PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 25  2/2  <  1  2 

標題: 靚仔靚女報到!  

elvin (惡老豆)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
靚仔,靚女,BB,惡老豆

UID 411
精華 0
積分 941
帖子 940
閱讀權限 250
註冊 2006-5-6
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自青衣
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chimil 於 2006-6-9 08:08 AM 發表
惡爺,歡迎你黎踩場,更加歡迎你對西高地白爹利寶貝
佢地真係好kawaii呢

我個衰佬話,你唔得只劈得酒
仲唱得k,個樣有少少似哥哥添(各位單身美少女請留意,惡爺真係掂架)
有機會你再陪下我地兩位老人家再玩過
b ...
多謝多謝,一定一定!
2006-6-9 11:16 AM#21
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
原帖由 elvin 於 2006-6-9 11:15 AM 發表

一個我唔願意接受嘅事實!一啲都唔似淑女,成個男仔頭,死唔死!
唔係呀, beauty唔woo嗰時都幾淑女

2006-6-9 11:21 AM#22

elvin (惡老豆)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 411
精華 0
積分 941
帖子 940
閱讀權限 250
註冊 2006-5-6
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自青衣
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Chermaine 於 2006-6-9 11:21 AM 發表

唔係呀, beauty唔woo嗰時都幾淑女
要佢唔woo,咁要全場得佢一隻狗女,咁就無得woo,但係邊樹有可能得嫁,都唔知係邊學返黎,惡到屎!(我發誓:我無教過佢!)
2006-6-9 11:30 AM#23

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
原帖由 elvin 於 2006-6-9 11:30 AM 發表

要佢唔woo,咁要全場得佢一隻狗女,咁就無得woo,但係邊樹有可能得嫁,都唔知係邊學返黎,惡到屎!(我發誓:我無教過佢!)
你無講出聲教佢... 但係... 你"身教"喎

2006-6-9 11:33 AM#24

elvin (惡老豆)
英曲助教

UID 411
精華 0
積分 941
帖子 940
閱讀權限 250
註冊 2006-5-6
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自青衣
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Chermaine 於 2006-6-9 11:33 AM 發表

你無講出聲教佢... 但係... 你"身教"喎
咁我下次見到so-ball將我真傳教哂佢呀下!
2006-6-9 11:38 AM#25
 25  2/2  <  1  2 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.066275 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 06:30 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver