我有隻一歲英曲仔 BenBen,下次活動見 ...
2006-7-19 02:12 PM#2

Elsa (Elsa)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
hihi...我隻英曲仔叫coffee呀...兩歲幾喇..仲有兩隻八哥細佬...歡迎你呀..

2006-7-19 03:07 PM#3
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

英曲高中生

UID 94
精華 0
積分 123
帖子 128
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自HK
狀態 離線
其實我都唔知dick dick係咩品種.,.
有人話佢係拉布拉多.,.,但係又好似唔係好似喎~
anyway.,.有機會既我都會帶埋佢出黎同大家玩呢
2006-7-19 03:22 PM#4

cryingbear (BB)
英曲大學生

UID 493
精華 0
積分 251
帖子 296
閱讀權限 250
註冊 2006-5-31
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:boy
狗狗出生日期:20/4/2006
狗狗最喜歡:玩
狗狗最討厭:困籠
狗狗技能:咬
狗狗性格:潑活
居住地區:東區(筲箕灣)
來自HK
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 peggy 於 2006-7-19 15:22 發表
hi~!你好呀!
我係阿Q!都係拉布拉多x?(打第2次針先知)
有冇相相呀...乜o野顏色架?
2006-7-19 03:28 PM#5

Sue
版主

UID 131
精華 0
積分 1303
帖子 1303
閱讀權限 250
註冊 2006-1-10
所養英曲名稱:BenBen
英曲會員編號:576
狗狗性別:Dog
狗狗出生日期:July 10, 2005
狗狗最喜歡:食啋情B搅搅震
狗狗最討厭:手指指
狗狗技能:一般技能
狗狗性格:鉆央B喜歡交朋友
居住地區:Tai Po
來自遠方
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 peggy 於 2006-7-19 03:22 PM 發表
我]都有隻 "中國英曲"  做 member  
2006-7-19 04:18 PM#6

Angela
英曲BB班

UID 309
精華 0
積分 28
帖子 28
閱讀權限 250
註冊 2006-4-4
所養英曲名稱:BB & Miki
英曲會員編號:162 & 388
狗狗性別:M & F
狗狗出生日期:Sep5,92 & Aug11,03
狗狗最喜歡:Sleeping & Eating
狗狗最討厭:Bathing
狗狗技能:BB:無, Miki:基本動作
狗狗性格:BB:Shy, Miki:Active
居住地區:Taikoktsui
hihi, 我都有隻英曲公公叫BB, 一隻英曲mix妹妹叫miki, 同埋最近多左隻細佬美曲仔叫kabu呀........無論嘜野品種既狗狗都無所謂架, 都可以大家一齊玩架.......
2006-7-19 07:38 PM#7

忌廉媽咪 (忌廉媽咪)
版主

UID 122
精華 0
積分 1241
帖子 1289
閱讀權限 250
註冊 2006-1-2
所養英曲名稱:忌廉(細 lo)
英曲會員編號:448
狗狗性別:M
狗狗出生日期:01-09-2003
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:失寵
狗狗技能:扮可憐
狗狗性格:癡媽咪
居住地區:KT
來自香港
狀態 離線
你好!我囝囝叫忌廉就三歲,冇乜長處,除左食同訓,呢排仲賤到成日扮兇想、咬人,或者係隻腳仔痛啦,關節炎好麻煩。
2006-7-19 09:16 PM#8

英曲高中生

UID 94
精華 0
積分 123
帖子 128
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自HK
狀態 離線
回復 #5 cryingbear 的帖子

其實我都想問大家唔知點解我貼唔到相上我個info度.,.
有冇人可以教下我可以點做呢
2006-7-19 10:24 PM#9

cryingbear (BB)
英曲大學生

UID 493
精華 0
積分 251
帖子 296
閱讀權限 250
註冊 2006-5-31
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:boy
狗狗出生日期:20/4/2006
狗狗最喜歡:玩
狗狗最討厭:困籠
狗狗技能:咬
狗狗性格:潑活
居住地區:東區(筲箕灣)
來自HK
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 peggy 於 2006-7-19 22:24 發表
其實我都想問大家唔知點解我貼唔到相上我個info度.,.
有冇人可以教下我可以點做呢
你意思係咪响回覆貼子度貼相呀!
你向photobucket度copy個[img],paste落個貼子度就得架喇...
2006-7-20 10:35 AM#10

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
你好呀! 我叫elaine. 個個都叫我嘉嘉媽~^^
嘉嘉今年都5歲幾~不過都仲好有活力呀~

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-7-20 01:26 PM#11
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Irislam (QQ媽)
版主

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗性別:女
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
你好呀!
我有隻英曲囡囡叫QQ~
重有一隻MIX左唔知嘜野TERRIER既狗叫茶茶~

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2006-7-20 11:48 PM#12

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.068304 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 04:42 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver