PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 2個月大英曲待領養(以領養)  

KaYing (Ka Ying)
英曲高中生

UID 329
精華 0
積分 200
帖子 200
閱讀權限 250
註冊 2006-4-8
所養英曲名稱:娜娜 Nana
英曲會員編號:605
狗狗性別:美女
狗狗出生日期:OCT 19
狗狗最喜歡:媽媽, 街街
狗狗最討厭:行雷
狗狗技能:sit, hand, down & stay
狗狗性格:溫純, 傻妹
居住地區:香港島東區
2個月大英曲待領養(以領養)

黑色2個月大,男仔,健康
已被遺棄過一次

再無人要,個主人話要掉落街

請聯絡主人既朋友
walkie214@hotmail.com

娜娜係隻吾夠 20磅既曲架
2006-6-28 01:56 AM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Emily (Emily)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
你係我快樂o既來源~ mousse

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Mousse / Sabu
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:18/9/2004, 30/10/2005
狗狗最喜歡:蝦阿媽! 破壞! 出街玩! 食食食!
狗狗最討厭:困籠! 無街去!
狗狗技能:食極都唔飽
狗狗性格:活潑 = 癲?
居住地區:青衣
來自Mousse & Sabu ~ 溫馨的家
狀態 離線
2個月大? 已被遺棄過一次? 仲要掉落街?

唔係呀化?!

比番少少人性嚟睇睇得唔得呀? 狗仔真可憐

可唔可以搵人收養住佢先? 我驚條賤人會發癲, 真係掉佢落街呀

2006-6-28 03:07 AM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
掉落街咁變態???

2006-6-28 03:08 AM#3
查看資料  Blog  發短消息  頂部

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線
我 send 咗 e-mail 比佢, 希望佢會回覆我...
我問佢要多d狗狗o既資料, 同埋原因...

2006-6-28 03:15 AM#4
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

英曲高中生

UID 329
精華 0
積分 200
帖子 200
閱讀權限 250
註冊 2006-4-8
隻99而家同隻史納莎長期困籠,仲成日俾隻史納莎打
希望快d有人領養佢啦!

2006-6-28 03:17 AM#5

rbearbear (rbearbear)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 358
精華 0
積分 1126
帖子 1124
閱讀權限 250
註冊 2006-4-18
所養英曲名稱:Kobe & Lola
英曲會員編號:570
狗狗性別:Kobe: 公公 Lola: 老奶奶兒孫滿堂
狗狗出生日期:2004/不詳
狗狗最喜歡:Kobe: 出街,瞓o係床上望住車來車往 Lola: 出街,
狗狗最討厭:吸塵機,剪指甲
狗狗技能:出街, ball ball, sit, hand hand
狗狗性格:為食又貪玩
居住地區:西貢區
來自Kobe王國
狀態 離線
我地一定有人可以幫到佢. 我都可以foster 住先啦!! (Kobe爸一直都好想收養隻黑曲) 掉落街??

我係Kobe王子, 係集萬千寵愛在一身o既幸福小Be!
仲有子女遍天下o既Lola, 而家奉旨享福歎世界!

2006-6-28 08:27 AM#6
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rbearbear 於 2006-6-28 08:27 AM 發表
我地一定有人可以幫到佢. 我都可以foster 住先啦!! (Kobe爸一直都好想收養隻黑曲) 掉落街??
咁不如你帶佢返屋企啦~

2006-6-28 12:21 PM#7

版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 358
精華 0
積分 1126
帖子 1124
閱讀權限 250
狗狗最喜歡:Kobe: 出街,瞓o係床上望住車來車往 Lola: 出街,
狗狗技能:出街, ball ball, sit, hand hand
來自Kobe王國
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Emily 於 2006-6-28 12:21 PM 發表

咁不如你帶佢返屋企啦~
我地係可以考慮架!!

2006-6-28 01:13 PM#8

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
我上次聽朋友講, 佢個朋友係街執左一隻英曲bb, 好細個, 仲要係冇左2隻後腳......之後係點, 我都要再問返我朋友....

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-6-28 02:40 PM#9

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 28/6/2006 14:40 發表
我上次聽朋友講, 佢個朋友係街執左一隻英曲bb, 好細個, 仲要係冇左2隻後腳......之後係點, 我都要再問返我朋友....
唔係化。

2006-6-28 03:30 PM#10

heather_hba (Heather Li)
英曲專家

UID 10
精華 1
積分 6484
帖子 6526
閱讀權限 250
所養英曲名稱:BooBee, Apple
英曲會員編號:16, 434
狗狗性別:男, 女
狗狗出生日期:1 Jan 2002/ 9 Nov 2003
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:boo: 古怪 Apple: 時好時壞
居住地區:shau kei wan
來自HK
狀態 離線
不如搵人收左佢番黎先啦~~~最衰我唔得...如果唔係...可以搵多隻陪亞king
2006-6-28 04:41 PM#11

kana (kana)
英曲小學生
Lucky都有中文名●●●黎肥甩

UID 306
精華 0
積分 76
帖子 76
閱讀權限 250
註冊 2006-4-3
所養英曲名稱:Lucky
英曲會員編號:587
狗狗出生日期:我都唔知呀!!!!因佢係執返黎。當佢8月28號啦!!!有得別
狗狗最喜歡:波,麭包,嘆冷氣
狗狗最討厭:藤條,碌袖
狗狗技能:執波,看門口,偷蕉食
狗狗性格:貪玩,但怕陌生人,臭脾氣
居住地區:元朗
來自香港
狀態 離線
有無相睇呀?
2006-6-28 06:40 PM#12

英曲高中生

UID 329
精華 0
積分 200
帖子 200
閱讀權限 250
註冊 2006-4-8
無相呀!
個衰主人吾想煩,吾肯幫佢搵主人,唸住掉落街就算
係我個朋友hold住叫佢吾好掉!

今晚有新消息再話俾大家聽,我可能會接佢離開個衰主人先

2006-6-28 08:50 PM#13

奔妮吐 (小蚊子)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 210
精華 1
積分 993
帖子 982
閱讀權限 250
註冊 2006-3-7
所養英曲名稱:芝娃娃(桐桐),英曲(CoCo
英曲會員編號:564
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:桐桐 1/6,CoCo 31/12
狗狗最喜歡:反轉個肚比你摸
狗狗最討厭:污穢
狗狗技能:
狗狗性格:愛乾淨,霸道
居住地區:灣仔
乜甘賤ka
甘佢點會無啦啦有隻狗既?
快d搵人接左佢先啦
我真係無能為力

小狗相簿
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/amon0102/album?.dir=/9aacscd
2006-6-28 09:06 PM#14

版主

UID 358
精華 0
積分 1126
帖子 1124
閱讀權限 250
來自Kobe王國
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KaYing 於 2006-6-28 08:50 PM 發表
無相呀!
個衰主人吾想煩,吾肯幫佢搵主人,唸住掉落街就算
係我個朋友hold住叫佢吾好掉!

今晚有新消息再話俾大家聽,我可能會接佢離開個衰主人先
接佢離開個衰主人先啦!! 我地一定幫到佢架!!

2006-6-28 10:06 PM#15

py (亞py(奀仔媽))
英曲班主任
Charles系我英文名~臭屎~奀

UID 134
精華 0
積分 658
帖子 672
閱讀權限 250
註冊 2006-1-11
所養英曲名稱:奀仔
英曲會員編號:547
狗狗性別:仔
狗狗出生日期:12-12-2003
狗狗最喜歡:落街,遊車河...
狗狗最討厭:戴口罩,洗耳仔...
狗狗技能:(只限於係屋企)
狗狗性格:傻仔一名
居住地區:
來自屯門元朗天水圍既中間~洪水橋
狀態 離線
好慘...個衰人想死,都唔好要隻狗BB陪啦

Elaine......點解冇0左兩隻狗ga系天生,定系....

2006-6-28 10:22 PM#16

英曲高中生

UID 329
精華 0
積分 200
帖子 200
閱讀權限 250
註冊 2006-4-8
最新消息係個衰主人話隻英曲有人要
我朋友都控制吾到,而家就睇隻英曲既運數,希望果個新主人係好架啦

吾該晒你地先

2006-6-28 11:17 PM#17

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
原帖由 KaYing 於 2006-6-28 11:17 PM 發表
最新消息係個衰主人話隻英曲有人要
我朋友都控制吾到,而家就睇隻英曲既運數,希望果個新主人係好架啦

吾該晒你地先
希望小英曲bb 今次會遇到個好主人啦...
如果有咩要幫手,隨時開聲...

2006-6-30 01:12 PM#18

英曲專家

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狀態 離線
太好啦~

2006-6-30 03:51 PM#19

小豆小O (蓮蓮)
英曲硏究生

UID 120
精華 0
積分 342
帖子 347
閱讀權限 250
註冊 2006-1-1
所養英曲名稱:小O
英曲會員編號:548
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:11月11日
狗狗最喜歡:玩波波
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:超活潑同爛訓
居住地區:天水圍
狀態 離線
太好啦

2006-6-30 11:47 PM#20

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.109815 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-6-18 06:32 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver