PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 會員編號  

SUSANNA (小曲媽)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 5
精華 1
積分 440
帖子 972
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:小曲
英曲會員編號:545
狗狗性別:女
狗狗出生日期:10-5-2005
狗狗最喜歡:行山、跑草地
狗狗最討厭:嘈、自己一個瞓覺
狗狗技能:扮傻、扮唔知、扮聽唔到
狗狗性格:內向、驚人
居住地區:深井
來自我係南丫島出世架!
狀態 離線
會員編號

HI PHILIP

我想問問,小曲有會員編號未呀?
2005-9-30 05:15 PM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
我諗philip對於呢個問題就真係需要d時間... 仲未諗到個好方法住...
其實我地都好少會用到編號ga... 遲d睇下佢有無計...

2005-9-30 05:19 PM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

joejoe
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 11
精華 0
積分 941
帖子 1001
閱讀權限 250
所養英曲名稱:cookie
英曲會員編號:551
狗狗出生日期:4/3/2004
狗狗最喜歡:八卦望街街
狗狗最討厭:吹毛
狗狗技能:食野最叻
狗狗性格:熱情.八卦
居住地區:

QUOTE:
Originally posted by SUSANNA at 2005-9-30 05:15 PM:
HI PHILIP

我想問問,小曲有會員編號未呀?
唔好咁心急啦,cookie都係未有會員編號.

г卦妹cookie
2005-9-30 11:16 PM#3

beclovesang (Becky)
英曲硏究生

UID 8
精華 0
積分 391
帖子 392
閱讀權限 250
所養英曲名稱:Puppy
英曲會員編號:586
狗狗性別:M
狗狗出生日期:3/3/1996
狗狗最喜歡:痴住人, 偷食廁紙
狗狗最討厭:蒼蠅
狗狗技能:叫佢trick時扮聽唔到
狗狗性格:友善, 冇脾氣, 話頭醒尾, 鍾意交朋友
居住地區:灣仔
來自香港 (但現正在廣州讀書, 兩三星期回來一次)
來自 586
狀態 離線
我都有send email去站度,
唔知算叫做會員未呢?
2005-9-30 11:59 PM#4
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Emily (Emily)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
你係我快樂o既來源~ mousse

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Mousse / Sabu
英曲會員編號:
狗狗出生日期:18/9/2004, 30/10/2005
狗狗最喜歡:蝦阿媽! 破壞! 出街玩! 食食食!
狗狗最討厭:困籠! 無街去!
狗狗技能:食極都唔飽
狗狗性格:活潑 = 癲?
居住地區:青衣
來自Mousse & Sabu ~ 溫馨的家
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by joejoe at 2005-9-30 11:16 PM:

唔好咁心急啦,cookie都係未有會員編號.
mousse都未有.........:-?
2005-10-1 01:26 AM#5
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

chimil (詹)
英曲專家

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250
所養英曲名稱:Melody
英曲會員編號:529
狗狗出生日期:2004.11.23
狗狗最喜歡:食,,玩
狗狗最討厭:媽媽mug都say no
狗狗技能:發媽媽脾四
狗狗性格:有時open,有時蝦人
居住地區:Sham Tseng
唔緊架,NO.呢D野係好表面架,現在英曲網邊個唔識你EMILY & 你的寶貝慕絲呢?
2005-10-2 01:32 AM#6

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by chimil at 2005-10-2 01:32 AM:
唔緊架,NO.呢D野係好表面架,現在英曲網邊個唔識你EMILY & 你的寶貝慕絲呢?
咁係一個名份嚟o架嘛~ :oo

2005-10-2 01:39 AM#7

chimil (詹)
英曲專家

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250
咁又係,你不如明天問PHILIP仲好,直接D
2005-10-2 01:47 AM#8

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
佢最怕人地問呢個問題... 我諗佢仲未有時間諗掂呢個issue...

2005-10-2 01:47 AM#9

chimil (詹)
英曲專家

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250
咁就順其自然,因為MELODY近期才有NO.529(唔易搞)
2005-10-2 01:52 AM#10

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by Chermaine at 2005-10-2 01:47 AM:
佢最怕人地問呢個問題... 我諗佢仲未有時間諗掂呢個issue...
係呀~ 我飯局嗰日都問咗啦~
佢頭都痕埋........

2005-10-2 01:59 AM#11

chimil (詹)
英曲專家

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250

QUOTE:
Originally posted by Emily at 2005-10-2 01:59:

係呀~ 我飯局鶪曈ㄟ鱁掟
佢頭都痕埋........
身為盟主,當然係日理萬機啦

2005-10-2 09:16 AM#12

kathleen (Kathleen)
英曲小學生

UID 29
精華 0
積分 75
帖子 75
閱讀權限 250
所養英曲名稱:Co Co
英曲會員編號:615
狗狗性別:靚女一名
狗狗出生日期:18-12-2000
狗狗最喜歡:我老豆, 食
狗狗最討厭:剪指甲
狗狗技能:同Sa Sa合謀偷食
狗狗性格:貪玩, 為食...
居住地區:Tai Po
來自Tai Po
狀態 離線
我coco都冇喇....
我見佢好似好煩惱咁...
唔好再刺激佢喇........
等下喇......:???:
2005-10-2 02:00 PM#13

英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
其實個編號ge真正作用並不是很大... 我join咗咁耐都未用過... 差d連自己都唔記得咗...
或許它會讓大家更有歸屬感吧...

2005-10-2 04:00 PM#14

sw5551 (Wendy)
英曲硏究生
Wendy

UID 219
精華 0
積分 353
帖子 393
閱讀權限 250
註冊 2006-3-9
所養英曲名稱:Guka
英曲會員編號:
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:好似係1月18日
狗狗最喜歡:食野
狗狗最討厭:有其他狗搶佢瓥平
狗狗技能:Sit、Hand、錫錫
狗狗性格:溫馴、有性格
居住地區:大圍
來自Hong Kong
狀態 離線
如果大家係Old會員,其實可以係Old個個網頁搵返你地既狗狗編號,不過宜家會唔會再用返以前個Member Number 就要問下Philip先生喇!
http://ecschk.com/members.htm

GOKA 既Member Number就係357(生唔出?)
以前既Goka係幾咁Slim....不過宜家就

2006-8-2 03:24 PM#15

imannie (細頭)
英曲大學生

UID 872
精華 0
積分 238
帖子 238
閱讀權限 250
註冊 2006-8-28
所養英曲名稱:Boo
英曲會員編號:606
狗狗出生日期:6-2005
狗狗最喜歡:食o野, 尤其是蔬果(蕃茄, 雪梨, 香橙, 生菜...), 雞肉
狗狗最討厭:口罩, 尖叫
狗狗技能:接雞肉(食埋), 偷食, 坐, 俾手, 企高, 跳高, 唱歌, 開
狗狗性格:熱情, 友善, 活潑, 好動, 好奇, 痴人, 撒嬌
居住地區:Fanling
來自Hong Kong
狀態 離線
hi!  我啱啱join左做會員.  如果想知道有咩活動, 應該去邊度搵?  謝謝!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2006-8-28 05:00 PM#16

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.071660 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 09:31 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver