PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 大家好呀~~!!!  

ballball
英曲BB班

UID 58
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
註冊 2005-10-16
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自山明水秀,鳥雨花香的 新屯門 ...
狀態 離線
大家好呀~~!!!

大家好呀~~:-o!!
我係新係架:-o!!希望大家多多指教呀~~:eek:!!
我有三個仔女,大女叫鼠鼠(松鼠狗)
二女叫Ⅴ(松鼠狗)
細仔叫Dee Dee(金毛仔)
雖然我唔係養曲架,但只要係狗狗我都喜歡架~!!
希望大家可以好似D狗狗一樣都不會分種族咁對我啦!!
2005-10-16 11:47 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

megan (megan)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:岑杜比
英曲會員編號:513
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:may 1, 2004
狗狗最喜歡:吃喝玩樂, 毛仔, 媽媽爸爸
狗狗最討厭:媽媽吾采佢
狗狗技能:扮可憐, 掙食
狗狗性格:嗲精
居住地區:荃灣
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
hello ballball!  歡迎你呀!  無論你係有乜野狗, 有無狗都好, 都歡迎你來同我地吹水交流架!!  

不如你講下你三個仔女d 野多少少比我地知.  我都好鍾意金毛架, 又聽話又型!!  post d 相出來比我地流口水啦!

2005-10-17 08:51 AM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

eileen@cookie
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 7
精華 1
積分 886
帖子 889
閱讀權限 250
註冊 2005-9-29
所養英曲名稱:Cookie
英曲會員編號:569
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2004-5-23
狗狗最喜歡:食,玩,咬爛野
狗狗最討厭:無得食
狗狗技能:sit,down,hand,bang,請請
狗狗性格:開朗,友善
居住地區:
歡迎歡迎
快 D post距地o既相比我地睇呀,好期待...:oo

2005-10-17 09:34 AM#3
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
歡迎呀, 多d上黎同我地吹下水啦..
^^

2005-10-17 10:23 AM#4
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Emily (Emily)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
你係我快樂o既來源~ mousse

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Mousse / Sabu
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:18/9/2004, 30/10/2005
狗狗最喜歡:蝦阿媽! 破壞! 出街玩! 食食食!
狗狗最討厭:困籠! 無街去!
狗狗技能:食極都唔飽
狗狗性格:活潑 = 癲?
居住地區:青衣
來自Mousse & Sabu ~ 溫馨的家
狀態 離線
歡迎呀~
快d post 相比我睇下啦~ :?

2005-10-17 09:44 PM#5
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

ballball
英曲BB班

UID 58
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
狀態 離線
多謝你地呀~~!!:-o
多謝你地貢歡迎我同我D小朋友,:-o
其實我都好鐘意曲架!
我會好快放我D仔女相上黎比大家笑下
但我要學下點放相上黎先呀!
所以請見諒呀~!!:-?
2005-10-18 01:44 AM#6

英曲專家
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
你見吾見倒下面有 "附件" 呀, 你可以按 "瀏覽", 然後select 張相.

2005-10-18 09:15 AM#7

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線
係呢, 你住邊o架?

我哋耐唔耐就會攪d私人狗狗聚會o架~
有興趣一齊出嚟玩吖~

2005-10-18 08:37 PM#8

英曲專家
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
仲有私人家長活動添呀!

2005-10-20 09:03 AM#9

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
鍾意曲架嚟呢度就啱晒啦... 一齊出嚟玩咪可以見到好多可愛ge曲架同佢地都好可愛ge主人...
歡迎你!

2005-10-22 02:50 AM#10

chimil (詹)
英曲專家

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250
所養英曲名稱:Melody
英曲會員編號:529
狗狗出生日期:2004.11.23
狗狗最喜歡:食,,玩
狗狗最討厭:媽媽mug都say no
狗狗技能:發媽媽脾四
狗狗性格:有時open,有時蝦人
居住地區:Sham Tseng
WELCOME
唔理MUG 品種,只要係愛狗之人就可以一齊傾,講,玩懱

2005-10-23 02:26 PM#11

ballball
英曲BB班

UID 58
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by megan at 2005-10-18 09:15 AM:
你見吾見倒下面有 "附件" 呀, 你可以按 "瀏覽", 然後select 張相.
我住屯門架~~!!!
我都有成日帶我D仔女去行山同游水水架~~!!:-o
如果有活動,我一定會出黎呀~~!!:oo
2005-10-26 03:50 AM#12

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by ballball at 2005-10-26 03:50 AM:

我住屯門架~~!!!
我都有成日帶我D仔女去行山同游水水架~~!!:-o
如果有活動,我一定會出黎呀~~!!:oo
咁啱o既~
我都係住屯門o架~

你住邊頭呀?

2005-10-26 09:01 PM#13

joejoe
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 11
精華 0
積分 941
帖子 1001
閱讀權限 250
所養英曲名稱:cookie
英曲會員編號:551
狗狗出生日期:4/3/2004
狗狗最喜歡:八卦望街街
狗狗最討厭:吹毛
狗狗技能:食野最叻
狗狗性格:熱情.八卦
居住地區:
hi,ball ball
我都係住屯門~~
我估你住新屯門中心??

г卦妹cookie
2005-10-27 12:01 AM#14

ballball
英曲BB班

UID 58
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-10-26 09:01 PM:

咁啱o既~
我都係住屯門o架~

你住邊頭呀?
yes呀~~!
係呀我係住新屯中架!
我左面都有寫~~
2005-10-31 04:14 PM#15

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by ballball at 2005-10-31 04:14 PM:

yes呀~~!
係呀我係住新屯中架!
我左面都有寫~~
我淨係睇到新屯門 :eek:
新屯中喺邊樹嚟o架? 近唔近我哋o架? joejoe... :oo

2005-10-31 11:37 PM#16

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
ballball,你嚟啱地方啦... 我地呢度有好多屯門老友狗狗ga!

2005-10-31 11:41 PM#17

joejoe
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 11
精華 0
積分 941
帖子 1001
閱讀權限 250
所養英曲名稱:cookie
英曲會員編號:551
狗狗出生日期:4/3/2004
狗狗最喜歡:八卦望街街
狗狗最討厭:吹毛
狗狗技能:食野最叻
狗狗性格:熱情.八卦
居住地區:

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-10-31 23:37:

我淨係睇到新屯門 :eek:
新屯中鶱靘聰架? 近唔近我]o架? joejoe... :oo
近龍門居...高爾夫球場對面

г卦妹cookie
2005-11-1 12:00 AM#18

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by joejoe at 2005-11-1 12:00 AM:

近龍門居...高爾夫球場對面
oic....... 即係屯門碼頭嗰邊~

2005-11-1 12:06 AM#19

英曲專家
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
我住荃灣呀, 都可以一齊玩

2005-11-4 07:33 PM#20

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.098987 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 08:30 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver